Patrycja* Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Zdjęcia Dextera :loveu: od jego nowego Pana ;) gdzieś za dwa tygodnie wybiorę się do psinki więc będzie więcej wieści Quote
MagdaB Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Buzia sama się śmieje na widok takich zdjęć :) Quote
ania91sc Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ale się chłopakowi poszczęściło :) SUPER!!! :) Quote
Romina_74 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 No, no :) To chłopakowi się trafiło ;) A ilu ma puchatych przyjaciół ... Quote
Patrycja* Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Byłam dziś u chłopaka. Niestety zapomniałam aparatu i zdjęć brak :( ale mam nadzieję , że dostane jeszcze jakieś od nowego Pana Dextera. A co u psiaka? Dexter został Dexterem. Wygląda cudownie :loveu: sierść ma przepiękną, aż się błyszczy, napatrzeć się nie mogłam :D jak tylko weszłam to nawet się spokojnie rozebrać nie mogłam, bo Dexter juz mnie napadł :D potem wskoczył na kolana i kazał się głaskać jak to miewał w zwyczaju zresztą. Na początku był problem z załatwianiem się w domu. Ale na szczęście już jest ok. No i Dexter nie lubi obcych ludzi i psów. Do tego stopnia, że rzuca się i chce gryźć. Szczególnie obcych mężczyzn. Ale nie przeszkadza to nowemu Panu i nie zamieniłby go na żadnego innego psa :) jeszcze nie był z Dexterem u weterynarza ze względów finansowych ale zamierza to zrobić do końca miesiąca. Ma mi dać znać co powiedział weterynarz. Teraz trochę o plusach. Usłyszałam, że Dexter to bardzo mądry pies co zresztą wiedziałam już dawno :cool3: Na spacerach spuszczony ze smyczy (oczywiście gdy nie ma w pobliżu innych psów i ludzi)trzyma się właściciela. Jak chce wyjść to daje znać stając pod drzwiami. No i jest ulubieńcem akademika :D zdarza się, że chodzi od pokoju do pokoju i żebra o jakieś smakołyki :D w ogóle z niego mały złodziejaszek, bo jak np. jego Pan zostawi ciastka na stole to wystarczy chwila i Dexter już się nimi zajmie :D nawet potrafi herbatę wychlipać ze szklanki jak zostanie na stole :lol: no i jest bardzo wygodny. Śpi z nowym Panem w łóżku obowiązkowo na poduszce :D podczas rozmowy Dexter nagle zniknął - okazało się, że poszedł sobie do drugiego pokoju, wskoczył pod kołderkę i się położył :D na szczęście szybko do nas wrócił. Trochę się z nim pobawiłam bo okazało się, że Dexter uwielbia się bawić przeróżnymi zabawkami czego w schronisku za bardzo nie wykazywał. Podsumowując, zobaczyłam szczęśliwego, radosnego i wpatrzonego w swojego Pana psa :loveu: Pan zresztą w swojego pieska również był wpatrzony :D Quote
Patrycja* Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 (edited) Dexter nadal zamieszkuje akademiki na Ligocie, Pan jest z niego zadowolony a poniżej kilka fotek :) Edited July 9, 2014 by Patrycja* Quote
Patrycja* Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Romina_74 napisał(a):oj fotki nie działają niestety :( Już powinno być dobrze. Quote
Romina_74 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 E zadowolony chłopak :) Pewnie podoba mu się "imprezowe" życie akademikowe ;) Na pierwszym zdjęciu jakby był taki "wczorajszy" ;) Quote
madzia.uje93 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 http://i58.tinypic.com/518xme.jpg -> najlepsze :D Quote
Recommended Posts