fizia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jest tez jeszcze taka ewentualna możliwośc (tak sobie głośno myślę)- ale to nie na 100% - że mój kolega będzie jechał 9 kwietnia - to jest środa - samochodem z Krakowa do Przemyśla (jest przedstawicielem handlowym). Tylko, że będzie jechał sam i nie wiem jak by to można było zrobić z 2 psami. Gdybyśmy mieli transporterki pewnie by nie było żadnego problemu, żeby je zabrał. ALe tak luzem...boję się, że może być kłopot, nie wiem jak te biedaki są w stanie znieść podróż, nie wiem czy On się zgodzi... No i jeszcze pozostawałby problem przewiezienia Ich z do Krakowa... Eghh nie wiem czy to jest realne... Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zaczynam rozumieć,dlaczego radzono mi zabrać na DT psy z Orzechowiec...Jednak transport to duży problem... A MOŻE JEDNAK SPACEREK???:evil_lol: Co do mego TZ-on,jak się uprze,nie ma mocnych..:mad::mad: Quote
truskawa144 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [LEFT]No niestety na to nic nie poradzimy. Każdy by chciał żeby psy JUŻ były na tymczasie u Ciebie ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Ja czekam już 3 tyg na transport kotki z Częstochowy do Warszawy i się doczekać nie mogę mimo że to popularna trasa. Co zrobić,trzeba kombinować i czekać. [/LEFT] Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Czekamy,czekamy...A co z tym transportem,co miał być z Orzechowiec gdzieś tam i z powrotem miał zabrać tą dwójkę?Albo na odwrót?Nie wypaliło??? Quote
fizia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie mogę znaleźć postu, gdzie była ta wypowiedź o połączeniu transportów. Zuza pisała też, że ma się coś wyjaśnić z transportem w weekend. Wiadomo juz coś? Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Strona 89 naszego wątku,becia66 pisze coś o transporcie rottka... Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie no, Kapselek znalazł już DT, ale transportu brak. :( Niech się coś znajdzie! Quote
elik Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='elik']Nadal szukamy tego nieszczęsnego transportu, a psiaki tęsknią w schronie za człowiekiem :placz: Jak tak dalej pójdzie, to one tam zczezną z tęsknoty, albo (odpukać) z jakiegoś choróbska. A może ktoś drugi zdecyduje sie pojechac ze mną. To tylko jedno popołudnie. W pojedynkę z dwoma schronowcami to faktycznie mogłoby być nieciekawie. I co, nie ma chętnych ?? Quote
elik Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 fizia napisał(a):Jest tez jeszcze taka ewentualna możliwośc ...że mój kolega będzie jechał 9 kwietnia - to jest środa - samochodem z Krakowa do Przemyśla ...Tylko, że będzie jechał sam i nie wiem jak by to można było zrobić z 2 psami... Sam z dwoma psiakami prosto ze schronu, to marnie to widzę, ale może zgodziłby się, żeby ktoś jechał z psiakami na tylnym siedzeniu ? Quote
Zuza i Noddy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Co do tego w weekend to jeszcze nie wiadomo. Quote
fizia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 elik napisał(a):Sam z dwoma psiakami prosto ze schronu, to marnie to widzę, ale może zgodziłby się, żeby ktoś jechał z psiakami na tylnym siedzeniu ? Będę jeszcze z Nim rozmawiać. To jeszcze chyba nei jest pewne, ze sam pojedzie akurat wtedy. Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Chej,chej!!!!Jak tam Kapselek i Micia?Pozdrawiam moje PT!!!! Quote
Avaloth Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To jest niesprawiedliwe :shake: Kapselek ma szanse na dom, co prawda tymczasowy, ale dom, a siedzi w schornisku bo nie ma transportu.. pomogłabym jakbym mogła.. ale że nie mogę to podrzucam.. może ktoś sie znajdzie.. hopaj ! :multi: Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Też bym chciała pomóc, ale również nie mogę. :( A tak bardzo bym chciała, żeby Kapselek wreszcie był w swoim domu (co prawda tymczasowym, ale to i tak jest dobrze, bo to dom). Do góry! Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witam z rana!!!!Jak się dziś czują moje przyszłe PT???Czy u Was też pada deszcz?W sprawie transportu nadal cisza?Wczoraj dzwoniła do mnie babka,że ma dwie suczki na pilny dt,może póki nie ma transportu,wzięłabym je?Tyle,że potem trzeba by im znaleźć szybko kolejne miejsce,więc nie wiem,czy w ogóle je brać,czy czekać na moje maluszki???Co radzicie? Quote
fizia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wet-siostro zrób tak, jak uważasz. W tym momencie z sprawie transportu nic się nie zmieniło niestety... Aha dostałam odpowiedź od Beci "my nie pilotujemy tego transportu,wiem że go ktoś organizuje z forum rottków. Zapytałam o to Koperka i odpisała że Sowiet z forum miał dzisiaj po niego jechac ale samochód mu sie popsuł i niewiadomo czy coś z tego wyszło. Ma dac mi znać jeszcze dzisiaj. My dla swoich 2 psiaków organizujemy transport do Krakowa bo w sobotę jadą stamtąd dalej / jeden do Bielska Białej, drugi do Wrocławia / Póki co są u mnie. Pozdrówka i jak coś będę wiedzieć o transporcie rottka więcej to dam znac." Quote
truskawa144 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [LEFT]Jak się czuja PT napisze pewnie potem Zuza bo ma dziś jechać do schroniska. Pewnie jak tylko weźmiesz inne psy na tymczas to się dla naszych transport znajdzie,złośliwość rzeczy martwych:evil_lol: [/LEFT] Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pewnie tak...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To szanse rosną,bo "inne psy"są już w drodze do mnie...O dziwo,mój TZ nie miał żadnych oporów...:mad::mad::mad:Zrozum tu facetów...No,ale...jadą.Dwie małe suńki po sterylce,w sumie już gotowe do adopcji...Od razu zaznaczyłam,że daję tzw.tymczas awaryjny i w momencie komunikatu o transporcie Kapsla i Mici trzeba będzie je ode mnie zabrać...Zobaczymy,co z tego wyniknie...:eviltong: Quote
Recommended Posts