Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patrycja* napisał(a):
Psiak robi postępy ;) ale rzeczywiście wyjątkowo smutny na tych zdjęciach. Może dlatego, że to nie Ania go trzyma na smyczy ;p

chyba troszkę tak było :D

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc za nami kolejny spacer :) Tym razem Bugi spędził go w towarzystwie nowej koleżanki Lili i Murki :) Na początku nowa koleżanka bardzo mu się spodobała ale na koniec jak Magda zawołała Lili to Bugi myślał, że to do Niego i niechcący na Nią wpadł - wówczas skończyła się psia miłość :D Nie wiem, które wówczas bardziej się wystraszyło :) Murka jak zawsze niespecjalnie go interesowała, tzn. traktuje ją obojętnie, bo oczywiście najbardziej zwraca uwagę na mnie, a raczej powinnam powiedzieć, że na moją saszetkę ze smakołykami, co chwilkę na nią zerka :D To taki mały obżarciuszek :D Bugi musiał spacerkiem podzielić się z Neronem ale do boksu chętnie wskoczył, bo oczywiście wiedział, że do niego dostanie parówki :) Aha zapomniałam dodać, że dzisiaj nie mogłam Bugiego utrzymać, bo tak chciał wyskoczyć z boksu, ciężko było zapiąć go na smycz, jeszcze dwa tygodnie temu było to nie do pomyślenia :)

Posted

olka9628 napisał(a):
Dzisiaj wszystkie psiaki były jakoś dziwnie pobudzone...nawet leniwy Karbon biegał :D Ciekawe co im dosypują do jedzenia :eviltong:

Może jakaś pełnia była czy coś w tym stylu :D

Posted

Bugi dzisiaj jako drugi wybrał się na spacerek :) Znowu mieliśmy dość duże problemy z zapięciem się na smycz w boksie, bo Bugi albo chce koniecznie wyjść albo się boi i naprawdę jest to mały koszmar :D Potem udaliśmy się torami w towarzystwie Suzi (Lili ostatnio), Bugiś nie zwracał na koleżankę uwagi, głównie interesowały go parówki i głaskanko :D Na początku Bugi szedł na zwykłej smyczy, jednak taka u niego w ogóle się nie sprawdza, bo ciągle się pląta i musieliśmy przepiąć się na flexi i wówczas chłopak spaceruje idealnie :)
Magda popstrykała nam trochę zdjęć :)