Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo wszystkim darczyńcom. Wiem, że już doszły jakieś wpłaty ale nie wiem od kogo. Pieniądze są na koncie fundacji.

Posted

ona jest tak podobna do mojego Fredzia, że właściwie wcześniej mogłam wstawić jego zdjęcia;)
Sunia jest ponoć cudowna!Ma wspaniały charakter, choć wielu rzeczy trzeba ją jeszcze nauczyć.

Posted

Nikt nie zajrzał? To niedobrze:shake: Sunia potrzebuje pomocy!
Wczoraj wpadła tam na sekundę Fela. Powiedziała że sunia jest po prostu zajebista!!!!!
Nic dziwnego, że kto ją zobaczy, natychmiast się w niej zakochuje!!!

Posted

auraa napisał(a):
Pieniądze wpływają na konto fundacji. Ja nie mam tam wglądu.Jutro poproszę o informację kto wpłacił ...

Małgorzata Agnieszka K. to ja :lol:

Posted (edited)

Pod koniec miesiąca i przed Świętem Zmarłych krucho z kasą. Przypomnijcie mi o pieniądzach po 4 listopada, jak przyjdzie emerytura. Czy wpłaca się na konto fundacji lub stowarzyszenia? Można odpisać od dochodu? Bo ja wpłacam tylko tam gdzie można odpisać. Taka już jestem interesowna ;-)

Edited by Agata Balu
Posted

Moglibyście ja nazwać Werona. Ładne imię i "dobrze się woła". Kiedyś szukałam domu dla suńki o tym imieniu. Już znalazłam jej opiekuna, ale dwa dni wcześniej w schronisku zagryzły ją psy. Zobaczcie jak była podobna!

Posted

tak rzeczywiście podobna. Wielka szkoda, że nie zdązyłaś jej uratować. Szkoda suni.
U małej chyba wszystko ok. nie miałam sygnału że dzieje się coś złego. Na spacer też raczej ktoś z nia wyszedł ...