Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Cioteczki, sa dwa domy z ktorych tymczasowicze jada do domkow stalych, moze ktorys z tych DT zgodzilby sie przyjac Kapselka....

Miejmy nadzieję, że go wezmą. :) Trzymam za niego mocno kciuki.

Posted

Wyslalam PM do jednego z DT, bo tam piesek juz pojechal do nowego domu... Drugi DT jeszcze jest w trakcie "przekazania" swojego tymczasowicza, wiec dopóki psiak nie pojedzie to nie pytam...

Posted

[LEFT]Kapselkiem jest zainteresowana jakaś pani z woj. Zachodniopomorskiego. Dzwoniła do kierownika i pytała o możliwość transportu psa. Oczywiście schronisko nie ma takiej możliwości ale kierownik ma jej podać mój numer i będziemy szukać czegoś jeśli pani jest faktycznie zainteresowana.
[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Kapselkiem jest zainteresowana jakaś pani z woj. Zachodniopomorskiego. Dzwoniła do kierownika i pytała o możliwość transportu psa. Oczywiście schronisko nie ma takiej możliwości ale kierownik ma jej podać mój numer i będziemy szukać czegoś jeśli pani jest faktycznie zainteresowana.

może to ten obserwator z allegro?

Posted

i co słychać u mojego ulubieńca? odezwała się ta pani z zachodniopomorskiego?
na allegro było ponad 2000 wejść... jesli się nikt nie odezwie w ciągu tego tygodnia wystawię go jeszcze raz...