zozola77 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Marycha35 napisał(a):Pycha sumka!!!:) to teraz by sie przydało ją jakoś podzielic... :p ... Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Niestety bidulek dużo, chętni się znajdą!!! Quote
mdk8 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 mogę nieśmiało zaproponować, aby chociaż niewielki grosik trafił do staruszka, którego chcemy wyciągnąć bo w schronisku nie ma żadnych szans ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/251189-CEJLON-nic-nie-ma-psi-staruszek-ledwo-chodz%C4%85cy-pom%C3%B3%C5%BC-!!!?p=21943620#post21943620 Quote
gluchypies Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='mdk8']mogę nieśmiało zaproponować, aby chociaż niewielki grosik trafił do staruszka, którego chcemy wyciągnąć bo w schronisku nie ma żadnych szans ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/251189-CEJLON-nic-nie-ma-psi-staruszek-ledwo-chodzący-pomóż-!!!?p=21943620#post21943620 Ja też popieram kandydaturę Cejlonka, szukamy dla niego deklaracji, do 200zł jeszcze brakuje 155zł... Za tą kwotę będzie mógł mieszkać u kikou w domowym hoteliku... I jeszcze (także nieśmiało) chciałabym prosić o choć maleńki grosik dla Magika z mojego podpisu... Czeka na dom 3 lata, a jego dług wynosi 5000 zł... Quote
Martika&Aischa Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='mdk8']mogę nieśmiało zaproponować, aby chociaż niewielki grosik trafił do staruszka, którego chcemy wyciągnąć bo w schronisku nie ma żadnych szans ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/251189-CEJLON-nic-nie-ma-psi-staruszek-ledwo-chodzący-pomóż-!!!?p=21943620#post21943620 jak najbardziej i ja się przyłącze do prośby :) trzeba ratowac kochanego staruszka!!! Quote
zozola77 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 myślę, że Malwa skontaktuje się z Till i coś razem uzgodnią, uwzględniajac powyższe prośby wiem tyle ze troszke tych pieniędzy Till chciałaby przeznaczyc na Grafiego, który jest po zabiegu uzuniecia 3 zębów - sam operacja ok 150 zł + antybiotyk - nie znam dokładnych kwot u BAfisia dalej wszystko dobrze, Pani odzywała sie do Till we środę, jakieś zdjecia by sie przydały może ;) napisze do niej, żeby poprosiła o jakieś fotki Quote
Martika&Aischa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Marycha35 napisał(a):Fotki zawsze mile widziane:):):) oj tak tak :) nie ma to jak nacieszyc oczy :):):) Quote
MALWA Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 zozola77 napisał(a):myślę, że Malwa skontaktuje się z Till i coś razem uzgodnią, uwzględniajac powyższe prośby wiem tyle ze troszke tych pieniędzy Till chciałaby przeznaczyc na Grafiego, który jest po zabiegu uzuniecia 3 zębów - sam operacja ok 150 zł + antybiotyk - nie znam dokładnych kwot u BAfisia dalej wszystko dobrze, Pani odzywała sie do Till we środę, jakieś zdjecia by sie przydały może ;) napisze do niej, żeby poprosiła o jakieś fotki Wczoraj napisałam do Till w sprawie pieniędzy po Bafim. Nie mam jeszcze odpowiedzi. Na pewno część zostanie przekazana na Grafisia - w środę miał operacje zębów, rachunek 180 zł do weta + 45 za dowóz. Po zapłaceniu za zabieg nie starczy już na hotel i jedzenie........... Pod koniec lutego wyciagnięto w Olkusza kilka psów, dwa wylądowały u Angeliki, jeden na BDT u Till, dwa są w hotelu u Marty. Potrzeba finansów, wiem, że z kasą bida............ Quote
Ada-jeje Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 MALWA napisał(a):Wczoraj napisałam do Till w sprawie pieniędzy po Bafim. dwa są w hotelu u Marty. Potrzeba finansów, wiem, że z kasą bida............ do Marty tylko z ostatniego rzutu trafily trzy, nie wspomne juz ile jest z poprzednich wyjazdow. Quote
MALWA Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Ada-jeje napisał(a):do Marty tylko z ostatniego rzutu trafily trzy, nie wspomne juz ile jest z poprzednich wyjazdow. Rozumiem.........napisałam tylko o tych, o których wiem. Quote
