Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEJ:) dziewczyny jestescie pewne, ze kapsel jeszcze nie ma domku? dostałam ostatnio dziwne wiadomosci z adopcje org, najpierw upomnienie od moderatora, ze nie mam kontaktu osobistego z psami wiec nie moge ich wystawiac na ich stronce bo same schroniska je wystawiaja a teraz w ogole od schroniska ze taki Alfi, dzeki i Kapsel juz maja dom. Nie wiem czy to nie jakas pomyslka i nie chce siac fermentu ale wolalam to napisac

Posted

Ja tam kompletnie niczego nie jestem pewna.:cool3: Po prostu podnoszę Kapsla bo trafiłam na wątek i mam słabość do takich jak on. Inaczej za bardzo pomóc nie mogę. Niech mówią mądrzejsi w tej kwestii.Ale byłoby miło gdyby to była prawda..

Posted

Dziwne...obawiam się jednak, że to jakaś pomyłka, Truskawa by wiedziała, gdyby Kapsel znalazł Dom, no chyba, że stało się to dopiero co..może chodziło o jakiegoś innego Kapsla

Posted

może mod się wkurzył, bo znalazł zdublowane ogłoszenia :roll:

mówiłam, że ja już Kapselka wystawiam BARDZO długo. Więc może wyrzuć go ze swoich adopcji.org, dobrze? Bo w końcu zrobi to on, i mi i Tobie :oops:

EDIT: Właśnie byłam na adopcje.org i ... KAPSELKA NIE MA na moim koncie!! :-o Nie wiem dlaczego. W każdym razie jednak nie zdejmuj go, ja nie wiem o co chodzi...

Posted

musieli się wkurzyc, ze wystawiam pieski z roznych wojewodztw czego nie wolno robic;/ ja Kapselka jeszcze mam w adopcjach wiec spoko:) sorki za ferment ale wolalam powiedziec o tym