Daga&Maks Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 trzymam kciuki że wszystko już pójdzie dobrze Quote
Wet-siostra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Trzymam kciuki!!! Tatuujcie delikatnie,żeby jak najmniej bolało... Ja też myślę,że to już koniec niespodzianek... Jeszcze tylko TRANSPORT...:placz: Quote
elik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wet-siostra napisał(a):...Tatuujcie delikatnie,żeby jak najmniej bolało... Bidulek, jeszcze i to......... :placz: On musi jak najszybciej znaleźć się u Wet-siostry, żedby już nic złego go nie spotkało :-( Quote
truskawa144 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [LEFT]Kierownik na pewno będzie delikatny,w końcu ma lata praktyki:evil_lol: Poza tym Kapsel ma taki charakter że chyba nic go nie złamie,nawet maleńki tatuaż. Poza tym tatuaż nie boli,uwierz ekspertowi na słowo:evil_lol: Minutę pocierpi za godzinę zapomni a potem może się już pakować i czekać na transport:loveu: [/LEFT] Quote
fizia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Czyli jeszcze chwilkę się wstrzymujemy z szukaniem transpotru? Quote
Wet-siostra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107662&page=82 Uczę się wklekać linki...:evil_lol: Oj,coś mi się nie chce wierzyć,że tatuowanie nie boli...:shake: Kapselku,trzymaj się,to wszystko przez naszego pow-wet...:angryy: :mad: Wierzę mocno w to,że szybko znajdziesz domek...:loveu:. I jedna malutka uwaga co do"oby go już nic złego nie spotkało..."-przypominam Wam wszystkim,że podczas pobytu u mnie na DT mam zamiar pozbawić Kapselka męskości :razz: (o ile znajdziecie kasę na zwrot kosztów),a to raczej nie jest przyjemne...:cool3: Pozdrowionka!!!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107662&page=82 Uczę się wklejać linki...:oops: Oj,coś nie wierzę,że tatuowanie nie boli...:shake: Kapselku,wytrzymaj,proszę... Już wkrótce będziesz u mnie na DT...:loveu: Quote
fizia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Niech się tylko ten nieszczęsny transport znajdzie... Quote
truskawa144 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 fizia napisał(a):Czyli jeszcze chwilkę się wstrzymujemy z szukaniem transpotru? Nie,nie! Szukamy jak najbardziej!:) Wet-siostra napisał(a): Oj,coś nie wierzę,że tatuowanie nie boli...:shake: Nie boli,mam tego trochę:evil_lol: Jakieś 10-15% powierzchni ciała konkretnie:evil_lol: Mnie nie bolało a Kapselek będzie miał tylko 3 maleńkie cyferki:lol: Wet-siostra napisał(a): I jedna malutka uwaga co do"oby go już nic złego nie spotkało..."-przypominam Wam wszystkim,że podczas pobytu u mnie na DT mam zamiar pozbawić Kapselka męskości :razz: (o ile znajdziecie kasę na zwrot kosztów),a to raczej nie jest przyjemne...:cool3: Kastracja może i nie przyjemna,ale to na pewno nic złego. Kapsel już nie takie rzeczy w życiu przeszedł:razz: Nawet się nie zorientuje:lol: Quote
Wet-siostra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 O,to już przesada...Nie zorientuje się???Dobre sobie...Pozbawią go przyjemności,a on się nie zorientuje... Oj,oj,oj,ktoś tu bajki opowiada... A tak w ogóle-jak się czują maleństwa? I jakie są widoki na transport? Quote
truskawa144 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [LEFT]Jakiej przyjemności? Kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć,że w przypadku zwierzaków to instynkt:evil_lol: Poza tym coś mi się zdaje,ze on się do tej pory nie miał jak przekonać i nawet nie będzie wiedział,że coś traci:lol: Transportu szukamy cały czas! [/LEFT] Quote
Wet-siostra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wiem,wiem...:evil_lol::evil_lol: Dobranoc,moje maluszki. Quote
Avaloth Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Podrzucam wieczorem :) znalazłby się już ten transport.. Quote
Wet-siostra Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzień dobry,moje maleństwa!!!Dziś będą Wam robić bubu...:-( wytrzymajcie,proszę... Czy są widoki na transport? Quote
Wet-siostra Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 WŁAŚNIE???Już po bólu? Mizianka dla moich maluszków!!! Quote
truskawa144 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Nie wiem,nie miałam kiedy sprawdzić. Pół dnia ratowałam 12 letniego pudelka,zagłodzonego,potrąconego przez samochód: http://www.dogomania.pl/forum/showth...25#post9913725 Quote
Wet-siostra Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zajrzałam...Biedna psinka...:-( Pozdrawiam z rana moje maleństwa. Mizianka!!!:loveu: Quote
Recommended Posts