Ada-jeje Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 MALWA napisał(a):Rozumiem.........napisałam tylko o tych, o których wiem. niestety, w kazdym DT, hotelu jeden pies znajdzie DS a w to miejsce przychodzi przynajmniej 2. Quote
gosiaczek1984 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Witam,chcialam zapytac czy moge juz moja stala wplate przeniesc na innego psiaka,jesli Bafi na pewno zostaje juz w ds Quote
zozola77 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 gosiaczek1984 napisał(a):Witam,chcialam zapytac czy moge juz moja stala wplate przeniesc na innego psiaka,jesli Bafi na pewno zostaje juz w ds tak tak, jak najbardziej mozesz przenieśc, ja juz to też zrobiłam :) rozmawiałam wczoraj z Till - poprosi Państwa o zdjęcia Bafiego.... Quote
MALWA Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Kochani, Bafi jest juz w DS. Do tej pory nie prosiłam o przeniesienie deklaracji po Bafim na innego pieska, ale poproszono mnie o pomoc, bo jest nagła sytuacja........ Kilka dni temu z "cudownego miejsca" o nazwie Olkusz została zabrana interwencyjnie suczka amstafka, kóra była w cieczce. Suka została umieszczona w boksie wraz z samcem.......można się tylko domyślać do czego to umieszczenie mogło doprowadzić........... Suczkę trzeba było zabrać, bo nie mogła tam zostać, w tych warunkach, nie wiadomo co mogło ją jeszcze spotkać, gdzie mogła trafić (...) ............ Amstafka trafiła od hoteliku do Marty. Wiem, ze spośród kilku osób, kóre o pomoc prosiła Till, tylko Marta zgodziła się przyjąć suczkę za zwrot kosztów karmy, weta i sterylizacji. Czy mogę liczyć i prosić o przeniesienie deklaracji z Bafika na amstafkę? Chcę pomóc dziewczynie, kóra pomogła skrzywdzonemu psu.......... Amstafka nie ma jeszcze wątku na dogo, zostanie on założóny na dniach. Czekam na zdjęcia. Z góry dziękuję za pomoc i przeniesienie deklaracji na amstafkę. Quote
milagros19853201 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 w takim razie to ja chcialabym przeniesc deklaracje po Bafim na amstafke:-) Quote
MALWA Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 milagros19853201 napisał(a):w takim razie to ja chcialabym przeniesc deklaracje po Bafim na amstafke:-) Dziękuję pięknie za przeniesienie deklaracji na amstafkę. Po założeniu wątku amstafki ustalimy kto będzie skarbnikiem i dam znać. Quote
MALWA Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Mam kilka odpowiedzi na pw, i mdk8, yoana, Panna Marple zdecydowały się przelać na rzecz amstafki jednorazowe wpłaty. Pięknie dziękuję. Po założeniu wątku amstafki prześlę do wszystkich link do wątku. Quote
MALWA Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Mam kolejne odpowiedzi przekazane na pw: - kontaktogloszenia przeleje 2xpo 20 zldla amstafki, - WIGa przenosi swoją deklarację 10 zł na amstafkę. Quote
ASTRA 126 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ja też przenoszę swoją deklarację z Bafika na amstafkę, jak tylko dostanę dane do przelewu, to zmienię dyspozycję. Quote
MALWA Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 ASTRA 126 napisał(a):Ja też przenoszę swoją deklarację z Bafika na amstafkę, jak tylko dostanę dane do przelewu, to zmienię dyspozycję. Dziękuję pięknie za przeniesienie deklaracji. Quote
MALWA Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Amstafka ma juz watek! Zapraszam do Kiary: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251824-Jestem-Kiara-wyrwana-z-Olkusza-pomóż-mi?p=21979326#post21979326 Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='MALWA']Amstafka ma juz watek! Zapraszam do Kiary: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251824-Jestem-Kiara-wyrwana-z-Olkusza-pomóż-mi?p=21979326#post21979326 Super, lecę na wątek. Przepraszam za nieodpisanie na pw. Dla Kiary dam jednorazową wpłatę. Quote
MALWA Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 gluchypies napisał(a):Super, lecę na wątek. Przepraszam za nieodpisanie na pw. Dla Kiary dam jednorazową wpłatę. Dziękuję!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts