Magda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Haniu szybko zleci:p życzę szybkiego powrotu do Berka Quote
Hania:) Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Kochani jestem! Wrzucę zdjęcia jak najprędzej! papapa ode mnie i Młodego! Quote
madziasto4 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czekam niecierpliwie na zdjęcia łobuziaka ;) Pozdrawiam Haniu ;) Quote
Hania:) Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Otóż i jestem! Zdjęcia Beresiowe się wgrywają, a ja Wam pokażę w międzyczasie siebie i moich Przyjaciół w trakcie ostatniego wypadu do Niemiec:):):) Ta mniejsza kobitka to ja:) Reszta to moi sympatyczni znajomi:) Poczdam: Drezno: Ładne? Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Czekam jeszcze na fotki Berka :) Coś długo się ładują:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hania, gdzie się podziewacie? :( Quote
madziasto4 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Haniu, nie ma Was tu, nie ma na yorkach, odezwijcie się... Quote
Guest Agata_B Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Hania:) Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Mamy neta mamy neta!!!!! I stare zdjęcia:) ale nic to, jak się dorwiemy do aparatu walniemy nowe:) A dużo się u nas pozmieniało, oj dużo... Beruńciuch spi. Ostatnio ma nowe hobby. wyczaił spryciarz, że wyłącznie goście są w stanie przeżyć jego upodobanie do ganiania za piłką 24 godz na dobę. Wydedukował, że najlepiej mu będzie zaczepiać moich uczniów, Przychodzi taka Bogu ducha winna istota na korepetycje i już ją Berek cap w obroty. A to piłeczka, a to gałganek. Musiałam zacząć zamykać go przed ludźmi, bo mi uczniów molestuje:) A tu Beresio dla przypomnienia: aż mu ucho stanęło z nadmiaru wrażeń. Pewnie dybie właśnie na kolejnego nieszczęśnika ze swoim gałgankiem: Kocham tę jego minę:) W ogóle go kocham:):) Kurka, muszę dorwać aparat i wstawić świeższe foty. Internet już mam. Teraz jeszcze zdjątka:):) Quote
madziasto4 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wreszcie jesteście! :sweetCyb: Berek taki sam wariat piłeczkowy jak mój Torek :evil_lol: Quote
Hania:) Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Piłeczkowy to jest mało powiedziane. Ta gadzina nosi WSZYSTKO!!!! Nawet łazienkę muszę draniowi przed nosem zamykać, bo jak nie, to potem nagle okazuje się, że przynosi gościom do aportu ... majtki wygrzebane przez dziurki z kosza na brudy:evil_lol::crazyeye: I to jest dopiero efekt:):) Wymiziaj psiaczki od nas!!!!!! Oj, dogadałby się Bero z Torusiem, coś czuję. Tylko nie wiem, czy chciałabym potem oglądać mieszkanie, w jakim urzędowali! Quote
madziasto4 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Haha, Torek z kolei namiętnie kradnie brudne pończochy bądź sakrpetki:evil_lol: Kiedyś, podczas pobytu gości, ukradł z pokoju dla nich przeznaczonego bokserki męskiego gościa...:cool1: Oj mieszkanie jak po huraganie by chyba wyglądało:evil_lol: Quote
Hania:) Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 A ja byłem dzisiaj z moją Panią na daleeekim spacerze. Ubłociłem się jak nieboskie stworzenie podobno i Pani miała dylemat, czy mnie należy wpuścić do domu czy może lepiej zostawić i udawać, że nie jestem jej:p Proszę: tutaj biegałem: W ogóle nie chciałem pozować do zdjęć, Pani się denerwowała, ale co ja na to poradzę, że wkoło tyle zapachów?:evil_lol: W związku z powyższym jedyne zdjęcia, jakie udało się wykonać są ruchome: O: http://images32.fotosik.pl/154/dcd65496a5be6a28.jpg ot - berkowy zadek:) http://images32.fotosik.pl/154/d8c56f04ca86b15f.jpg Quote
basia bonnie Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wow! Gdzie są takie świetne tereny do biegania? ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hania:) Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Wyłącznie Podbeskidzie:):) Basia ma to samo szczęście:) Quote
Hania:) Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Las w pobliżu mojego domu:) hej góry nasze góry - czyli gdzie wybiegać Berka:) i Młody w ruchu:) Quote
Magda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jest nareszcie nasz kawaler:cool3: Ładnie urozmaica pańci życie:evil_lol: Kochany chłopak Przypomnę tylko o max. 5 zdjęciach Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Haniu, ja nalegam na więcej fotek i wieści od Was :cool1: Quote
Hania:) Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Madziu od Mikiego już będziemy grzeczni i max 5 foteczków;) Madziu od Masterka i Torka postaram się jak najszybciej wstawić zaległe fotasy:) u nas niewielki problem nastąpił, a mianowicie wypadł mi aparat jakiś czas temu z ręki i teraz regularnie nawala. Ale coś z tym planujemy zrobić!:cool3: Quote
Hania:) Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Nio. Oto jak można przyłapać Pana Berka z obiektywem. Idealnie! Quote
Recommended Posts