agusiazet Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Wysyłam zaproszenia, a nuż ktoś zajrzy:) Quote
agusiazet Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Nikt nie zajrzał do psiego dziecka w potrzebie:( To takie przykre:( Quote
teresaa118 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Pomysle. Narazie musze przystopowac do konca miesiaca Quote
Aldrumka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 zaglądam bez zaproszenie :) z watku Konga, który śledzę wpłace cos niecoś po niedzieli Quote
auraa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Bardzo przykre, ze tak mało osób tu zajrzało.......... Aldrumka, dziękuję:loveu: Quote
*Gajowa* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 A jak ślicznotka się czuje po operacji? Czy może chodzić ? Quote
agusiazet Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Pisało, ze nie może, bo łapa śrubowana:( Quote
kabaja Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 jak tam malutka sobie radzi? tyle ile mogłam to przesłałam dla suni . Quote
auraa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Przed chwila rozmawiałam z Krysią. Była z małą na krótkim spacerku. Sunia nie powinna stawać na łapce ale koniecznie chciała wyjść, żeby się wysiusiać. Krysia nie widziała tak długo siusiającego psa. Martwi się, że ona strasznie długo trzyma mocz, żeby nie nasiusiać w kojcu. Zrobiła komórką zdjęcia ale sunia cały czas była przy niej i miała trudności, żeby ją sfotografować. Dla małej najważniejszy jest człowiek. Cały czas wtulała sie w kRYSIĘ .Tak jak pisałam wcześniej mała jest w typie charcika włoskiego i budzi ogólne zainteresowanie. CZY OPERACJA SIE UDAŁA będzie wiadomo za jakiś czas. Oby nie przyplątała się żadna infekcja. Wczoraj oglądałam Policję dla zwierząt i tam był podobny przypadek. Lekarz stwierdził, że ostateczne rezultaty będa wiadome po kilku tygodniach. Quote
auraa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Koszty operacji: operacja-418zł anastezjolog-247zł [SIZE=4](narkoza, wybudzanie, leki) krew- 47zł prześwietlenie-65zł Prosimy o wsparcie!!!!!! Quote
agusiazet Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ładna sumka wyszła:( Zaraz po napływie gotówki przeleję pieniążki dla małej! Quote
auraa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Dziękuję bardzo. Jesteś dobra duszą małej i Konga!:loveu: Quote
Agata69 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zajrzę przy odrobinie czasu, teraz chociaz podrzucę. Quote
agat21 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jestem na zaproszenie Agusizet. Przeleję dziś trochę grosza dla bidulki, niestety niezbyt wiele, bo koniec miesiąca rządzi się swoimi prawami ;/ Malutka jest prześliczna, co z nią będzie po opuszczeniu SGGW? Ile czasu tam jeszcze musi siedzieć? A wiadomo coś więcej na temat tego malucha z komórki?? Quote
auraa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Ile czasu tam musi byś, nie wiemy. To jest skomplikowane złamanie. Szukamy domu tymczasowego. Sunia jest ładniutka i mamy nadzieję, ze szybko znajdzie dom. Maluchowi w sobotę Krysia zrobi zdjęcia. Quote
kabaja Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 naprawdę sunia jest ładna ,miła i nie wielka ,więc ma duże szanse na szybkie znalezienie domku . A do tego zagłodzonego maluszka z Pania Krysią ktoś pojedzie ? jakaś osoba "urzędowa" Quote
auraa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 nie, to nie takie proste. Ten człowiek nie może sie dowiedzieć, ze Krysia lub Marzena maja z tym coś wspólnego. Ten facet jest ich sąsiadem. Tam działkowicze i miejscowi żyją w symbiozie. Kiedy one wyjadą, na działkach mogą zdarzyć sie różne rzeczy. To nie są ogródki działkowe, tylko działki letniskowe, niektóre nawet z domami całorocznymi. Nie ma tam lamp i w nocy z zemsty można spokojnie zdewastować cały dom. Quote
agusiazet Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Podrzucam malutką, może ktoś ją wypatrzy! Quote
auraa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 właśnie się dowiedziałam, że wczoraj przyszła.:lol: Quote
agusiazet Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 auraa napisał(a):właśnie się dowiedziałam, że wczoraj przyszła.:lol: No, to super:) Quote
kabaja Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 auraa napisał(a):nie, to nie takie proste. Ten człowiek nie może sie dowiedzieć, ze Krysia lub Marzena maja z tym coś wspólnego. Ten facet jest ich sąsiadem. Tam działkowicze i miejscowi żyją w symbiozie. Kiedy one wyjadą, na działkach mogą zdarzyć sie różne rzeczy. To nie są ogródki działkowe, tylko działki letniskowe, niektóre nawet z domami całorocznymi. Nie ma tam lamp i w nocy z zemsty można spokojnie zdewastować cały dom. to nieciekawa sytuacja ,bo pewnie jak ktoś by interweniował to i tak by poszło ja ich "konto" .A czy można wynegocjować z facetem aby oddał malucha? bardzo prosimy o wsparcie dla biednej połamanej suni :modla: a może ma już jakieś imię ? Quote
agat21 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Kaska poleciała. Trzymaj się dzielnie maleńka. Musi być dobrze. Ewentualny DT płatny? Quote
agusiazet Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 kabaja napisał(a):to nieciekawa sytuacja ,bo pewnie jak ktoś by interweniował to i tak by poszło ja ich "konto" .A czy można wynegocjować z facetem aby oddał malucha? bardzo prosimy o wsparcie dla biednej połamanej suni :modla: a może ma już jakieś imię ? Raczej nie ma. Jakby były lepsze zdjęcia, zrobiłam jej bazarek imienny! Quote
Recommended Posts