żaba88 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 truskawa144 napisał(a):Poza tym to jest forum,ciężej się przekazuje myśli i rozmawia na forum niż w 4 oczy. Czasem ktoś coś źle zrozumie itd. Na żywo nieporozumienia można od razu prostować,tu jest gorzej. Nie przejmuj się i rób swoje. Zgadzam się Truskawa, źle to zrozumiałaś. Quote
fizia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A może jedzie ktoś w niedzielę popołudniu z Krakowa do Przemyśla? Quote
Wet-siostra Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Mizianka dla Kapselka!!! Jak się czuje psinka??? Jakie są widoki na transport??? Quote
fizia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ja w niedzielę będę w schronisku, mogłabym wziąć psiaki do Krakowa, ale ktoś musiałby Je dalej przewieźc jeszcze w niedzielę... Quote
Sabina02 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wet-siostra napisał(a):Absolutnie się nie wycofuję,ale po ostatnim wpisie na jednym z wątków,na którym się udzielam zaczynam miec wrażenie,że nikt mojej pomocy nie potrzebuje...BO JESTEM BIEDNA!!!:angryy: I naprawdę się zastanawiam,czy nie odejść z DOGO...Może tu nie ma miejsca dla osób,które prócz serca niewiele mają...Może serce to za mało,by pomagać...Zaczynam rozumieć,dlaczego do tej pory żaden psiak nie trafił do mnie na DT...Bo przecież to koszty...Wierzcie mi,dawałam propozycję DT co najmniej kilkanaście razy,zaznaczając,że mam tylko miejsce... Kobieto! Opamietaj sie! Kazdy pomaga jak moze, a miejsce w domku (nawet tymczasowe) jest chyba jednym z najwaznieszych rzeczy jakie mozna tym bidom ofiarowac. Ja z kolei moge tylko pomoc finansowo i tez czasami serce mi sie kraja ze tylko tyle moge...:oops: Ale sposobow na pomoc jest wiele i wszystkie sa potrzebne... A psy jeszcze do Ciebie nie trafily, bo poprostu cieszko znalesc transport, ale przeciez wiele osob go szuka i w koncu sie znajdzie... Quote
fizia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja w niedzielę będę w schronisku, mogłabym wziąć psiaki do Krakowa, ale ktoś musiałby Je dalej przewieźc jeszcze w niedzielę... Quote
_beatka_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 czy już coś wiadomo w sprawie transportu kapselka?:razz: Quote
Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witam Kapselka...Pustawo na tym wątku...:-( A nie mówiłam,żeby iść pieszo???:eviltong: Do tej pory już dawno byście byli w Przemyślu...:evil_lol: A tak na poważnie:z transportem zawsze jest problem...Może byłoby łatwiej,gdyby psiaki jechały do DS,niestety,jadą do DT...:oops: Quote
wtatara Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 już od dłuzszego czasu myslę o transporcie pieska. Jak go przetransportować.ja często z Krakowa jeżdzę z Krakowa do Gorlic ale mam 2 swoje psiaki w samochodzie ale choćbym go zabrała do Gorlic to co dalej. Ja mieszkam w Krakowie a mama ma psa i kota i dom nieogrodzony. Jaki piesiu jest duży Quote
fizia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wtatara dzięki serdeczne, ale nie wiem czy sprawa DT jest jeszcze aktualna... Piesek jest malutki Quote
Sabina02 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 wtatara napisał(a):Czyli nie ma DT Przeciez Wet-siostra nie pisala ze DT jest nieaktualne... Problem jest w transporcie.... :shake: Az dziw ze do tej pory nic nie udalo sie zorganizowac... Quote
fizia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja nie rozmawiałam z Wet-siostrą, ale z tego, co wiem, to raczej nici z tego DT Quote
KrystynaS Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dzień dobry!! Czy szukany jest DT dla Kapselka, czy transport Częstochowa - Przemyśl??? Nie przeczytałam całego wątku, tylko ostatnie strony. Quote
Sabina02 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 fizia napisał(a):Ja nie rozmawiałam z Wet-siostrą, ale z tego, co wiem, to raczej nici z tego DT Dlaczego?? Quote
Neczka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 radziłabym zmienić tytuł na wskazujący poszukiwania DT lub DS, bo u Wet, to raczej nic z teog nie będzie Quote
Recommended Posts