Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to faktycznie nie ma chyba sensu...

Zrobiłam takie karteczki ze zdjęciami, opisem, niewielkie w forumie ulotek - położę gdzie się da, min. u weterynarza

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na stronie pisza:
"Ogłoszenia są płatne. Cena ogłoszenia internetowego to 15 zł za każdy miesiąc emisji.

Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty)."

Ja kiedys przeliczalam i wyszlo mi, ze za ogloszenie ze zdjeciem i z krotkim tekstem takim, zeby tylko zawrzec najwazniejsze informacje, trzeba zaplacic ok. 100zl
ogloszenia internetowe sa tansze, ale pewnie efekt nie ten sam co papierowe

Link

Posted

pewnie w wiekszosci maja, ale nie znaczy to, ze nie moga przygarnac drugiego
czytaja tez wielbiciele psow
dzieciaki, ktore psa jeszcze nie maja, moze zmiekna serca rodzicow

Posted

W moim psie takie ogłoszenia drukują bezpłatnie. Wystarczy dodać psiaki do Kącika adopcyjnego i co miesiąc wybierają kilka i drukują, ja właśnie dodaję.

A tam gdzie są płatne ogłoszenia to jest malutkie zdjęcie i strasznie krótki opisik, głównie o miotach tam sa.

Posted

t_kasiek napisał(a):
jak bedzie trzeba to dam tez 10zł. - tylko trzeba sie zorientowac czy faktycznie to ogloszenie bedzie jakies sensownej wielkości.....ktoś kupuje ta gazete ????

Ja kupuje, dlatego mówię jak to wygląda.
Tak dla porównania
ogłoszenia darmowe dla bezdomnych zwierząt z kącika adopcyjnego

i te płatne

Posted

a jaka jest szansa, ze Kapselkowi uda sie trafic na stronke o adopcjach ?? faktycznie ładne te ogłoszenia, ale to jest tylko 4/miesiąc :( a pewnie chetnych duuuuuzo wiecej :placz:

Posted

wielkość ogłoszenia płatnego faktycznie zależy od tego ile się na to pieniędzy wyłoży, może być i duże, ale będzie duuuużo kosztowało, za to jest gwarancja, że zostanie wydrukowane
z takim darmowym może być różnie, Kapselek może mieć szczęście i zostać wybranym albo i nie. metro ma tą przewagę, że wychodzi codziennie

Posted

No właśnie, może się okazać, że bidusia nie wydrukują w tych darmowych...

Choć faktycnzie dużo lepiej wyglądają niż te płatne

Nie wiem, musimy jakoś podjąć wspólnie decyzję - ale coś trzeba zrobić, bo Kapselek się zestarzeje, z roku na rok Jego szanse na dom i godne życie maleją...

Posted

[quote name='fizia']No właśnie, może się okazać, że bidusia nie wydrukują w tych darmowych...
Choć faktycnzie dużo lepiej wyglądają niż te płatne
Nie wiem, musimy jakoś podjąć wspólnie decyzję - ale coś trzeba zrobić, bo Kapselek się zestarzeje, z roku na rok Jego szanse na dom i godne życie maleją...
Fiziu, jeśli pamietasz, obserwuję wątek Kapselka od dość dawna i bardzo chciałabym, żeby wreszcie znalazł się ktoś, kto go pokocha i przygarnie.
Dlatego upowazniam Cię do wyboru miejsca ogłoszenia, które daje największe szaanse na znalezienie domku dla psiurka. Nie zwracaj uwagi na koszt - zobowiązuję się go zwrócić.
Kapselek MUSI znaleźć kochających opiekunów.
Przydałby się wzruszający tekst i zdjęcie chwytające za serce.