Marycha35 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Na wszelaki wklejam z CZK: [quote name='elaja']Uwaga okolice Łodzi ! Pani szukają psa lubiącego koty , na podwórko - pod żadnym pozorem nie wydawać psa ! Szczegóły moge podac na priv .[/QUOTE] Quote
zozola77 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 no to jeszcze potrzebne kciukasy - mocno zaciskam !!! Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 choc kciuki bolą i ja nie puszczam ;) Bafiś do domku !!!!! :) Quote
Yoana Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 I co słychać u Bafiego? Jak znosi mrozy i śnieg? Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Marycha35']Ostro u Was daje??? W Łodzi -9...[/QUOTE] W Katowicach podobnie ;) Quote
MALWA Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Zaglądam przed snem i czekam na wieści...... Quote
Till Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Wieści od Bafiego: Bafik w miarę znosi zimę, ale chyba to nie jego ulubiona pora roku. Szukam dla niego kubraka na wypadek gdyby poszło coś nie tak z adopcją, jak będzie wszystko dobrze i pójdzie do nowego domku (mam wielką nadzieję, ze tak się stanie) to kubrak dostanie Grafi, jemu też napewno się przyda. Bafi trochę przybrał na wadze, zdecydowanie futerko mu się poprawiło, nabrało kolorów i gęstości, ale myslę, że w domu Bafi bardzo odżyje bo to taki przytulak bardzo spokojny piesek. Zobaczcie jak fajnie wygląda:) Quote
Till Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 moje ulubione zdjęcie, jest taki kochany na nim... Quote
Till Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Jak trochę zejdzie mi gorączka to jutro będę się z panią od adopcji widzieć, w sobote pani planuje poznać Bafika i jak wszystko pójdzie dobrze to Bafi spędzie w sobotę swoja pierwszą noc w ciepłym domku. proszę potrzymajcie jeszcze kciuki... Quote
Till Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 jeśli chodzi o kubrak to myślę, że czerwony z tego bazarku byłby dobry, już wstępnie o nim rozmawiałam, jest cieplutki i solidny. Myślę, ze napewno Bafi by go nie niszczył, Grafi też nie bo obydwaj są spokojni http://www.dogomania.pl/forum/threads/250236-Kubraczki*-colibra*-ciuszki*-na-karm%C4%99-i-og%C5%82oszenia-do-9-02-2014-Godz-20-00?p=21809216#post21809216 a tak przy okazji zapraszam na ten bazarek, on też jest na psiaki z O. Quote
gluchypies Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Till']jeśli chodzi o kubrak to myślę, że czerwony z tego bazarku byłby dobry, już wstępnie o nim rozmawiałam, jest cieplutki i solidny. Myślę, ze napewno Bafi by go nie niszczył, Grafi też nie bo obydwaj są spokojni http://www.dogomania.pl/forum/threads/250236-Kubraczki*-colibra*-ciuszki*-na-karmę-i-ogłoszenia-do-9-02-2014-Godz-20-00?p=21809216#post21809216 a tak przy okazji zapraszam na ten bazarek, on też jest na psiaki z O. W TK Maxx w Krakowie jest wyprzedaz takich wlasnie kubrakow po 12 zlotych. Kupilam dwa, w jednym moja Czara chodzi (welna 100%), drugi nieprzemaklany z podpinka niestety byl za duzy i przekazalam schronisku dla Tora (mix amstaffa w zewnetrznym kojcu siedzi). Mysle, ze lepiej kupic taki kubrak w tym sklepie niz za 60 zl... Quote
gluchypies Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Poprawna']Dlaczego Till ma bana?[/QUOTE] Na wątku Vigo były jakieś przepychanki słowne... Więc może o to chodzi. Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='gluchypies']W TK Maxx w Krakowie jest wyprzedaz takich wlasnie kubrakow po 12 zlotych. Kupilam dwa, w jednym moja Czara chodzi (welna 100%), drugi nieprzemaklany z podpinka niestety byl za duzy i przekazalam schronisku dla Tora (mix amstaffa w zewnetrznym kojcu siedzi). Mysle, ze lepiej kupic taki kubrak w tym sklepie niz za 60 zl...[/QUOTE] To fakt, ze za 60 zl. mozna kupic 5 kubraczkow, z ta roznica ze te 60 zl. mozna kupic karme dla pieciu psow zabranych z Ol. na BDT Quote
