t_kasiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a czy ktos ma telefon do tej pani, zeby ja zapytac jak wyglada sprawa ??? wogole nie wiem czy to wypada......:roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wtrące się, bo obserwuję wątek Kapselka przez cały czas - myślę, że chyba wypada zapytać jak sprawy stoją - tez mamy prawo wiedzieć. Wóz albo przewóz... :cool3: ten psiak juz tak długo czeka, a my razem z nim... Quote
wtatara Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kapselek biedny cały czas w schronie. Ile on już miał i ma ogłoszeń na różnych portalach. I nic. Jeśli ktoś się pojawi to szybko rezygnuje. Co tego ostatniego telefonu to był do Truskawy Quote
t_kasiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 fizia napisał(a):Napisałam do Zuzi - może Ona coś wie Truskawa mówiła, że Pani była bardzo konkretna i zdecydowana - może Kapeslek już dawno w domu, a my się nipotrzebnie martwimy jesli tak jest to bardzo chcialabym moc sie cieszyc jego szczesciem :) Quote
fizia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Napisałam do Zuzi - może Ona coś wie Truskawa mówiła, że Pani była bardzo konkretna i zdecydowana - może Kapeslek już dawno w domu, a my się nipotrzebnie martwimy Quote
Zuza i Noddy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja niestety nic nie wiem, ale spróbuje się skontaktować z truskawa. Quote
truskawa144 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 fizia napisał(a): Truskawa chyba wyjechała na sylwestra. Nie wyjechała tylko została porwana:evil_lol: Niestety nic nie wiem. Tam gdzie byłam był kiepski zasięg i zero internetu wiec nie wiem ile osób się do mnie nie mogło dodzwonić. Jak tylko się dowiem dam znać. Ale prawdopodobnie dopiero w poniedziałek bo muszę zadzwonić do kierownika Quote
fizia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to ładnie - nic o porwaniu nie wiedziałam :) Tak bym chciała, żeby się okazało, że Kapselek już ma fajny, ciepły Dom Quote
Daga&Maks Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czekamy z niecierpliwością na informacje :) Quote
t_kasiek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja tez....ale widze ze tutaj nic nie ma :( Quote
t_kasiek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cioteczki - sprobujcie sie cos dowiedziec.....prosze :( jest tak zimno a Kapselek tam marznie :placz::placz::placz: Quote
truskawa144 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Nikt po Kapselka nie przyjechał :( Dalej szukamy domu. Quote
fizia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 truskawa144 napisał(a):Nikt po Kapselka nie przyjechał :( Dalej szukamy domu. O nie!!:-(:placz: Znowu!:shake: Quote
Daga&Maks Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :placz: Jak długo on będzie musiał jeszcze czekać :-( Quote
Brysio Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :-(:-( Ludzie robią nadzieje a potem nie mają odwago nawet zadzwonic:shake: Quote
t_kasiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 truskawa144 napisał(a):Nikt po Kapselka nie przyjechał :( Dalej szukamy domu. dlaczago ?????????????? co sie stało ????????? przecież ta pani tak bardzo chciała...........:placz::placz::placz::placz: Quote
wtatara Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Martunia napisał(a):No nie... a już miałam nadzieję... :roll: dlatego prosze nie piszcie już nic na Forum dopóki psiak nie będzie w domu Quote
Recommended Posts