zozola77 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 gluchypies napisał(a):Ja też mogę dorzucić się z książkami do bazarku :) książki to u mnie element bardzo ruchliwy w mieszkaniu ;) :P no to fajnie, im wiecej pozycji na bazarku tym lepiej bo jest w czym wybrac..wy obie z Panna MArple z Krakowa wiec mysle ze w razie gdyby ktos zakupił ksiazki od obu cioteczek to jakos byscie sie dogadały zeby jedna paczka wyslac...... ???? dobrze kombinuje??? to zrób przegląd, mozesz porobic zdjecia, opisy i przeslesz mi na maila ....dopiero pewnie po 1 listopada cos bysmy myslały konkretnie o bazarku ale rzucam temat, zeby sie zorganizowac czasowo... Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Biorę się za rozsyłanie zaproszeń........... Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Pokazujemy biedaka................ Quote
Karilka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Kochany Bafi - ja skromnie postaram się pomóc ale dopiero po 10.11.. :-( Wstępnie wpiszcie 10zł jednorazowo. Zobaczymy jak będzie. Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Karilka napisał(a):Kochany Bafi - ja skromnie postaram się pomóc ale dopiero po 10.11.. :-( Wstępnie wpiszcie 10zł jednorazowo. Zobaczymy jak będzie. Dziękuję pięknie ! Quote
mari23 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) Karilka napisał(a):Kochany Bafi - ja skromnie postaram się pomóc ale dopiero po 10.11.. :-( Wstępnie wpiszcie 10zł jednorazowo. Zobaczymy jak będzie. i ja podobnie - jednorazowo skromnie pomogę, mam sporo stałych deklaracji ma dogo i dużą gromadkę bezdomniaków na utrzymaniu, dlatego nie mogę do stałej deklaracji się zobowiązać _______________ edytuję, bo zobaczyłam, że Malwa jest z Poznania - szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Trzciance koło Piły - może znasz kogoś lub mogłabyś podjechać? zwrócę koszty dojazdu Edited October 26, 2013 by mari23 Trzcianka Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 mari23 napisał(a):i ja podobnie - jednorazowo skromnie pomogę, mam sporo stałych deklaracji ma dogo i dużą gromadkę bezdomniaków na utrzymaniu, dlatego nie mogę do stałej deklaracji się zobowiązać _______________ edytuję, bo zobaczyłam, że Malwa jest z Poznania - szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Trzciance koło Piły - może znasz kogoś lub mogłabyś podjechać? zwrócę koszty dojazdu Dziekuję pięknie , Tobie i Karilce przesle konto. Co do wizyty PA, to nei pomogę. Nie mam samochodu i nie mam czym dojechać. Z okolic Piły jest cancer43, zapytaj, może da radę pomóc........... Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Malwo czy Bafi będzie mieszkał w hoteliku w domu ??? Quote
beataczl Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 zapisuje psiaczka...zajrzalam na bazarek cegielkowy zeby pomoc Quote
Maciek777 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 I jak tu się nie odezwać, kiedy już drugie zaproszenie dostałem:roll: Oczywiście zapisuję. Jak bym swojego Baja widział:roll: http://imageshack.us/a/img542/774/ggob.jpg Na razie finansowo nie jestem w stanie pomóc:shake: Quote
mari23 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='MALWA']Dziekuję pięknie , Tobie i Karilce przesle konto. Co do wizyty PA, to nei pomogę. Nie mam samochodu i nie mam czym dojechać. Z okolic Piły jest cancer43, zapytaj, może da radę pomóc........... dziękuję! już napisałam do cancer43 [quote name='Maciek777']I jak tu się nie odezwać, kiedy już drugie zaproszenie dostałem:roll: Oczywiście zapisuję. Jak bym swojego Baja widział:roll: http://imageshack.us/a/img542/774/ggob.jpg Na razie finansowo nie jestem w stanie pomóc:shake: ależ podobieństwo! śliczny Baj :) może i Bafi będzie wkrótce tak pięknie wyglądał.... Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Malwo czy Bafi będzie mieszkał w hoteliku w domu ??? Nie sądzę...........w domu to Angelika raczje już nic nie wciśnie, nawet chomika............ [quote name='beataczl']zapisuje psiaczka...zajrzalam na bazarek cegielkowy zeby pomoc Dziękuję. [quote name='Maciek777']I jak tu się nie odezwać, kiedy już drugie zaproszenie dostałem:roll: Oczywiście zapisuję. Jak bym swojego Baja widział:roll: http://imageshack.us/a/img542/774/ggob.jpg Na razie finansowo nie jestem w stanie pomóc:shake: Ale podobieństwo! [quote name='mari23']dziękuję! już napisałam do cancer43 QUOTE] I jeszcze martaipieski jest w okolic Piły, tak przynajmniej kojarzę......... Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Wysłałam dzisiaj około 50 zaproszeń................ Quote
Yoana Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Miejmy nadzieję, że ciotki i wujkowie dopiszą i Bafi również Ich złapie za serce. Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Yoana napisał(a):Miejmy nadzieję, że ciotki i wujkowie dopiszą i Bafi również Ich złapie za serce. Cały czas na to liczę....................... Quote
Yoana Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Damy radę- musimy! Szkoda każdego dnia :-( Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Czy jest jeszcze ktoś, kto chiałby pomóc Bafiemu ? Quote
wiewoira Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 A ja pytam jak z tym wydarzenie na fb ??? Quote
gluchypies Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 wiewoira napisał(a):A ja pytam jak z tym wydarzenie na fb ??? Ja zrobię, ale dziś wieczorem, bo od piątku siedzę na zajęciach i nie mam jak. Wkleję tu link oczywiście. A zdjęcia będę dodawać po jednym, żeby coś się działo. Liczę też, ze będą jeszcze później jakieś fotki już z hoteliku. Quote
wiewoira Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 gluchypies napisał(a):Ja zrobię, ale dziś wieczorem, bo od piątku siedzę na zajęciach i nie mam jak. Wkleję tu link oczywiście. A zdjęcia będę dodawać po jednym, żeby coś się działo. Liczę też, ze będą jeszcze później jakieś fotki już z hoteliku. Super ;) No i trzeba czesto odwiedzac wydarzenie i dodawac komenty :) Quote
gluchypies Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 wiewoira napisał(a):Super ;) No i trzeba czesto odwiedzac wydarzenie i dodawac komenty :) W takim razie liczę też na pomoc z tymi komentarzami:) Quote
Till Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 gluchypies napisał(a):W takim razie liczę też na pomoc z tymi komentarzami:) będę rozsyłać wydarzenie, jak będzie gotowe prosimy o linka Quote
wolf122 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Hops Bafi,niestety deklaracji nie mogę zapewnić.Natomiast gdy będzie event na fb,to będę rozsyłał :) Quote
Recommended Posts