gluchypies Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Till poprosiła o przekazanie tutaj pytania do deklarowiczów Bafiego odnośnie tego kubraka - czy kupić ten z bazarku za 60 zł czy w TK Maxxxie (o ile byłby tam jeszcze taki rozmiar na niego)? Quote
mdk8 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Bafi ma kaskę więc myślę ,że na bazarku- przy okazji pomoże się innym psiakom. Quote
Marycha35 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Kciukaczę za adopcję!! Skoda, że Till zbanowana... Quote
gluchypies Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='mdk8']Bafi ma kaskę więc myślę ,że na bazarku- przy okazji pomoże się innym psiakom.[/QUOTE] Malwo, czy mogłabyś zatem kupić ten kubrak? Bo u Ciebie są pieniążki Bafiego. Oczywiście, jeśli innym też to pasuje. Quote
zozola77 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 rozmawiałam z Till dzisiaj i chyba za przepychanki słowne ma bana na wątku Vigo (sama nie była pewna za co) ja nie znam watku Vigo wiec nie wiem co tam dokładnie było pisane ale wiem ze nerwy jej puściły i .....................do kwietnia jest zbanowana... będzie mnie informować jak będą jakieś wieści odnośnie Bafiego,Grafiego..zwłaszcza co z potencjalną adopcją Baficzka.... też jestem za opcją kupienia kubraczka na bazarku Quote
MALWA Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Poprawna']Dlaczego Till ma bana? Dlatego, ze powiedziała tu na dogo, co myślała...... [quote name='Till']jeśli chodzi o kubrak to myślę, że czerwony z tego bazarku byłby dobry, już wstępnie o nim rozmawiałam, jest cieplutki i solidny. Myślę, ze napewno Bafi by go nie niszczył, Grafi też nie bo obydwaj są spokojni http://www.dogomania.pl/forum/threads/250236-Kubraczki*-colibra*-ciuszki*-na-karmę-i-ogłoszenia-do-9-02-2014-Godz-20-00?p=21809216#post21809216 a tak przy okazji zapraszam na ten bazarek, on też jest na psiaki z O. [quote name='zozola77']rozmawiałam z Till dzisiaj i chyba za przepychanki słowne ma bana na wątku Vigo (sama nie była pewna za co) ja nie znam watku Vigo wiec nie wiem co tam dokładnie było pisane ale wiem ze nerwy jej puściły i .....................do kwietnia jest zbanowana... będzie mnie informować jak będą jakieś wieści odnośnie Bafiego,Grafiego..zwłaszcza co z potencjalną adopcją Baficzka.... też jestem za opcją kupienia kubraczka na bazarku Ok, za zgodą deklarowiczów zalicytuję czerwony kubrak dla Bafika. Przy okazji Bafi wspomoże inne bidy. Czy Grafi też ma dostać kubrak? Co do bana dla Till - to chodzi o wątek Azira (już za TM). Te osoby, które tam były wiedzą o co chodzi, widziały jaka jatka tam była przez jedną osóbkę.......... Quote
gluchypies Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Till pisała chyba na wątku Grafiego, żeby poszukać na innym bazarku kubraka dla niego też. Więc trzeba by się porozglądać, czy jest gdzieś taki w jego rozmiarze. Quote
MALWA Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='gluchypies']Till pisała chyba na wątku Grafiego, żeby poszukać na innym bazarku kubraka dla niego też. Więc trzeba by się porozglądać, czy jest gdzieś taki w jego rozmiarze.[/QUOTE] A to spojrzę później na ten wątek. Nie wiem jakie wymiary ma Grafi......... Quote
Recommended Posts