Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie trzeba tak spróbować.

Kapselek był w gazecie Metro - ale niestety nic to nei dało, nie znaczy to jednak, że tym razem by nie pomogło.
Może jakaś gazeta z Częstochowy?

Plakaty kiedyś robiłam i mam, takie byle jakie, ale są - wieszałam w Krakowie, ale to już było parę miesięcy temu

Posted

:) nie wiem jak wyglada twoj plakat ale jak rozmawialam kiedys z nasza kierowniczka schroniska bo tez mamy plakaty rozwieszacu u nas w Gliwicach to piesek na plakacie nie moze byc smutny- wtedy ludzie beda sie go bali, będą omijali taki plakat, zeby tpo czasem im się smutno nie zrobiło, zeby sobie czasem dnia nie zepsuli- to jest częsty bład plakatow. oni musza zobaczyc ze piesek jest sliczny wesoły, ze moze dorownac pieskowi, ktorego moga sobie kupic w hodowli, lepiej ze nasz kapselek bedzie od niego lepszy:!!! plakac musi byc kolorowy:)

Posted

ja zaczęłam robić bazarki a własciwie jeden bazarek. Mam z niego narazie 9 zł. Jak tylko znajdę chwilkę czasu zrobię następne. Powtórzyc plakaty to dobry pomysł.
Fizia a nie masz kogoś kto by mu dał DT w krakowie. ja bym go juz przywiozła.Częściowo pokryłabym koszty paliwa, resztę byśmy uzbierały.

Posted

Dziewczyny ile takich plakatów potrzebujecie? Mogę zaprojektować ładny, kolorowy plakat z Kapselkiem, a jak będą problemy z drukowaniem to wydrukuję u siebie na kolorowej drukarce i wyślę. Tylko że na domowej drukarce ciężko będzie wydrukować duże ilości.

Posted

Oj nowy projekt by się przydał, bo ja to tylko taki robiłam wtedy nieciekawy.
Nie wiedziałam, że psiek nie może być na nim smutny - ale faktycznie coś w tym jest, że ludzie nie lubią patrzeć na nieszczęście.
Ja niestety mam tylko czarno-bialą drukarkę, ale trochę mogłabym wydrukować w jakimś punkcie ksero.

Wtatara - niestety nie mam nikogo, kto by Go przyjął...

Posted

ok swietnie, teraz trzeba się mniej wiecej dowiedziec jaka jest cena wydrukowania plakatu, jak juz bedzie wiadomo to podesle komus jaka czesc kasiurki ode mnie, zeby druknac bo niestety jestem ze Sląska wiec tylko tak moge pomoc:)