Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam troszkę wieści - sms od Till

PAnstwo mają w tym tygodniu kąpac Bafiego i zawiozą go do fryzjera - tez myślą , że objawy alergiczne syna moga byc od kurzu czy jakis reszteczek słomy z budy

Till zadzwoni do nich końcem tygodnia jak juz porobia te zabiegi, no chyba ze sami sie wczesniej odezwą
w rozmowie wyczuwa sie, ze sa bardzo za Bafim i on za nimi :)

na razie tyle :)

Posted

Wklejam ostatnie wpłaty dla Bafika:

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"]ASTRA 126 – 20 zł (20.01), [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"]Elf i Mango – 10 zł (23.01), [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"]mdk8 – 5 zł (29.01), [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"]Joanna S. z FB - 30 zł (3.02.), [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"]gosiaczek1984 – 10 zł (3.02.), [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Tahoma"] [/FONT][FONT="Tahoma"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman]Za pieniążki pięknie dziękuję !

[/FONT]
[FONT="Tahoma"]Zwróciłam Angelice kwotę 25 zł za zaczipowanie Bafika.

Obecnie Bafi posiada 1.285,61 zł.[/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

Dziewczyny, ja wrzucę jakąś fotkę Bafika z domku na FB, żeby ludzie wiedzieli jaka jest sytuacja. A jak będzie potem wiadomo co z jego kasą, to dajcie znać, bo też tam napiszę żeby było wszystko jasne.

Posted

[quote name='gluchypies']Dziewczyny, ja wrzucę jakąś fotkę Bafika z domku na FB, żeby ludzie wiedzieli jaka jest sytuacja. A jak będzie potem wiadomo co z jego kasą, to dajcie znać, bo też tam napiszę żeby było wszystko jasne.[/QUOTE]

jasne , wrzucaj fotki na fb ..nawet wszystkie ;)