Roxana Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Domeczku bardzo cię prosimy, znajdź się jeszcze przed nadejściem zimy! Quote
Roxana Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kapselek mały taki kochany bardzo o domek prosi :shake: Piesek zimę w schronisku bardzo źle znosi :shake: Quote
Roxana Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dawać mi tu domek dla Kapselka! Bo jak nie..... To ja się z tym domkiem policzę! :mad: Quote
Roxana Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Domciu kochany, no znajdź się wreszcie proszę :cool3: Do góry! Quote
Roxana Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 I znowu sobie pobiegamy, dużo czasu na to mamy... :Dog_run: Quote
Roxana Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Malutki słodziutki Kapselek czeka na swego PANA! Dużo miejsca w domku nie zajmie ale w serduszku właściciela zagarnie w całości :cool3: Quote
Roxana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mały, śliczny, kochany Kapselek czeka ciągle na swój wymarzony domek! Domku, nie daj się dłużej procić :shake: Quote
fizia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Gdzie jesteś Człowieku czy mój los odmienisz może........ tej jesieni bo czekałem że może właśnie tego lata ale lato już ku końcowi się splata czekałem również tej i zeszłej wiosny że mnie stąd zabierzesz i będę radosny tak bardzo się boję że znów przyjdzie zima zima która siłą w schronisku zatrzyma /J. Wawrzyniak/ Quote
Roxana Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Piękny wiersz, bardzo piękny... Kapselku pokazuj się na I stronie, może jakiś domek Cię w końcu wypatrzy! Quote
Roxana Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Niewiele miejsca zajmie w domku, mały Kapselek, wciąż czeka... :shake: Quote
fizia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Teskni za tym, co kiedys było Jego codziennością - kochającym Panem, ciepłym Domem... Quote
Recommended Posts