Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To samo, też p.Joanna się nie odzywa
Będę dzwoniła jeszcze w tym tygodniu, jeśli nie dodzwonię się, to zacznę znowu oglaszać psiaki :(

Posted

Co z Kapselkiem????
Na razie to on taki zawieszony w próżni.
Czy są szanse na ten dom. Już sierpień za pasem a o ile pamiętam to miał być w domciu najpóźniej do 20 czerwca.

Posted

[LEFT]Ja właśnie dziś od rana odebrałam już kilka telefonów w sprawie jednej naszej suczki która ma ogłoszenie w "Metro". Minus jak na razie jest taki,że tam nie jest napisane skąd sunia jest i podobno w przypadku innych psów też nie (tak mi przynajmniej powiedziała pani która dzwoniła z ogłoszenia). Jeśli ktoś dzwoni np z Gdańska to słysząc,że pies jest pod Częstochową momentalnie rezygnuje.
Przez to ja tracę czas a dzwoniący czas i pieniądze.
Także gdybyście dawali jakiekolwiek ogłoszenia do Metra koniecznie zadbajcie żeby była podana miejscowość,np w naszym przypadku by wystarczyło samo "okolice Częstochowy".
[/LEFT]

Posted

Niestety Oni sami wybierają z tych ineternetowych ogłoszeń to, które wydrukują i ten króciutki tekścik pod zdjęciem jest też ułożony przez Nich. W ogłoszeniu Sary było napisane dokładnie z jakiego schroniska jest, gdzie ono się znajduje, a napisali tylko

Sunia trafiła do schroniska razem ze swoją córeczką, która już znalazła dom. Sara samotnie czeka na swoją szansę. Ma ok. 2 lata. Tel.....

Ale mimo wszystko myślę, ze warto, bo chyba z gazet jest duża szansa na znalezienie domu.

Tylko biedna Truskawa....:loveu:

Posted

Udało mi się dodzwonic do p. Joanny, ale nie bardzo chciała czy mogła rozmawiać, obiecała, że opisze sytuację, ale niestety nie napisała nic. Zrobię znowu Kapselkowi allegro

Posted

wtatara napisał(a):
możesz zrobic taki plakat, będę rozwieszac w Krakowie

Ja mam w komputerze taki plakat, który zrobiłam z tymi zdjęciami (jejku już nie pamiętam kto, ale chyba Szczurosława robiła te opisy do zdjęć) plus informacje i takie karteczki do urywania. Kiedyś wieszałam w kilku miejscach w Krakowie, ale to już było kilka miesięcy temu.

Jeśli możesz, wyślij mi swój adres mailowy na PW

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Głupio wyszło...:oops:
Micia już w domku,Kapselek w schronisku...I miejsca już zajęte...:oops:
Teraz mogę tylko podrzucać...:oops:

No ja tez jestem trochę zła, bo Kapselek mógłby być już od miesiąca u mnie w domu gdybym wiedziała, że nic z tego nie będzie. A tak to wzięłam inną bidę już...