Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Ja nie, ale wielu ludzi tak... dlatego, choć bardzo mnie boli, że maleństwo zostało porzucone, to mnie nie dziwi...

Ale co cie nie dziwi ?

Posted

Ze zostalo porzucone ? Mnie to tez nie dziwi bo wiele osob tak robi i nie ma za to zadnej kary jak by jakas byla to by nie rozmnazali zwierzat a tym bardziej ich juz nie porzucali :mad: :mad: :mad: To jest chore:roll: :roll:

Posted

Myślę że Sysunię mogła mama zgubić podaczas "przeprowadzki". Potem tłok w parku nie mogła wrócić, może nie chciała, może nie miała siły. Jutro może poznam Sysunię osobiście :loveu: Dowiem się więcej, może zbadam teren ;)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Myślę że Sysunię mogła mama zgubić podaczas "przeprowadzki". Potem tłok w parku nie mogła wrócić, może nie chciała, może nie miała siły. Jutro może poznam Sysunię osobiście :loveu: Dowiem się więcej, może zbadam teren ;)

Czekamy na wiadomosci :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Widziałam dzisiaj Sysunię, to cudeńko, maleńkie cudne cudeńko. Radzi sobie, tylko sysać chce a nie ma cio :-(

Dobrze ze sobie radzi wszystko bedzie dobrze :):)
Moze wkoncu znajdzie sie psia mamka :(:(:)

Posted

ruda76 napisał(a):
ja mam kotke ktora staciła młode i ma pełno mleka.
Ale mieszkam za daleko aby sprobowac :placz: inaczej chetnie bysmy pomogli

Biedna koteczka :(:(
Kurde no !! Zawsze jak sie ktos znajdzie to za daleko :(:(

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Biedna koteczka :(:(
Kurde no !! Zawsze jak sie ktos znajdzie to za daleko :(:(

żebys wiedziała ze biedna i to maleństwo też na swoj sposob.

Moze poszukac wsrod weterynarzy w miescie.Moze robili gdzies cesarke i maja dane klienta ,moze u jakiegos hodowcy cos sie urodziło i wet ma namiary

Posted

ruda76 napisał(a):
żebys wiedziała ze biedna i to maleństwo też na swoj sposob.

Moze poszukac wsrod weterynarzy w miescie.Moze robili gdzies cesarke i maja dane klienta ,moze u jakiegos hodowcy cos sie urodziło i wet ma namiary

:(:(:placz: :placz:
Oby trzymam kciuki:(:)

Posted

Sysunia miewa się dobrze, było załamanie, myśleliśmy, że maleńka nie da rady, stygła, brzuszek bolał, miała lewatywy, ale teraz już jest ok!
Wczoraj była odrobaczona, zniosła to dzielnia.
Na długi weekend wybiera się pod opiekę basi0607. "Rodzice" chcą wyjechać na troszkę, wiec "mamką" będzie Basia :loveu:
Jutro osobiście ją zawiozę.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Sysunia miewa się dobrze, było załamanie, myśleliśmy, że maleńka nie da rady, stygła, brzuszek bolał, miała lewatywy, ale teraz już jest ok!
Wczoraj była odrobaczona, zniosła to dzielnia.
Na długi weekend wybiera się pod opiekę basi0607. "Rodzice" chcą wyjechać na troszkę, wiec "mamką" będzie Basia :loveu:
Jutro osobiście ją zawiozę.

Ufff super :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: