Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otóż i jestem! Zdjęcia Beresiowe się wgrywają, a ja Wam pokażę w międzyczasie siebie i moich Przyjaciół w trakcie ostatniego wypadu do Niemiec:):):)
Ta mniejsza kobitka to ja:) Reszta to moi sympatyczni znajomi:)

Poczdam:

Drezno:

Ładne?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Guest Agata_B
Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• 4 weeks later...
Posted

Mamy neta mamy neta!!!!! I stare zdjęcia:) ale nic to, jak się dorwiemy do aparatu walniemy nowe:) A dużo się u nas pozmieniało, oj dużo... Beruńciuch spi. Ostatnio ma nowe hobby. wyczaił spryciarz, że wyłącznie goście są w stanie przeżyć jego upodobanie do ganiania za piłką 24 godz na dobę. Wydedukował, że najlepiej mu będzie zaczepiać moich uczniów, Przychodzi taka Bogu ducha winna istota na korepetycje i już ją Berek cap w obroty. A to piłeczka, a to gałganek. Musiałam zacząć zamykać go przed ludźmi, bo mi uczniów molestuje:) A tu Beresio dla przypomnienia:

aż mu ucho stanęło z nadmiaru wrażeń. Pewnie dybie właśnie na kolejnego nieszczęśnika ze swoim gałgankiem:

Kocham tę jego minę:) W ogóle go kocham:):)

Kurka, muszę dorwać aparat i wstawić świeższe foty. Internet już mam. Teraz jeszcze zdjątka:):)

Posted

Piłeczkowy to jest mało powiedziane. Ta gadzina nosi WSZYSTKO!!!! Nawet łazienkę muszę draniowi przed nosem zamykać, bo jak nie, to potem nagle okazuje się, że przynosi gościom do aportu ... majtki wygrzebane przez dziurki z kosza na brudy:evil_lol::crazyeye:
I to jest dopiero efekt:):)
Wymiziaj psiaczki od nas!!!!!! Oj, dogadałby się Bero z Torusiem, coś czuję. Tylko nie wiem, czy chciałabym potem oglądać mieszkanie, w jakim urzędowali!

Posted

Haha, Torek z kolei namiętnie kradnie brudne pończochy bądź sakrpetki:evil_lol:
Kiedyś, podczas pobytu gości, ukradł z pokoju dla nich przeznaczonego bokserki męskiego gościa...:cool1:

Oj mieszkanie jak po huraganie by chyba wyglądało:evil_lol:

Posted

A ja byłem dzisiaj z moją Panią na daleeekim spacerze. Ubłociłem się jak nieboskie stworzenie podobno i Pani miała dylemat, czy mnie należy wpuścić do domu czy może lepiej zostawić i udawać, że nie jestem jej:p
Proszę: tutaj biegałem:

W ogóle nie chciałem pozować do zdjęć, Pani się denerwowała, ale co ja na to poradzę, że wkoło tyle zapachów?:evil_lol: W związku z powyższym jedyne zdjęcia, jakie udało się wykonać są ruchome: O:

http://images32.fotosik.pl/154/dcd65496a5be6a28.jpg

ot - berkowy zadek:)
http://images32.fotosik.pl/154/d8c56f04ca86b15f.jpg

Posted

Madziu od Mikiego już będziemy grzeczni i max 5 foteczków;)

Madziu od Masterka i Torka postaram się jak najszybciej wstawić zaległe fotasy:) u nas niewielki problem nastąpił, a mianowicie wypadł mi aparat jakiś czas temu z ręki i teraz regularnie nawala. Ale coś z tym planujemy zrobić!:cool3: