Hania:) Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witam wszystkich najuprzejmiej. W końcu mnie Pani dopuściła do kompa - teraz ma grypę, L4 i wykorzystuje czas kreatywnie - zamiast kuć do sesji, służy wyższym ideałom, czyli zakłada mi galerię. W końcu coś sensownego. A oto i JA: Beresław Szalony Kłapouchy, czyli Berek. (W domu wołają na mnie różnie: w zależności, czy jestem grzeczny jak aniołek, czy coś zbroję:):):)) Moje pierwsze 5 minut w domu - oj, nie wiedzieli jeszcze co ich czeka:diabloti::evil_lol: Taki się wydawałem maleńki, biedniutki, sierotka Marysia, przytulona do dinozaura, którego na pożegnanie dała mi Mama:loveu: O proszę, jaki bezbronny Bereczek ze mnie:(:( Ale wszystko co dobre, szybko się kończy. Po pierwszych sielskich 5 minutach skończyły się dobre czasy dla Pani - zacząłem zwiedzać mieszkanie... Zaraz na wstępie odkryłem jakieś niecne oszustwo: Mieli drugiego yorka! i nic nie powiedzieli!!!!!!!!!! A jaki śliczny ten drugi york, no cudo mówię Wam! A jak zgrabnie skakał! Tylko jakiś taki zimny był. Ale co tam, każdy ma jakieś wady! Poskakalismy razem, poszczekaliśmy - aż sie tak wymęczyłem, że zacząłem się rozglądac za miejscem do spania......... Koszyk niby Ok, ale ja wyczaiłem coś lepszego:Pani mi pożyczyła łóżko i sweter - i odpłynąłem......... Potem mogło być już tylko lepiej! Dali jeść........ ............. i dali tez pantofel do gryzienia (no niech będzie, sam sobie zabrałem):) A spodnie to już nawinęły się same;) Wypracowałem też pożyteczną technikę:0 jak nabroję za trzech i już już mają się na mnie gniewać, to robię oczy "na spaniela" - i załatwione:) Na koniec padłem zupełnie, ale spokojnie: JUTRO TEŻ JEST DZIEŃ! Poszalejemy, nie?:diabloti: Quote
WinterGirl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 HellO rozkoszne to TWOJE małe szczęście, uśmiech na twarzy sam się pojawia patrząc na tą kruszynkę.. pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 dziękujemy bardzo i zapraszamy! Na razie same zdjęcia "wstecz" - ale spokojnie, nadrobimy straty!:) Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 I już jestem z powrotem:):) Patrzcie, jaka szampańska zabawa:) Fajną mam Panią, ale jeszcze fajniejsze są jej palce;) mniam....... Piłkę mam taaaaaaaaaaaaką świetną Już sam nie wiem, czym się tu bawić... .......... bo aż tyle mam zabawek.......... ćwiczę na nich chwyty obronne (bo przecież jak mi się skończy kwarantanna, to będę musiał mojej Pani bronić na spacerach) No i powiedzcie sami, kto tak ciężko pracuje jak ja? Dlatego odsypiam snem psa spracowanego........ Quote
Pegaza Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witam Haniu w Waszej galerii:multi: :multi: :multi: widze że się jednak skusiłaś:evil_lol: pozdrawiamy cieplusio i życzymy miłego dnia:lol: nie uwierzysz ale Pipi też się w ten sposób zaraz po przybyciu do domu przywitała z lustrem:evil_lol: i też takie fotki mam:eviltong: Quote
ROZI_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Bereś jest wspaniały i jego galeria również:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 O i jest słynny ubłocony yoreczek :lol: Słodkie maleństwo :loveu: buziaczki dla niego :loveu: Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Elizusiek napisał(a):O i jest słynny ubłocony yoreczek :lol: Słodkie maleństwo :loveu: buziaczki dla niego :loveu: A jakże:evil_lol: Ubłocone zdjęcia będą naturalnie:):):) Ale teraz jesteśmy dopiero w okresie kwarantanny:):):evil_lol: Pegaza, no skusiłam się oczywiście:) co ta grypa robi z ludźmi......... Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 W objęciach Dinka......... :calus: no, dawać tą piłkę, dawać! Na co czekasz? Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Tu już jestem starszy. Ale tylko odrobinkę:siara: i na dowód tego dali mi czerwoną spinkę. Cudownie smakowała!:ices_bla: Ona ma serek! Ładnie pozuję przecież, daj mi serek! Taką mi sesję zrobili. W życiu bym tyle na 1 miejscu nie usiedział......... no ale ten serek..............:hmmmm: Ciągle chcą, żebym patrzył w aparat........ a ja mam tyle rzeczy na głowie! W piłkę grywam zawodowo......... Ściągam ze stołu, co się da (i konsumuję, jak Pani nie widzi;)) obżeram dywaniki......... Po prostu: Pies Pracujący jestem:) Szacuneczek proszę! Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Berek-pantoflarz :evil_lol: Śliczny psiak, taki pluszaczek ze spineczką :loveu: Panna Alicja przesyła buziaczki :oops: Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Berek-pantoflarz :evil_lol: Śliczny psiak, taki pluszaczek ze spineczką :loveu: Panna Alicja przesyła buziaczki :oops: Dziękujemy Pannie Ali i odsyłamy całusy jak również::iloveyou::B-fly::sweetCyb: Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Witamy serdecznie Berka :) Witamy Madzię, Mastera i Tora!:buzi: Quote
Hania:) Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='koregra']Super psiaczek, fajowe zdjęcia i opisy :cool3: Dziękujemy wszystkim, cieszymy się, że się Młody podoba:loveu: A to specjalnie dla Was (uwieczniłam, żeby Berek nie zdążył skonsumować przed czasem:)) Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ojej galeria Berka!!:multi: Rozkoszny szczeniaczek był z niego:loveu: Pozdrawiamy! Quote
Hania:) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 No wiesz, Positive Thought, tak mnie zmobilizowałaś, że się w końcu wzięłam do roboty:):):) Madzia, dziękujemy bardzo:) Teraz rozkoszny szczeniaczek mi się gdzieś zapodział i zostało tylko dwa kilogramy czystego łobuza:diabloti::vamp: Jutro jedziemy na pierwsze strzyżonko, będzie Berek w nowej odsłonie:grins: A oto Bereś zarośnięty (juz gdzieś te zdjątka wstawiałam, ale jak galeria, to galeria:)) [FONT=Comic Sans MS]Lecę, lecę, bo mi zaraz zabawkę ukradną:razz:[/FONT] Potem tak to wygląda - najpierw mi Pani daje zabawkę, a potem się rozmyśli i sobie zabiera. nerwicy kiedyś z nią dostanę:cool1: Oto, jaki jestem milusi. Pani mówi, że minute na dupsku w spokoju nie usiedzę;) No i proszę zobaczyć, potrafię usiedzieć. (Troszeczkę.......) Ale nawet ja potrafię w końcu paść. Na półtorej minuty mniej więcej...... Quote
Pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witam poniedziałkowo słonecznie upalnie i ledwo żywa... Quote
Hania:) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Pegaza napisał(a):Witam poniedziałkowo słonecznie upalnie i ledwo żywa... Co prawda, to prawda. Berek "zdechnięty" leży na klatce schodowej (jak porównuję temperaturę w domu/na balkonie/w ogródku i na tej klatce, to mam ochotę położyć się obok niego. Dobrze chłop wybrał!:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Hania:) Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ostatnio znów zabrałem się za atakowanie kolesia w lustrze..... Zobaczcie, jak mnie fryzjer zaatakował. Walczyłem dzielnie, darłem się wniebogłosy ale co z tego...... Zostałem opitolony na golaska;) Na szczęście po przyjeździe do domu pocieszyłem się zabawą z Bingiem. Nie ma prawa ni sprawiedliwości na tym świecie - jego jakoś nikt nie rzucał się obcinać! buzzzzziiiiiiiiiiiiiiiii - po francusku....... Od miłości podobno tylko krok do nienawiści....... Quote
Hania:) Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='PositiveThought']pięknie, ślicznie i... tylko na tyle mnie stać, bo czasu nie mam, a do Beresia zajrzeć trzeba (; buziaczki! :calus: Dziękujemy bardzo bardzo bardzo:):):) Doceniamy!:loveu: U nas tez nawał roboty - tzn ja mam nawał roboty. Berulec zbija bąki.:cool3: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Mmm....ale fryz:cool3: Czemu nie na całkowitego golasa? Uuu..idzie burza:mad: Quote
Hania:) Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Magda_Miki napisał(a):Mmm....ale fryz:cool3: Czemu nie na całkowitego golasa? Uuu..idzie burza:mad: Na całkowitego golasa (:oops:) zabrakło mi odwagi:roll: Żałuję tez troszkę, że nie chciałam firanki pod brzuszkiem, ale trudno - następnym razem będzie:multi:, Głowa tak sobie wyszła (nie mam cierpliwości do kitek i kazałam ciachnąć), ale na to, ile mordy napiłował podczas tego strzyżenia i zębów pokazał to i tak jest mistrzostwo świata!:helo::laugh2_2::mdleje::bigcool::ylsuper::obrazic::bye::jumpie::drink1::laola::sweetCyb::modla::Dog_run::painting::smilecol: Quote
Pegaza Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cze Haniu:lol: był czarny jest srebny, Berek widze i farbowanie miał u fryzjera:eviltong: jakby spoważniał w tym fryzie:p pozdrawiam Quote
Recommended Posts