Martunia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 To i ja zmienię ze starego bannerka na nowy. :) Quote
elik Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Poprzedni banerek był bardziej dramatyczny, ale skoro nie był skuteczny, to może faktycznie należało go wymienić Quote
fizia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 elik napisał(a):Poprzedni banerek był bardziej dramatyczny, ale skoro nie był skuteczny, to może faktycznie należało go wymienić Ależ wcale nie trzeba go wymieniać - poprostu zrobiłam taki i wkleiłam. Tamten jest zdecydowanie bardziej dramatyczny. Ja niestety nie wiem w sumieczy banerki są skuteczne. Owszem zdarzyło mi się przez banerki zaglądnąć na jakieś wątki, ale miałam - i mam nadal np. Nutkę - kilka banerków psów, do których nikt nigdy nie zaglądał... Quote
t_kasiek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 fizia napisał(a): Owszem zdarzyło mi się przez banerki zaglądnąć na jakieś wątki, ale miałam - i mam nadal np. Nutkę - kilka banerków psów, do których nikt nigdy nie zaglądał... ja czesto trafiam na watki przez banerki....ale niestety nie moge zagladac na wszystkie watki bo czasu mi brakuje :placz::placz::placz: Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 t_kasiek napisał(a):ja czesto trafiam na watki przez banerki....ale niestety nie moge zagladac na wszystkie watki bo czasu mi brakuje :placz::placz::placz: No tak, ja też już czasem nie wchodze na niektóre wątki z premedytacją, bo jednak wytrzymałość na to całe nieszczęście jest ograniczona...czas też...:-( Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kurczer takie podrzucanie mało daje moze jakies płatne ogłoszenie w gazetach? Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To chyba dobry pomysł - z tych ogłsozenw gazetach jest jednak chyba większy odzew. Może w jakiejś lokalnej, śląskiej? Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 zapytam znajomej, ktora czesto daje ogłoszenia do gazet i dam znac Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wiec tak, trzeba to zrobic w gazecie ktora jest wydawana na dany rejon czyli w tym przypadku Czestochowa, trzeba znalesc kogos z Czestochowy i w gazecie lokalnej na to miasto zamiescic ogłoszenie, gazeta typu tak jak ja mam w Gliwicach Nowiny Gliwickie cos podobnego. Jest tutaj ktos z Czestochowy? Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 znalazłam cennik dla dwoch gazet w Czestochowie serwisy.gazeta.pl/pub/gwreklama/czestochowa_drob.pdf www.gazetacz.com.pl/pokaz.php?show=reklama mozemy pozbierac kase tylko musi byc ktos z Czestochowy bo ja mam do tego miasta jakies 80 km;/ Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czyli w gazecie wyborczej, przy zasięgu częstochowskim, w pozostałych rubrykach, tygodniowe czyli w 6 następujących po sobie wydaniach, graficzne, kolorowe 34,20 zł (jeśli dobrze to zrozumiałam) - czyli nie tak drogo w sumie ogólnopolski zasięg już drogi...237 zł Quote
wtatara Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mam z bazarku 20 zł na ogłoszenia- daję. Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aha teraz doczytałam tam, że to są ceny netto - ale to pewnie nie będzie dużo więcej. Nie wiem tylko jak rozumieć to zdanie Podstawą wyceny ogłoszenia jest jedna linijka. Chodzi o to, że musimy się zmieścić w 1 linijce tak> To trzeba pomyślęć co w niej zawrzeć. Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ja tez cos dorzucę, zobaczymy ile dokładnie bedzie to kosztowało, tylko czy jest ktos z Czestochowy? Quote
truskawa144 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Z góry Wam mówię,że to bez sensu. Po pierwsze w Gazecie Wyborczej swoje ogłoszenia daje schronisko Częstochowskie,które ma umowę z redakcją i oni mają takie małe ogłoszenia z fotkami raz na tydzień (z tego co pamiętam). Jeśli chce się dać ogłoszenie to faktycznie jest to jedna linijka,bez zdjęcia. Więc to na prawdę bez sensu. W Gazecie Częstochowskiej,której cennik to podałyście to w ogóle nie ma sensu bo tego NIKT nie czyta,wierzcie mi,że to jest na prawdę taka miejscowa gazetka do której się nie zagląda no chyba,że ktoś nie ma internetu i go repertuar kina interesuje. Z reszta z tego co pamiętam to tam tez są tylko krótkie ogłoszenia bez zdjęć. Do Wyborczej można (kiedyś w każdym razie można było) dodawać takie ogłoszenia z fotką o zwierzakach właśnie,za darmo. Ale to leciało tylko raz w tyg,chętnych były setki a ogłoszeń po kilka wiec się czekało miesiącami,znajome dawały tam ogłoszenia i nic. Poza tym Częstochowa to bardzo specyficzny teren,tu się ludzie nie interesują zwierzakami,mamy DUŻO więcej psów adoptowanych w Warszawie czy Katowicach niż w Częstochowie. Mimo,że jest tak blisko. Dlatego ja nigdy nie daje ogłoszeń lokalnych bo to nic nie daje,szkoda kasy i czasu. Już lepiej dać wyróżnione allegro. Tylko ogłoszenia ogólnopolskie przynoszą efekty. Quote
wtatara Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 dzięki za odpowiedz. Fizia musimy szukać gdzie indziej Quote
Recommended Posts