Zuza i Noddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak nadal, jeśli nie dla Kapsla i Mici, to jeszcze dla tych co zostają w schronie. Quote
elik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kapselku, biedaku, to tu jeszcze w schronie ? Myślałam, że już w DT :-( Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kurczaczek...Chyba się szybciej DS dla Kapselka znajdzie,niż transport... Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ważne żeby się coś znalazło.. jak nie DS to transport, a jak nie transport to DS ..:roll: Quote
truskawa144 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Zapomniałam wczoraj napisać:oops: Oba psy już wytatuowane. Książeczki wypisane i uzupełnione,są aktualne zaświadczenia o szczepieniach (sprzed ok miesiąca lub trochę więcej) i adnotacje o przeszłych szczepieniach (żeby nie było wątpliwości,że jest ciągłość). Teraz tylko transport... Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Znajdzie się,znajdzie...Jak nie ma,to nie ma,ale znajdzie się..DS i transport...Jednocześnie...:evil_lol: (ale DS nie u mnie...:eviltong:) Najważniejsze,żeby się znalazło...:lol: Quote
fizia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :) o widzisz Wet-siostro - DS u Ciebie to wspaniały pomysł :):evil_lol: Jeśli chodzi o pomoc finansową, to narazie moge obiecać 30 zł miesięcznie. Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 DS NIE U MNIE...Mój TZ w życiu by się na to nie zgodził...I tak się pyta,jak długo będą u mnie Kapsel i Micia i powtarza"byle nie za długo"... Quote
fizia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No właśnie cos mi się nie zgadzało :) wychodzą kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem...:oops: Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Aaaa...do szkółki się nie chodziło???:evil_lol: :eviltong: Quote
truskawa144 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [LEFT]Oj Fiziu,Fiziu...:evil_lol: Zamiast Ty uczyć Hubercika to chyba Ty uczysz się od niego:lol: [/LEFT] Quote
Wet-siostra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 My tu sobie gadu-gadu,a pieski czekają na transport... Quote
fizia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wet-siostra napisał(a):Aaaa...do szkółki się nie chodziło???:evil_lol: :eviltong: :( no nie popisałam się :) ale wiecie, to już pewnie takie omamy wzrokowe - czytam to, co chciałabym, żeby było napisane Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj,oj,oj,to już całkiem źle...:evil_lol: Beznadziejny przypadek...:eviltong: Kłania się Żurawica(Tworki,Rybnik,Lubliniec...):p A jak się doszczekują Kapsel z Micią??? Mizianka dla nich!!!:loveu::loveu: Quote
fizia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :) o rany, mam nadzieję, że tak żle ze mną nie będzie Gdzie ten nieszczęsny transport??? Maksiorek napisała, że w Opolu jest wystawa w ten weekend - może napiszę na tym wątku wstawowym. Z Rudą się udało. Co prawda Opole a Częstochowa to już nie tak bardzo blisko, ale kto wie... Quote
truskawa144 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 fizia napisał(a): Co prawda Opole a Częstochowa to już nie tak bardzo blisko, ale kto wie... A tam,jedyne 100km:evil_lol: Może ktoś będzie jechał przez Częstochowę. Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cioteczki,jesteście pewne,że chcecie mi dać Kapsla i Micię na DT??? Absolutnie się nie wycofuję,ale po ostatnim wpisie na jednym z wątków,na którym się udzielam zaczynam miec wrażenie,że nikt mojej pomocy nie potrzebuje...BO JESTEM BIEDNA!!!:angryy: I naprawdę się zastanawiam,czy nie odejść z DOGO...Może tu nie ma miejsca dla osób,które prócz serca niewiele mają...Może serce to za mało,by pomagać...Zaczynam rozumieć,dlaczego do tej pory żaden psiak nie trafił do mnie na DT...Bo przecież to koszty...Wierzcie mi,dawałam propozycję DT co najmniej kilkanaście razy,zaznaczając,że mam tylko miejsce... I NIC... Dlatego proszę,dobrze to przemyślcie,czy warto pchać psy do kogoś takiego,jak ja... Miejsce mam... Quote
truskawa144 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [LEFT]Wet-siostro nie wiem o jakim wątku mówisz bo nie widziałam. Co Ty się przejmujesz kobito. Tu poza setkami świetnych osób są też "mniej świetne" nic się na to nie poradzi. Poza tym to jest forum,ciężej się przekazuje myśli i rozmawia na forum niż w 4 oczy. Czasem ktoś coś źle zrozumie itd. Na żywo nieporozumienia można od razu prostować,tu jest gorzej. Nie przejmuj się i rób swoje. [/LEFT] Quote
Recommended Posts