Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
(...)a sika już jak chłopak, czy jeszcze jak dziewczynka?

agaton85 napisał(a):
(...)jeszcze jak baba :evil_lol:

moja Mikula podnosi nogę jak chłopak, wolnoć Tomku w swoim... ogródku ;p

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Emma, Odi i Andrzej w DS. Ostatni Axel, który przebywa u mnie, jutro jedzie ze mną na wizytę PA i jeśli będzie wszystko w porządku, to podpiszę z panem umowę i Axel zostanie. Trzymajcie kciuki.. :loveu:

Posted

agaton85 napisał(a):
Emma, Odi i Andrzej w DS. Ostatni Axel, który przebywa u mnie, jutro jedzie ze mną na wizytę PA i jeśli będzie wszystko w porządku, to podpiszę z panem umowę i Axel zostanie. Trzymajcie kciuki.. :loveu:

Bardzo się cieszę! I trzymam kciuki z całych sił!

Posted

Niestety, pan nie poinformował żony o tym, że chce psa.. Pani wydała się bardziej odpowiedzialna, bo powiedziała, że nie mówi "nie" ale trzeba to na spokojnie przemyśleć. Jednak wydaje mi się, że Axel w ich przypadku, to nie jest dobry pomysł.

Posted

Axel od wczoraj w nowym domu..
Axelkowi trafiła się cudowna rodzina. :loveu::loveu::loveu: Przyznam, że jak go zobaczyłam to mi się oczy zaszkliły, a on tak się cieszył. Całą wizytę leżał koło moich nóg. A teraz hit - Axel ma swój własny pokój! Ma tam piękne legowisko i dużo zabawek. Mieszka w dużym domu z ogromnym terenem, a przede wszystkim jest już kochany przez swoich nowych "rodziców". Oby więcej takich cudownych domów się trafiało. :loveu: