Roxana Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Do góry, do góry, bardzo wysoko, może ktoś dojrzy i się zakocha... Quote
Roxana Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ciągle się na górę wspinamy, ciągle się pięknie przypominamy... Za długo... :shake: Quote
Roxana Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Na wieczór też się przypominamy, że wciąż jeszcze domku swojego nie mamy... Quote
Roxana Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Od tego ciągłego wspinania sie na górę już łapki bolą... Przypominamy się i przypominamy- a domku jak nie było tak nie mamy... :shake: Quote
Roxana Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kochany Domku! Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i zapytuję się Ciebie, kiedy po mnie przyjedziesz? Bo mi smutno TU bez Ciebie, zimno, głodno i tak tęsknię... Zima idzie- już się boję :-( Domku, proszę zabierz mnie do SIEBIE! Kapselek Quote
Roxana Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Domku, domku znajdź się proszę :shake: Jak długo jeszcze trzeba czekać na ciebie :-( Quote
Roxana Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Taki malutki Kapselek musi w końcu znaleźć jakiś kącik dla siebie. Oby jak najszybciej. On taki malutki a już teraz noce i dnie takie zimne, nawet nie chcę myśleć co będzie zimą :-( Quote
Roxana Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Na wieczorny spacerek do góry! :painting: :Dog_run: Quote
Ana_Zbyska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jak Kapselek dogaduje sie z innymi psami? Quote
fizia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Najlepiej będzie wiedziała Truskawa, ale z tego, co pisała wcześniej, mieszkał i wydaje mi się, że nadal mieszka z innym psiakiem w boksie i nei ma problemu. Quote
truskawa144 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [LEFT]Kapselek się dobrze dogaduje z innymi psami,jest bardzo malutki wiec nawet nie próbuje zaczepiać bo się po prostu boi. Poza tym on ma taki łagodny charakter,że woli się przyjaźnić. Miał przyjaciela - Tupka,niestety Tupek zdechł i teraz Kapselek mieszka z innym pieskiem z którym nie ma problemów. [/LEFT] Quote
Recommended Posts