Brysio Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 w takim razie trzymamy kciuki za odnaleziezienie psiaka i czekamy na zdięcia Kapselka;) Quote
fizia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Oj nie przepraszaj :) Wybaczamy :) Ja cały czas wierzę, że Keks się znajdzie - musi!!! I ogromnie się cieszę, że Kapselek tak dobrze się miewa - jaki On musi być szczęśliwy - ta miłośc, głaskanie, poduchy w ulubionych zakamarkach, słoneczko, podgrzewana podłoga w łazience!! - no RAJ!:multi: Quote
fizia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-w-lazach-kolo-magdalenki-czeka-zrozpaczona-rodzina-wysoka-nagroda-134198/ Quote
clo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 no kapselek nadal szczesliwy nabiera cialka i teraz czasem przebywa u mojej babci bo tam ma ogrodek i spokoj wiekszy bo jest jedynakiem i babcie to cieszy tez:)bo on wbrew pozorom lubi jezdzic samochodem;) ale mojego keksika ani sladu ani slychu..a ja nie moge przestac o nim myslec..i wciaz sie ludze..,ze sie znajdzie:(( Quote
t_kasiek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ciesze sie, ze u kapselka wszystko w porzadku :) Quote
wtatara Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pozdrowienia dla kapselka. A Twój piesek się znajdzie, musisz wierzyć Quote
t_kasiek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 wtatara napisał(a):i co - nadal cisza u Kapselka no niestety..... Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Clo cały swój czas na dogo poświęca pomocy schroniskowych kolegom Kapselka :) Od stycznia udało się nam wyciągnąć Ich już 30 :multi: Quote
t_kasiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 fizia napisał(a):Clo cały swój czas na dogo poświęca pomocy schroniskowych kolegom Kapselka :) Od stycznia udało się nam wyciągnąć Ich już 30 :multi: ale u Kapselka wszystko dobrze ?? Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Z tego, co wiem to wszystko w jak najlepszym porządku :loveu: Quote
t_kasiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 fizia napisał(a):Z tego, co wiem to wszystko w jak najlepszym porządku :loveu: no to sie ciesze :) Quote
clo Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 dziewczyny u kapsia wszystko dobrze:))ale chlopaczek pomieszkuje teraz u mojej babci bo zdecydowanie woli towarzystwo bez psow i starszych spokojnych ludzi lubi wygrzewac sie przy kominku chlopak:)) Quote
MagYa^^ Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Super :D A moze jakies foto? ;) Ciekawi jestesmy jak się chlopaczyna zminił... Quote
clo Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 oj foto..foto..o to bedzie ciezko bo teraz zalatana jestem i nawet nie mam kiedy ejchac i zrobic..ale moze jakos na dniach postaram sie wam wrzucic takie z ostatniej wizyty ale nie obiecuje ze bedzie to ultra szybko:(bo mi co chwila watek umyka bo latam po naszych adopcyjnych pozatym musze od siostry wziac karte z aparatu ale postaram sie:) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 u kapsia ok obecnie przebywa nad morzem z moimi dziadkami:)))na wypoczynku troche tam posiedzi bo ona na dobre juz u moich dziadkow mieszka tam sie czuje najlepiej:)) Quote
Recommended Posts