KrystynaS Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jak wygląda sytuacja Kapselka???? Będzie miał ten Domek czy nie???? Quote
Wet-siostra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To Kapsedlek jeszcze w schronisku???:-o Myślałam,że już dawno w nowym domku,jak Micia...:oops: Kapselku,co z Tobą będzie?:-( Quote
Selenga Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Też chciałabym wiedzieć :( Napisałam do p. Joanny - nie odpisała... Dzwoniłam - nie odebrała telefonu... Quote
KrystynaS Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A może po prostu ........ Kapselek nadal szuka domu :-(. Ciekawe co z tym drugim pieskiem, który miał razem z Kapslem jechać do tego domku???? Quote
Selenga Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To samo, też p.Joanna się nie odzywa Będę dzwoniła jeszcze w tym tygodniu, jeśli nie dodzwonię się, to zacznę znowu oglaszać psiaki :( Quote
Wet-siostra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Biedny Kapselek...:-( Może ta pani jeszcze się odezwie???:oops: Kapselku,trzymaj się... Quote
~MaDaLeNa~ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kapselku skacz na pierwszą , bido............:-( Quote
KrystynaS Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Co z Kapselkiem???? Na razie to on taki zawieszony w próżni. Czy są szanse na ten dom. Już sierpień za pasem a o ile pamiętam to miał być w domciu najpóźniej do 20 czerwca. Quote
monika55 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kapselek ma pecha niestety. Moze nowe ogloszenia cos pomoga. Quote
KrystynaS Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No chyba tak. Pewnie u tej Pani zaszły jakieś nieoczekiwane zmiany Quote
KrystynaS Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Fajnie. Czytałam na jakimś wątku, że duży odzew jest na Metro. Po ogłoszeniu osoba miała sporo telefonów i to w ciągu jednego dnia Quote
truskawa144 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [LEFT]Ja właśnie dziś od rana odebrałam już kilka telefonów w sprawie jednej naszej suczki która ma ogłoszenie w "Metro". Minus jak na razie jest taki,że tam nie jest napisane skąd sunia jest i podobno w przypadku innych psów też nie (tak mi przynajmniej powiedziała pani która dzwoniła z ogłoszenia). Jeśli ktoś dzwoni np z Gdańska to słysząc,że pies jest pod Częstochową momentalnie rezygnuje. Przez to ja tracę czas a dzwoniący czas i pieniądze. Także gdybyście dawali jakiekolwiek ogłoszenia do Metra koniecznie zadbajcie żeby była podana miejscowość,np w naszym przypadku by wystarczyło samo "okolice Częstochowy". [/LEFT] Quote
fizia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Niestety Oni sami wybierają z tych ineternetowych ogłoszeń to, które wydrukują i ten króciutki tekścik pod zdjęciem jest też ułożony przez Nich. W ogłoszeniu Sary było napisane dokładnie z jakiego schroniska jest, gdzie ono się znajduje, a napisali tylko Sunia trafiła do schroniska razem ze swoją córeczką, która już znalazła dom. Sara samotnie czeka na swoją szansę. Ma ok. 2 lata. Tel..... Ale mimo wszystko myślę, ze warto, bo chyba z gazet jest duża szansa na znalezienie domu. Tylko biedna Truskawa....:loveu: Quote
wtatara Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 możesz zrobic taki plakat, będę rozwieszac w Krakowie Quote
Selenga Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Udało mi się dodzwonic do p. Joanny, ale nie bardzo chciała czy mogła rozmawiać, obiecała, że opisze sytuację, ale niestety nie napisała nic. Zrobię znowu Kapselkowi allegro Quote
Wet-siostra Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Głupio wyszło...:oops: Micia już w domku,Kapselek w schronisku...I miejsca już zajęte...:oops: Teraz mogę tylko podrzucać...:oops: Quote
fizia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wtatara napisał(a):możesz zrobic taki plakat, będę rozwieszac w Krakowie Ja mam w komputerze taki plakat, który zrobiłam z tymi zdjęciami (jejku już nie pamiętam kto, ale chyba Szczurosława robiła te opisy do zdjęć) plus informacje i takie karteczki do urywania. Kiedyś wieszałam w kilku miejscach w Krakowie, ale to już było kilka miesięcy temu. Jeśli możesz, wyślij mi swój adres mailowy na PW Quote
Selenga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):Głupio wyszło...:oops: Micia już w domku,Kapselek w schronisku...I miejsca już zajęte...:oops: Teraz mogę tylko podrzucać...:oops: No ja tez jestem trochę zła, bo Kapselek mógłby być już od miesiąca u mnie w domu gdybym wiedziała, że nic z tego nie będzie. A tak to wzięłam inną bidę już... Quote
Recommended Posts