Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Berek jest rodowodowym yorkiem?
Po prostu cudo, prześliczny.

Usta same się śmieją patrząc na takiego okruszka. Słodki jest, nie ma co.
To zdjęcie powaliło mnie na kolana.

Supełek jest prawie taki sam (wielkością) jak on.
Cudny, no nadziwić się nie mogę!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza, pełny pakiet był. Jeszcze trwała była w planach, ale fryzjerka nie wytrzymała psychicznie;)
Rybc!a Bereś nie ma rodowodu, ale faktycznie jest świetny (trochę z niego skurczybyk, ale cóż zrobić....:)) To zdjęcie to już zamierzchła przeszłość - Bereczek to juz teraz poważny kawał psicy na długich łapskach:) A z węzełka zostały dosłownie nici;)

Dziś mnie obfotografowano z każdej strony z moim największym autorytetem moralnym - Bingiem. Wszyyyyyyyyystko robie tak jak on.
Mamy kupę dyskryminujących zdjęć. Proszę:

Jestem w niego wpatrzony jak w obrazek.....

I mam cichą nadzieje, że kiedyś, kiedyś, jak będę dużo jadł i dużo się uczył, to zostane takim samym fajnym PSEM jak ON!Moze mi nawet rude włosy wyrosną, kto wie - różnie być może. Wczoraj byłem czarny, dziś srebrny, to może niedługo rudy, jak Bingo?

Tutaj pobieram nauki od mojego guru:

Dzisiaj np. nauczyłem sie jak niepostrzeżenie obsikiwać drzewka w ogródku........

Posted

[quote name='PositiveThought']witaj Haniu :loveu:

jestem tak zmęczona, że chciałam napisac 'Hania' przez 'ch' :lol:

aha, skąd ja znam to spojrzenie :cool3:
u mnie jest tak samo - Tośka jest istotą idealną w każdym calu...

wymiziaj kawalera[i sama siebie też, jak dasz radę :cool3: ] od cioci Beatki ^^
Otóż to, otóż to! autorytety idealne w każdym calu - u nas jak się Bingo pojawi na horyzoncie, to Pańcia papa, mogę sobie tupać i nawet tarzac się ze złości po ziemi, przyszedł guru - koniec pieśni. W takich przypadkach to bingo jest "usłuchany": rwaguje na "Noga", "siad" (Berek juz też!), "waruj", "zostań", "zostaw", a Bereś - hulaj dusza. No trzeba mu oddać sprawiedliwość, że na zawołanie przychodzi i generalnie się mnie trzyma, tak,że na spacerach spokojnie go spuszczam - jak idą psiury razem, to działa metoda: "Na Wielkiego Brata", woła sie Binia i berek jest cały w skowronkach tuż za nim. Nawet na smyczy nie ciagnie, jak razem idą: z wrażenia wiekopomnej chwili:)

O! i tu jeszcze jedno zdjęcie "wiernopoddańcze"

Posted

madziasto4 napisał(a):
To ile ten nasze Beruś waży?:) Ładny psiuniek z niego :loveu:
A jak z jedzeniem, nie ma problemów? :lol:

Z jedzeniem są problemy tej natury, że on ciągle ma na nie ochotę i jest WSZYSTKOŻERNY;)
W tej chwili waży jakieś 2, 5 kg (zależnie od upałów - jak ciepło - to mniej, bo pęd do żarełka mu się zmniejsza)
Dziękujemy za komplement!:loveu:

Posted

Witamy również! U mnie miłe nie będzie, bo spędzone nad gramatyką praktyczną języka niemieckiego.. :( Ale Tobie życzę naprawdę dobrego pięknego dnia!

Posted

Hania:) napisał(a):
Z jedzeniem są problemy tej natury, że on ciągle ma na nie ochotę i jest WSZYSTKOŻERNY;)
W tej chwili waży jakieś 2, 5 kg (zależnie od upałów - jak ciepło - to mniej, bo pęd do żarełka mu się zmniejsza)
Dziękujemy za komplement!:loveu:

Jakbym o Torku czytała:lol: Zjadłby wszystko i w każdej ilości...
A na spacerach zjada jakieś śmieci? Toro łapie w paszczę wszystko, z tym że na całe szczęście nie pożera. Ale oczy muszę mieć dookoła głowy:lol: Komenda 'Zostaw' bardzo szybko została wprowadzona w życie;)

Co u małego rozbójnika słychać? :)
A jak Berek się zachowywał po powrocie od fryzjera? Bo Toro zaraz po ogoleniu latał po mieszkaniu jak szalony:lol: Chyba mu było za lekko, w końcu tyle włosków zostało obciętych:lol:

Ps. Mówiłam już, że Berek to świetne imię i że bardzo mi się podoba? :)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jakbym o Torku czytała:lol: Zjadłby wszystko i w każdej ilości...
A na spacerach zjada jakieś śmieci? Toro łapie w paszczę wszystko, z tym że na całe szczęście nie pożera. Ale oczy muszę mieć dookoła głowy:lol: Komenda 'Zostaw' bardzo szybko została wprowadzona w życie;)

Co u małego rozbójnika słychać? :)
A jak Berek się zachowywał po powrocie od fryzjera? Bo Toro zaraz po ogoleniu latał po mieszkaniu jak szalony:lol: Chyba mu było za lekko, w końcu tyle włosków zostało obciętych:lol:

Ps. Mówiłam już, że Berek to świetne imię i że bardzo mi się podoba? :)

No coś Ty Madzia, śmieci są pychaaaaaaaaa:ices_bla:ulubione danie. A już najbardziej lubimy myszy i szczury - denatki. Takie odleżane odrobinkę wtedy smakują najlepiej. Ostatnio jak dorwałam drania, to już 3/4 biednej myszki było skonsumowane, z pyska mu tylko dyndały smętnie mysie nóżki. Tynie nóżki, żeby bylo precyzyjniej:)
Berek był lekko zdziwiony nowym fryzikiem, chociaż nie tak bardzo jak ja, kiedy go zostawiałam u fryzjera. Tak piłował mordę, że następnym razem muszę szukać innego fryzjera, bo u tego to już na pewno na drzwiach wisi nasze zdjęcie z adnotacją: "Tych państwa nie przyjmujemy":diabloti: Boziu, pół miasta się zleciało - i całe szczęście że nie mamy w Polsce RSPCI, boby mi przykurzyli mandat za znęcanie się nad zwierzętami, a fryzjerka poszłaby na dożywocie.:evil_lol: Nie ma prawa ani sprawiedliwości na tym świecie - gdyby były, to jakaś policja obdarowałaby Berka mandatem za znęcanie się nad panią i fryzjerką:evil_lol::cool1: I mówi się "_Pieskie życie". Hm...:p
O imię Młodego trwały wściekłe spory przez miesiąc, każdy miał średnio 3 pomysły, od mojego Narzeczonego poczynając, a kończąc na mojej rodzonej Babci. Imię wzięło się od forumowej Berek - w dowód uznania cnót, zasług i wiedzy.:loveu: Ale wojna byyła, oj, była.:2gunfire::2gunfire::2gunfire:

Posted

No coś Ty Madzia, śmieci są pychaaaaaaaaa:ices_bla:ulubione danie. A już najbardziej lubimy myszy i szczury - denatki. Takie odleżane odrobinkę wtedy smakują najlepiej. Ostatnio jak dorwałam drania, to już 3/4 biednej myszki było skonsumowane, z pyska mu tylko dyndały smętnie mysie nóżki. Tynie nóżki, żeby bylo precyzyjniej:)
Berek był lekko zdziwiony nowym fryzikiem, chociaż nie tak bardzo jak ja, kiedy go zostawiałam u fryzjera. Tak piłował mordę, że następnym razem muszę szukać innego fryzjera, bo u tego to już na pewno na drzwiach wisi nasze zdjęcie z adnotacją: "Tych państwa nie przyjmujemy":diabloti: Boziu, pół miasta się zleciało - i całe szczęście że nie mamy w Polsce RSPCI, boby mi przykurzyli mandat za znęcanie się nad zwierzętami, a fryzjerka poszłaby na dożywocie.:evil_lol: Nie ma prawa ani sprawiedliwości na tym świecie - gdyby były, to jakaś policja obdarowałaby Berka mandatem za znęcanie się nad panią i fryzjerką:evil_lol::cool1: I mówi się "_Pieskie życie". Hm...:p
O imię Młodego trwały wściekłe spory przez miesiąc, każdy miał średnio 3 pomysły, od mojego Narzeczonego poczynając, a kończąc na mojej rodzonej Babci. Imię wzięło się od forumowej Berek - w dowód uznania cnót, zasług i wiedzy.:loveu: Ale wojna byyła, oj, była.:2gunfire::2gunfire::2gunfire:

U nas mieszczuchów gryzoni nie ma, a gdyby były, to marny ich żywot...
Toro ostatnio przywlókł z wieczornego spaceru kawałek kości, przyuważyłam go, on natomiast zorientował się, że coś wiem i sruuu za kanapę:diabloti:

Master u fryzjera się nigdy nie darł, a Torka pierwszy raz obcinałam ja, więc nie wiem jaka byłaby jego reakcja :lol: Ale podejrzewam, że też by się wydzierał, bo histeryk z niego straszny :lol: Przy szczepieniu drze się jakby go ze skóry obdzierali, wet już wszystko zdąży wklepać w komputer, przyjąć zapłatę, wydać resztę, życzyć miłego dnia, a ten dalej się drze :lol:

Dobry wybór :thumbs: Pewnie jak na Berka przystało, mały lata jak pershing, co? ;)

Posted

Witaj Haniu:p
Berek raczej z tych histeryków widze no jak każdy facet zresztą:eviltong:

fiui fiu takie deserki za darmo :eviltong: to tylko skorzystać okazji

• 3 weeks later...
Guest Agata_B
Posted

Podklejacie uszka Berkowi? Co u was?
Pozdrawiam;)

• 2 weeks later...
Posted

Oznajmiam wszem i wobec, że żyjemy, a jakże! Wczoraj dopiero wróciłam do domu po dłłłłłłłłłlugaśnej nieobecności (18 dni bez Beraska), a do tego jakiś miesiąc temu szlag mi komputer trafił (dosłownie: Pioruj go grzmotnął, aż iskry poszły). Ile tu zmian na dogo........... Ale już wracam i jestem! Berek podrósł, ale niewiele już, kawał chłopa:) djęcia wstawię naturalnie jak zrobię! Całuski ! Ależ się za Wami stęskniliśmy!!!!!!!!!

Guest Agata_B
Posted

Oznajmiam wszem i wobec, że żyjemy, a jakże! Wczoraj dopiero wróciłam do domu po dłłłłłłłłłlugaśnej nieobecności (18 dni bez Beraska), a do tego jakiś miesiąc temu szlag mi komputer trafił (dosłownie: Pioruj go grzmotnął, aż iskry poszły). Ile tu zmian na dogo........... Ale już wracam i jestem! Berek podrósł, ale niewiele już, kawał chłopa:) djęcia wstawię naturalnie jak zrobię! Całuski ! Ależ się za Wami stęskniliśmy!!!!!!!!!

No wreszcie :multi:
Czekamy za fotkami :P

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No i gdzie te obiecane fotki?:mad:

Bo zamknę galerię:diabloti:

Ja Ci zaraz zamkne:):evil_lol:
Nie mam czasu, ani chwili, tak tylko wpadam z doskoku na dogo, bo cały dzień przed kompem:( do poniedziałku MUSZĘ wysłać 2 rodz. magisterki, a jestem w tyle, że hej hej (sokoły). wyjezdżam we wtorek na tłumaczenie do Niemiec, reaktywacja będzie początkiem sierpnia! :multi: (o ile mi moja hexa z uczelni przyjmie i zaakceptuje ten 2 rozdział):p

Posted

PositiveThought napisał(a):
czekam cierpliwie na zdjęcia mojego maczo Beresia, pozdrawiamy! :calus:

O witaj Positive, jak miło Cię znów widzieć! Twój Maczo Cię pozdrawia i obiecuje poprawę:)juz niedługo!

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Hej ;) Pomiziaj Berka ;) czekamy na nowe fotki :cool3: mam nadzieje, że kiedyś uda się nam wybrać na ten spacerek :loveu:

Basia, no jasne, pomyślimy, pomyślimy:):):)

Posted

Pozdrawiam wszystkich cieplo z Frankfurtu! Beres zostal w domu, nieboraczek......juz za nim tesknie! a pozegnalismy sie dopiero dzis rano:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(