Selenga Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Trzymajcie kciuki, bardzo, bardzo mocno trzymajcie.... Quote
Selenga Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Kapselek został wylicytowany na allegro :D Pani jest zdecydowana zabrać go do siebie. Napisała, że ma w domu już foksa (trochę rozpuszczonego), 2 nimfy (Klark i Waldek) oraz Pepina Wspaniałego (najwspanialszy kanarek pod słońcem). Pod koniec czerwca Pani przeprowadza się do Mamy gdzie jest taras,ogród i dużo miejsca do biegania i spacerów. Oprócz Kapselka Pani chce również adoptować Dyzia z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108495 Też go wylicytowała i napisała, że jest zdecydowana go wziąć. Teraz trzymajcie kciuki żeby nic złego się po drodze nie wydarzyło i żeby psiaki rzeczywiście trafiły do najwspanialszego domu pod słońcem. Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Selenga']Kapselek został wylicytowany na allegro :D Pani jest zdecydowana zabrać go do siebie. Napisała, że ma w domu już foksa (trochę rozpuszczonego), 2 nimfy (Klark i Waldek) oraz Pepina Wspaniałego (najwspanialszy kanarek pod słońcem). Pod koniec czerwca Pani przeprowadza się do Mamy gdzie jest taras,ogród i dużo miejsca do biegania i spacerów. Oprócz Kapselka Pani chce również adoptować Dyzia z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108495 Też go wylicytowała i napisała, że jest zdecydowana go wziąć. Teraz trzymajcie kciuki żeby nic złego się po drodze nie wydarzyło i żeby psiaki rzeczywiście trafiły do najwspanialszego domu pod słońcem. A skąd pani jest? i kiedy będzie mogła zabrać psiaki? Quote
truskawa144 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [LEFT]Właśnie rozmawiałam z panią. Jest zdecydowana na 100%. Potrzebny jest tylko transport do Tychów. Jeśli nie znajdzie się do 3 czerwca to po tej dacie pani będzie mogła sama po niego przyjechać. [/LEFT] Quote
Selenga Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Oj wielka, wielka radośc :multi: Nawet nie przypuszczałam, że tak wielka... Kapselek i Dyzio to pierwsze psiaki wyadoptowane z moich aukcji na allegro. Obydwa jednego dnia. Transport Dyzia na Śląsk już umówiony. Pewnie ciotki, które miały szczęście przyczynić się do wyadoptowania jakiegoś biedacta wiedzą co czuję :) Quote
truskawa144 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [LEFT]Oj wiedzą,wiedzą:multi: Żeby tak jeszcze był transport dla Kapsla to by nie musiał do 3 czerwca czekać. [/LEFT] Quote
fizia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To jedna z najfajnieszych wiadomości w ostatnim czasie!!!!!:multi::multi::multi::multi: Tak się cieszę!!! Biedaczek tak już długo czeka - ależ się pewnie ucieszy, że znowu będzie miał prawdziwy Dom! Super, że Dyzio również tam pojedzie - wstrząsająca ta Jego historia... Quote
KrystynaS Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Och doprawdy jaka radość :multi: :multi: Żeby nic się nieprzewidzianego nie wydarzyło, aby wreszcie był ten happy end dla Kapselka. Quote
elik Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Uroczy Kapselku, oby już nic się nie zmieniło i oby to był ten kochający domek :loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie było mnie na dogo,bo laptop się zepsuł i musiałam go dać do naprawy...Z tego,co czytam-Kapselek ma szanse na dom...Bardzo się z tego cieszę!!!A nie mówiłam,że prędzej się znajdzie DS,niż transport????Kapselku-powodzenia!!! Quote
fizia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zapraszamy na bazarek z pięknymi, ręcznie robionymi przez Taks obróżkami, smyczkami i szelkami. Taks przekazała nam te cuda, a celek bazarku jest pomoc właśnie schronisku z Jamrozowizny (Kłomnic) - a konkretnie sterylizacja i i kastarcja psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463 Quote
KrystynaS Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czyli jeśli nie znajdzie się szybko transport do Tychów to Kapselek pojedzie do domku za 2 tyg. po 3 czerwca. I niech czas leci szybko :lol:. Quote
truskawa144 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [LEFT]Dokładnie tak,chyba,że się ktoś do Tychów wybiera:evil_lol: [/LEFT] Quote
elik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='fizia']Zapraszamy na bazarek z pięknymi, ręcznie robionymi przez Taks obróżkami, smyczkami i szelkami... Ogromnie przepraszam za ofa, ale od jakiegoś czasu staram się odnaleźć wątek dogomaniaczki, która szyje skafandry dla psiaków i niestety nie mogę go odnaleźć. Może ktoś wie kto szyje te skafandry ? Plissss Quote
truskawa144 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Kapselkowi się trochę plany zmieniły. Konkretnie musi poczekać jeszcze max 2 tyg. Ale wszystko nadal aktualne. Quote
Recommended Posts