Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mdk8']mogę nieśmiało zaproponować, aby chociaż niewielki grosik trafił do staruszka, którego chcemy wyciągnąć bo w schronisku nie ma żadnych szans ?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/251189-CEJLON-nic-nie-ma-psi-staruszek-ledwo-chodzący-pomóż-!!!?p=21943620#post21943620

Ja też popieram kandydaturę Cejlonka, szukamy dla niego deklaracji, do 200zł jeszcze brakuje 155zł... Za tą kwotę będzie mógł mieszkać u kikou w domowym hoteliku...

I jeszcze (także nieśmiało) chciałabym prosić o choć maleńki grosik dla Magika z mojego podpisu... Czeka na dom 3 lata, a jego dług wynosi 5000 zł...

Posted

myślę, że Malwa skontaktuje się z Till i coś razem uzgodnią, uwzględniajac powyższe prośby
wiem tyle ze troszke tych pieniędzy Till chciałaby przeznaczyc na Grafiego, który jest po zabiegu uzuniecia 3 zębów - sam operacja ok 150 zł + antybiotyk - nie znam dokładnych kwot

u BAfisia dalej wszystko dobrze, Pani odzywała sie do Till we środę,

jakieś zdjecia by sie przydały może ;) napisze do niej, żeby poprosiła o jakieś fotki

Posted

zozola77 napisał(a):
myślę, że Malwa skontaktuje się z Till i coś razem uzgodnią, uwzględniajac powyższe prośby
wiem tyle ze troszke tych pieniędzy Till chciałaby przeznaczyc na Grafiego, który jest po zabiegu uzuniecia 3 zębów - sam operacja ok 150 zł + antybiotyk - nie znam dokładnych kwot
u BAfisia dalej wszystko dobrze, Pani odzywała sie do Till we środę,

jakieś zdjecia by sie przydały może ;) napisze do niej, żeby poprosiła o jakieś fotki

Wczoraj napisałam do Till w sprawie pieniędzy po Bafim.

Nie mam jeszcze odpowiedzi.

Na pewno część zostanie przekazana na Grafisia - w środę miał operacje zębów, rachunek 180 zł do weta + 45 za dowóz. Po zapłaceniu za zabieg nie starczy już na hotel i jedzenie...........

Pod koniec lutego wyciagnięto w Olkusza kilka psów, dwa wylądowały u Angeliki, jeden na BDT u Till, dwa są w hotelu u Marty. Potrzeba finansów, wiem, że z kasą bida............

Posted

MALWA napisał(a):
Wczoraj napisałam do Till w sprawie pieniędzy po Bafim.
dwa są w hotelu u Marty. Potrzeba finansów, wiem, że z kasą bida............

do Marty tylko z ostatniego rzutu trafily trzy, nie wspomne juz ile jest z poprzednich wyjazdow.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
do Marty tylko z ostatniego rzutu trafily trzy, nie wspomne juz ile jest z poprzednich wyjazdow.

Rozumiem.........napisałam tylko o tych, o których wiem.

Posted

MALWA napisał(a):
Rozumiem.........napisałam tylko o tych, o których wiem.

niestety, w kazdym DT, hotelu jeden pies znajdzie DS a w to miejsce przychodzi przynajmniej 2.

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Witam,chcialam zapytac czy moge juz moja stala wplate przeniesc na innego psiaka,jesli Bafi na pewno zostaje juz w ds

tak tak, jak najbardziej mozesz przenieśc, ja juz to też zrobiłam :)

rozmawiałam wczoraj z Till - poprosi Państwa o zdjęcia Bafiego....

Posted

Kochani, Bafi jest juz w DS.

Do tej pory nie prosiłam o przeniesienie deklaracji po Bafim na innego pieska, ale poproszono mnie o pomoc, bo jest nagła sytuacja........

Kilka dni temu z "cudownego miejsca" o nazwie Olkusz została zabrana interwencyjnie suczka amstafka, kóra była w cieczce. Suka została umieszczona w boksie wraz z samcem.......można się tylko domyślać do czego to umieszczenie mogło doprowadzić...........

Suczkę trzeba było zabrać, bo nie mogła tam zostać, w tych warunkach, nie wiadomo co mogło ją jeszcze spotkać, gdzie mogła trafić (...) ............

Amstafka trafiła od hoteliku do Marty.

Wiem, ze spośród kilku osób, kóre o pomoc prosiła Till, tylko Marta zgodziła się przyjąć suczkę za zwrot kosztów karmy, weta i sterylizacji.

Czy mogę liczyć i prosić o przeniesienie deklaracji z Bafika na amstafkę? Chcę pomóc dziewczynie, kóra pomogła skrzywdzonemu psu..........

Amstafka nie ma jeszcze wątku na dogo, zostanie on założóny na dniach. Czekam na zdjęcia.

Z góry dziękuję za pomoc i przeniesienie deklaracji na amstafkę.

Posted

milagros19853201 napisał(a):
w takim razie to ja chcialabym przeniesc deklaracje po Bafim na amstafke:-)

Dziękuję pięknie za przeniesienie deklaracji na amstafkę.

Po założeniu wątku amstafki ustalimy kto będzie skarbnikiem i dam znać.

Posted

Mam kilka odpowiedzi na pw, i mdk8, yoana, Panna Marple zdecydowały się przelać na rzecz amstafki jednorazowe wpłaty.

Pięknie dziękuję. Po założeniu wątku amstafki prześlę do wszystkich link do wątku.

Posted

Mam kolejne odpowiedzi przekazane na pw:

- kontaktogloszenia przeleje 2xpo 20 zldla amstafki,
- WIGa przenosi swoją deklarację 10 zł na amstafkę.

Posted

ASTRA 126 napisał(a):
Ja też przenoszę swoją deklarację z Bafika na amstafkę, jak tylko dostanę dane do przelewu, to zmienię dyspozycję.

Dziękuję pięknie za przeniesienie deklaracji.