t_kasiek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='wtatara']http://www.dogomania.pl/forum/f99/kurtka-zimowa-na-ogloszenia-dla-kapselka-do-20-xii-126851/#post11404958-oto nowy bazarek i zapraszamy na bazarki !!!!!!!!!! Quote
Brysio Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 HEJ:) dziewczyny jestescie pewne, ze kapsel jeszcze nie ma domku? dostałam ostatnio dziwne wiadomosci z adopcje org, najpierw upomnienie od moderatora, ze nie mam kontaktu osobistego z psami wiec nie moge ich wystawiac na ich stronce bo same schroniska je wystawiaja a teraz w ogole od schroniska ze taki Alfi, dzeki i Kapsel juz maja dom. Nie wiem czy to nie jakas pomyslka i nie chce siac fermentu ale wolalam to napisac Quote
basia1963 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja tam kompletnie niczego nie jestem pewna.:cool3: Po prostu podnoszę Kapsla bo trafiłam na wątek i mam słabość do takich jak on. Inaczej za bardzo pomóc nie mogę. Niech mówią mądrzejsi w tej kwestii.Ale byłoby miło gdyby to była prawda.. Quote
fizia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dziwne...obawiam się jednak, że to jakaś pomyłka, Truskawa by wiedziała, gdyby Kapsel znalazł Dom, no chyba, że stało się to dopiero co..może chodziło o jakiegoś innego Kapsla Quote
t_kasiek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a moze ktoras cioteczka zadzwoni do schroniska i poprostu zapyta....moze ktoras tam czasem jeździ ??? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 może mod się wkurzył, bo znalazł zdublowane ogłoszenia :roll: mówiłam, że ja już Kapselka wystawiam BARDZO długo. Więc może wyrzuć go ze swoich adopcji.org, dobrze? Bo w końcu zrobi to on, i mi i Tobie :oops: EDIT: Właśnie byłam na adopcje.org i ... KAPSELKA NIE MA na moim koncie!! :-o Nie wiem dlaczego. W każdym razie jednak nie zdejmuj go, ja nie wiem o co chodzi... Quote
fizia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Niestety Kapselek nadal jest w schronisku - nie wiem skąd adopcje.pl mają takie dziwne informacje Quote
Brysio Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 musieli się wkurzyc, ze wystawiam pieski z roznych wojewodztw czego nie wolno robic;/ ja Kapselka jeszcze mam w adopcjach wiec spoko:) sorki za ferment ale wolalam powiedziec o tym Quote
t_kasiek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ale powiedzcie mi czy gdzies jest w regulaminie, ze nie wolno wystawiac dwa razy tego samego psiaczka ?? Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Taki uroczy piesek, a jeszcze bez domu... :shake: Quote
fizia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jest nowa stronka adopcyjna starszych piesków Adopcje psich staruszków - klik - pomóżcie reklamować stronkę! Izzie1983 doda tam Kapselka!:loveu: Quote
wtatara Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 proszę o ładny plakat. Będziemy rozwieszać. Robię te bazarki. nikt nie chce nawet podnieść wątku. Będę mieć parę groszy za nie. Quote
Recommended Posts