fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No to faktycznie nie ma chyba sensu... Zrobiłam takie karteczki ze zdjęciami, opisem, niewielkie w forumie ulotek - położę gdzie się da, min. u weterynarza Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Odnowiłam jeszcze raz cafeanimal Nie wiem czy jest jeszcze szansa, żeby Kapselka wydrukowali w Metrze, bo już raz był Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Podnoszę bidulka p wierzę, ze i do Niego niedługo uśmiechnie się szczęście Quote
Brysio Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 oj nie wiem niestety, ja moge zrobic wyroznione allegro ale dopiero w lutym bo juz mi się tam ładna sumka za styczen uzbierała;/ Quote
t_kasiek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A nie wiecie jak wyglada ogłaszanie psiaków w miesiecznikach dla psów - Mój Pies itp ???? moze tam sprobujemy ??? Albo płatne ogłoszenia w internecie ???? Quote
j3nny Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ogloszenie w moim psie wychodzi dosc drogo, ale jak sa fundusze to mysle ze warto Quote
j3nny Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 na stronie pisza: "Ogłoszenia są płatne. Cena ogłoszenia internetowego to 15 zł za każdy miesiąc emisji. Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty)." Ja kiedys przeliczalam i wyszlo mi, ze za ogloszenie ze zdjeciem i z krotkim tekstem takim, zeby tylko zawrzec najwazniejsze informacje, trzeba zaplacic ok. 100zl ogloszenia internetowe sa tansze, ale pewnie efekt nie ten sam co papierowe Link Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dzięki serdeczne za wiadomość!!! 100 zł to nie mało, ale myślę, że szansa dla Kapselka bardzo by wzrosła. Co o tym myślicie? Quote
Brysio Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tylko tak sie zastanawiam czy gazetę Moj Pies czytaja osoby ktore juz mają psa... Quote
j3nny Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 pewnie w wiekszosci maja, ale nie znaczy to, ze nie moga przygarnac drugiego czytaja tez wielbiciele psow dzieciaki, ktore psa jeszcze nie maja, moze zmiekna serca rodzicow Quote
Brysio Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no to mozemy sprobowac, jest tutaj nas troszke jesli 10 osob zdeklaruje po 10 zł to mamy stowke;) ja deklaruje;) Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ja oczywiscie też dołożę pieniążki Narazie wydrukowałam parę ulotek Kapselka i położę jutro w lecznicy Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 W moim psie takie ogłoszenia drukują bezpłatnie. Wystarczy dodać psiaki do Kącika adopcyjnego i co miesiąc wybierają kilka i drukują, ja właśnie dodaję. A tam gdzie są płatne ogłoszenia to jest malutkie zdjęcie i strasznie krótki opisik, głównie o miotach tam sa. Quote
t_kasiek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jak bedzie trzeba to dam tez 10zł. - tylko trzeba sie zorientowac czy faktycznie to ogloszenie bedzie jakies sensownej wielkości.....ktoś kupuje ta gazete ???? Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 t_kasiek napisał(a):jak bedzie trzeba to dam tez 10zł. - tylko trzeba sie zorientowac czy faktycznie to ogloszenie bedzie jakies sensownej wielkości.....ktoś kupuje ta gazete ???? Ja kupuje, dlatego mówię jak to wygląda. Tak dla porównania ogłoszenia darmowe dla bezdomnych zwierząt z kącika adopcyjnego i te płatne Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ilość jest różna, bo w poprzednim numerze było np 6. Szansa myślę, ze jest porównywalna z gazetą metro. na ta chwile na psy.pl dodanych jest dokładnie 208 zwierzaków. Quote
t_kasiek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a jaka jest szansa, ze Kapselkowi uda sie trafic na stronke o adopcjach ?? faktycznie ładne te ogłoszenia, ale to jest tylko 4/miesiąc :( a pewnie chetnych duuuuuzo wiecej :placz: Quote
j3nny Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wielkość ogłoszenia płatnego faktycznie zależy od tego ile się na to pieniędzy wyłoży, może być i duże, ale będzie duuuużo kosztowało, za to jest gwarancja, że zostanie wydrukowane z takim darmowym może być różnie, Kapselek może mieć szczęście i zostać wybranym albo i nie. metro ma tą przewagę, że wychodzi codziennie Quote
fizia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No właśnie, może się okazać, że bidusia nie wydrukują w tych darmowych... Choć faktycnzie dużo lepiej wyglądają niż te płatne Nie wiem, musimy jakoś podjąć wspólnie decyzję - ale coś trzeba zrobić, bo Kapselek się zestarzeje, z roku na rok Jego szanse na dom i godne życie maleją... Quote
Wet-siostra Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Z tego,co wiem,największe doświadczenie w dodawaniu psiaków na bezpłatne ogłoszenia w "Moim Psie" ma DIF... Może coś podpowie??? Kapselku....:-( Quote
fizia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mam 2 namiary od Bianki na osoby, które odpowiedziały na ogłoszenie w Metrze Jej tymczasowego Killera (Killerek pojechał dzisiaj do nowego domu) Killer to mieszaniec ratlerka, w wieku ok. 6-8 lat http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-w-dt-u-bianki-killer-zwrot-z-adopcji-124519/index84.html Jeden dom to 2 panie z Łodzi, bardzo zainteresowane Jutro postaram się tam zadzwonić Quote
Wet-siostra Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Może tym razem się uda......................... Quote
elik Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='fizia']No właśnie, może się okazać, że bidusia nie wydrukują w tych darmowych... Choć faktycnzie dużo lepiej wyglądają niż te płatne Nie wiem, musimy jakoś podjąć wspólnie decyzję - ale coś trzeba zrobić, bo Kapselek się zestarzeje, z roku na rok Jego szanse na dom i godne życie maleją... Fiziu, jeśli pamietasz, obserwuję wątek Kapselka od dość dawna i bardzo chciałabym, żeby wreszcie znalazł się ktoś, kto go pokocha i przygarnie. Dlatego upowazniam Cię do wyboru miejsca ogłoszenia, które daje największe szaanse na znalezienie domku dla psiurka. Nie zwracaj uwagi na koszt - zobowiązuję się go zwrócić. Kapselek MUSI znaleźć kochających opiekunów. Przydałby się wzruszający tekst i zdjęcie chwytające za serce. Quote
Recommended Posts