MALWA Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Nuncek napisał(a):Jeśli Majka pójdzie, daj Boże, do DS w listopadzie - to przenoszę moją stałą 20 zł na Bafiego. Moja mama zaoferowała dla Bafiego dwie złote obrączki, cienkie, nieużywane. Więcej nie wiem, ewentualne zdjęcia i więcej info po weekendzie. Może jakiś mały bazarek, jak ostatnio pierścionki dla Majki? :lol: Dziękuję za deklarację, Majeczka prawdopodobnie pójdzie do domu około połowy listopada, ale to jeszcze zobaczymy. Ja i tak będę pisała osobno na pw do wszystkich, którzy wspierają Majkę, by zechceieli przenieść deklaracje z niej na Bafiego, a tam było zadeklarowane 70 zł miesięcznie (resztę kombinowaliśmy...........). Na razie zgodziy sie 4 osoby ................. Co do podarowania obrączek na bazarek, to pięknie dizekuję za taki dar! Poproszę gluchypies, by zrobiła bazarek, bo ja niestety nie dam rady, a z kolei Paulina, który robiła ostatni z pierścionkami Twojej Mamy jest do połowy listopada za granicą. Kurcze, musiemy jakoś się zorganizować, by do 07.11. było jak najwięcej kasy dla Bafiego i nic nie umknęło. Ja od 8.11 do 22.11. mam urlop, w pierwszym tygodniu wyjeźdzam, a później w grudniu jade na tydzień na szkolenie koło Gdańska, i może mnie tu nie być............ Poprawna napisał(a):Jestem na zaproszenie Malwy. Finansowo nie pomogę, bo sami mamy kłopoty finansowe, ale pokibicuję na pewno. Dziękuję, tu każda obecność jest istotna. Quote
gluchypies Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Dzień dobry! Witam się piątkowo u Bafiego i po ciuchutku liczę na nowe deklaracje! :) Quote
Till Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 dziękujemy za wszystkie deklaracje!!jeszcze dużo nam brakuje...ja mogę tylko dołożyć się do transportu jak będzie zabierany z O. bo doszły mi do domu dwa kolejne psy :( Quote
zozola77 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jezcze mało deklaracji ale i tak ważne, że choc tyle jest... może ktos by mógł zrobic wydarzenie na fb i je prowadzic?? ktos kto sie porusza na fb , bo ja nie ...:shake: Quote
AgusiaP Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jaki ten Bafi smutny na tych zdjęciach...:( Jeszcze troszeczkę wytrzymaj chłopaku Quote
Jo37 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Biedny psiak.Ja niestety już finansowo nie dam rady chyba,że jakiś psiak pójdzie do domu. Quote
gluchypies Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 zozola77 napisał(a):jezcze mało deklaracji ale i tak ważne, że choc tyle jest... może ktos by mógł zrobic wydarzenie na fb i je prowadzic?? ktos kto sie porusza na fb , bo ja nie ...:shake: Ja mogę zrobić wydarzenie, robiłam też dla Majki, tylko jakoś mało ludzi tam jest i odzew kiepski :( więc może ja jestem kiepska w prowadzeniu tego :( Quote
Poprawna Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Wydarzenie wtedy ma dużą frekwencję jak codziennie są wstawiane nowe zdjęcia i nowe wiadomości. Każdy, kto bierze udział w wydarzeniu musi kilka razy dziennie udostępniać i zapraszać wszystkich swoich znajomych. Quote
gluchypies Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Poprawna napisał(a):Wydarzenie wtedy ma dużą frekwencję jak codziennie są wstawiane nowe zdjęcia i nowe wiadomości. Każdy, kto bierze udział w wydarzeniu musi kilka razy dziennie udostępniać i zapraszać wszystkich swoich znajomych. No tak... A jak nie ma zdjęć, to nie ma czego wstawiać i nic się nie dzieje na wydarzeniu :( to nie wiem, czy robić, czy nie.... Quote
MALWA Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Sprawdzam co na wątku......... Kochani, jesli ktos z Was jest na Fb, to zróbcie proszę wydarzenie, moze to cos pomoże Bafikowi................. Mozna wklejać codziennie jakies zdjęcia z tych co mamy............. Quote
Marycha35 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Cholernie smutny smoczek z niego...:shake: Quote
wiewoira Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Moge zrobić wydarzenie,nie ma problemu tylko prosze i wyslanie mi zdj i tekstu na maila bo w wiekszosci mibilna jestem i ciezko z dogo mi co kolwiek pobierac.Wieczorkiem miglo by juz byc wydarzenie gotowe ;) Quote
Till Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 gluchypies napisał(a):No tak... A jak nie ma zdjęć, to nie ma czego wstawiać i nic się nie dzieje na wydarzeniu :( to nie wiem, czy robić, czy nie.... to może nie wklejać naraz wszystkich zdjeć tylko co dzień po jednym. Jak ktos znów pojedzie do O. do zrobi kolejne i będziemy udostępniać Quote
Marta72 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Till napisał(a):jakby było więcej deklaracji to może nawet jutro można by było go wyciągać zeby na weekend był już bezpieczny. napewno będzie potrzebował czasu zeby do siebie dojść weekend ....a deklaracji nadal za mało... Quote
MALWA Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Dobry wieczór! Kto mógłby wspomóc Bafiego? Pytam, bo gdyby było więcej kasy, to można go już w poniedziałek zabrać............... Quote
gluchypies Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 wiewoira napisał(a):Moge zrobić wydarzenie,nie ma problemu tylko prosze i wyslanie mi zdj i tekstu na maila bo w wiekszosci mibilna jestem i ciezko z dogo mi co kolwiek pobierac.Wieczorkiem miglo by juz byc wydarzenie gotowe ;) To co robisz wydarzenie? Bo jak nie, to ja zrobię, ale nie chcę robić bez potwierdzenia. Żeby nagle dwóch nie było ;) Quote
Nadziejka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Psiununiu:modla::glaszcze::iloveyou::iloveyou:sciskam mocno za ciebie Quote
Panna Marple Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 zozola77 napisał(a):znowu masz na zbyciu?? ;) ja na razie nie planuje robic jakiegos wiekszego bazarku , ale jakbys miała kilka pozycji ksiazkowych to moge zrobic na odległosc z samych Twoich ksiazek ..a Ty sie zajmiesz wysyłką jak ostatnio ... Super, to na początku miesiąca zrobię książkowy remanent i byłoby parę złotych na Bafisia... Quote
zozola77 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Panna Marple napisał(a):Super, to na początku miesiąca zrobię książkowy remanent i byłoby parę złotych na Bafisia... okej..to czekam na wiadomosc...:) Quote
gluchypies Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ja też mogę dorzucić się z książkami do bazarku :) książki to u mnie element bardzo ruchliwy w mieszkaniu ;) :P Quote
wiewoira Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 gluchypies napisał(a):To co robisz wydarzenie? Bo jak nie, to ja zrobię, ale nie chcę robić bez potwierdzenia. Żeby nagle dwóch nie było ;) Kto zrobi to już nie jest istotne ważne żeby było i żeby go na bieżąco "doglądać" .U mnie jedynie musiało by wszystko lądować na maila ,zebym mogła pobierać i wrzucać na wydarzenie.Dobrze by jednak było żeby osoba prowadząca była w dobrym kontakcie z osobą która jest na bieżąco z wiadomościami o Bafim. Quote
MALWA Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Zagladam na wątek.................. Quote
Recommended Posts