Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bafi zaznaczam cię na razie. w wolnej chwili przejrzę. jeszcze jestem na kartonach p przeprowadzce i się nie rozpakowałam. tylko tyle co mąż mi dulczy żeby podłączyć komputer.

Posted

polubek napisał(a):
bafi zaznaczam cię na razie. w wolnej chwili przejrzę. jeszcze jestem na kartonach p przeprowadzce i się nie rozpakowałam. tylko tyle co mąż mi dulczy żeby podłączyć komputer.

Dziękuję, że jesteś z nami!

Posted

Mamy nową deklarację dla Bafiego! Z FB pani Joanna Sz. oferuje stałą 30 zł do marca z opcją przedłużenia, jeśli Bafi jeszcze nie znajdzie domku. Dane do wpłat już wysłałam, pani ustawi sobie stałe zlecenie!

Dodatkowo jeszcze jedna osoba wzięła dane do jednorazowej wpłaty. Wpłaty prosiłam oznaczać "dla Bafiego, imię nazwisko z FB", żeby było wiadomo, że to ktoś z wydarzenia wpłaca.

Posted

[quote name='Panna Marple']Poleciało 100zł (deklaracja za 3 miesiące do grudnia włącznie i jednorazowa)

Dziękuję pięknie!

[quote name='gluchypies']Wydarzenie na FB:
https://www.facebook.com/events/611916538850298/

Nowe zdjęcia będę dodawała sukcesywnie, żeby się coś działo na wydarzeniu.

Bardzo proszę o dołączanie i zapraszanie znajomych!

Dziękuję za wydarzenie dla Bafiego !

[quote name='gluchypies']dodane! jutro dodam następną fotkę :)

Na razie proszę oszczędnościowo z tymi fotkami, bo nie mamy ich za wiele.............

[quote name='gluchypies']Mamy nową deklarację dla Bafiego! Z FB pani Joanna Sz. oferuje stałą 30 zł do marca z opcją przedłużenia, jeśli Bafi jeszcze nie znajdzie domku. Dane do wpłat już wysłałam, pani ustawi sobie stałe zlecenie!

Dodatkowo jeszcze jedna osoba wzięła dane do jednorazowej wpłaty. Wpłaty prosiłam oznaczać "dla Bafiego, imię nazwisko z FB", żeby było wiadomo, że to ktoś z wydarzenia wpłaca.

Super, obytak dalej!

Proszę, by dane do wpłaty przesyłać osobom z FB na tzw pw, tak jak to jest na dogo........

[quote name='Yoana']Super! Bardzo się cieszę , i oby tak dalej . Strasznie mi ten psiak zapadł w serce.

Mam podobnie.............im pyszczek starszy smutniejszy tym bardziej kochany............

Posted

Oczywiście, dane do wpłat podaję w wiadomości prywatnej, i informacja o tym jest na wydarzeniu.

Będę ostrożna ze zdjęciami, żeby nie wrzucić wszystkiego na raz. Czekam ciągle na nowe osoby na wydarzeniu, żeby pozapraszały kolejnych, będę wdzięczna!

Posted

Poprawna napisał(a):
Ale nr konta podałabym od razu w 1 poście. FB rządzi się innymi prawami niż dogo

Myslę, że wyżej dość jasno wyraziłam się prosząc o podawanie nr do wpłaty na pw.

To są prywatne dane, a nie np. Fundacji, aby były udostępnione publicznie.

Posted

Poprawna napisał(a):
Ale nr konta podałabym od razu w 1 poście. FB rządzi się innymi prawami niż dogo

Jeśli Malwa sobie nie życzy, to ja się do tego dostosuję. To są jej prywatne namiary, a nie fundacyjne.

Jeśli ktoś chce pomóc, to poprosi o numer konta i wtedy wyślę w wiadomości. Jak widać, już takie osoby się zgłaszają, więc jest szansa, że Bafi otrzyma kolejne wpłaty :)

Posted

Dlatego kiepsko będzie ze zbiórkami pieniędzy. Nie macie jakiejś zaprzyjaźnionej fundacji, która Wam użyczy konta? Aby tylko był dopisek dla Bafiego. Ludzie będą się też domagać informacji kto i ile wpłacił.... Pisze się wtedy imię i pierwszą literę nazwiska :)