Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Jaworzna wyworza psy do schroniska do Myslowic, ale poprosze Ulke zeby skontaktowala sie z SM w Jaworznie bo my z nimi wspolpracujemy, i powiadomie Mecke zeby dala cynk tez do TOZ ktory dziala na terenie Jaworzna.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwiekszym naszym powodem do radosci w wspieraniu fundacji jest nasza pani prawnik ktora przylaczyla sie do wspierania naszej dzialalnosci ze swoim bratem rowniez prawnikiem. :multi::multi::multi: Jest to nieoceniona pomoc bez ktorej nie moglaby dobrze funkcjonowac Fundacja. My z naszej strony bardzo goraco dziekujemy. :modla::modla::modla:

Posted

Do adopcji nowe zwierzaki:
- kotka maleńka, nauczona czystości, pręguska
- kotka 3-4 letnia, szylkretowa, wysterylizowana, na gospodartwo
- piesek kundelek, o pomoc dla którego prosi znana już nam pani z banku:

Zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu domu dla bezdomnego pieska.Jest bardzo przyjazny w każdym dobrym człowieku szuka swojego właściciela.Przebywa na ul. xxx na podwórzu z tyłu kwiaciarni "xxx". Około 2 lata jak zmarł jego właściciel.Przez cały ten czas był dokarmiany jednak tak naprawdę nie ma swojego domku i od kiedy wyprowadziła się stamtąd rodzina u której mógł przenocować to dzisiaj nie ma gdzie się podziać.Proszę o pomoc dla tego milusińskiego kundelka.Tel.kontaktowy 607 xxx xxx.

Posted

Wydałam jedno kociątko. Kocurka, ktory je sam. Nie powiem, że bez wątpliwości, ale wychodząc z założenia, że trzeba dać ludziom szansę. Poszedł na wieś, do Luszowic. W poniedziałek pojadę sprawdzić i jakby co, to go odbiorę :roll: Taki malutki, jak on będzie spał sam, bez braciszka i siostrzyczki? :shake:

Posted

Nowa sunia w lecznicy, labrador potracona przez samochod w Libiazu. Zdarzenie mialo miejsce w nocy i nasza p. Halinka wlascielka lecznicy nie miala sumienia zostawic suni bez pomocy pojechala z ekipa i przywiozla sunie. Kolo poludnia idzie tam hanek zrobi fotki i zalozy watek suni. Sunia uciekla grabarzowi spod lopaty bo nikt ze schroniska w OL nie odebral telefonu.

Posted

Tak jak już się z Uląą umówiłam, przyjadę jutro do niej (Hanek też przyjdzie ;)) I przywiozę te rzeczy : tzn jedzenie, i jeszcze budę dla małego psiaczka (myślę, że w wielkości Margolki) . :loveu: Może się nada. :p

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Blagam dziewczyny o pospiech w wywolaniu zdjec, z trzech interwencji w Trzebini, Policja czeka juz na nasze doniesienie byl telefon w tej sprawie.

W takim razie dzisiaj je wywołam, na dzisiaj będą.

Posted

Identyfikatory już w zasadzie skończone.
Dominika ma problemy z kompem, więc będzie miała później dorobiony, jak dostarczy fotkę.

Zastanawiam się tyko nad drugą stroną, bo tam powinien być wypisany zakres działań i możliwości "terenowych". Nie wiem czy wziąć wyciąg z ustawy, ze statutu, czy "zaimprowizować" i coś sklecić.
Proszę o sugestie :)

Posted

Ulaa napisał(a):

Zastanawiam się tyko nad drugą stroną, bo tam powinien być wypisany zakres działań i możliwości "terenowych". Nie wiem czy wziąć wyciąg z ustawy, ze statutu, czy "zaimprowizować" i coś sklecić.
Proszę o sugestie :)

Zaimprowizuj, Ty ładnie umiesz! I tylko podaj na podstawie czego (ustawa + statut).