asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to dobrze ze mały Filipek ma się już lepiej, teraz tylko trzeba kciuki za jego mamusię trzymać aby wydobrzała... Quote
ruda76 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 iwop napisał(a):ale co im włąściwie jest...?:shake: iwop Ty martw sie o siebie ;) a o maluszka juz nie musisz ja go pilotuje i mam tylko nadzieję ,ze wyzdrowieje. Dokładnie to nie okresliła mi pani kier.co mu dolega ale mama ma ponoć zapalenie płuc. Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Trzymamy kciuki za zdrowie maluszka i jego mamusi :thumbs: Quote
ruda76 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Agnieszka i Ogiś napisał(a):A cy mamusia ma wątek na dogo? niestety :shake: Quote
ruda76 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 iwop moze zmienic coś w tytule- " ratunku" juz chyba nie jest potrzebne to bardzo dramatycznie wyglada ;) Quote
iwop Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ruda - dopóki mały jest w schronie to jest dramatycznie...:shake: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A macie zdjęcia mamy? To może i jej by wątek zrobić? Bo jak ma zapalenie płuc, to dużo w schronie nie pożyje... :( Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ja tez jestem... Zdjęcia mamy mozna znaleźć na stronie schronu - link na pierwszej stronie. Ja załozyłam wątek małemu bo płakac mi się chciało gdy przypadkiem natrafiłam na jego zdjęcie... Może ktos założy wątek mamusi? :oops: Ja mam juz kilka i jutro musze założyc 3 nastepne psom z ostrowca więc potem się pogubię...:shake: Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dzis zadzwonie do schronu i dam wam znac co u Filipka. Jesli chodzi o zagladanie to bez obaw mam wszystko pod kontrola tylko oprocz maluszka mam jeszcze wyciagnieta amstaffke z problemami neurologicznymi , jade po psa do Zabrza itd, brak na wszystko czasu. Domek czeka wiec jak tylko wydobrzeje i pani z fundacji wyda mi pieska to znajdzie sie u nowej rodziny.;) Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dowiedz sie jak z mama Filipka... Ja tez trzeba będzie wyciągnąć.... Kto załozy jej wątek? Prosze... Ja nie dam rady go pilnowac...:shake: Quote
Fusica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Czy Fili szuka jeszcze domku???? Został właśnie wklejony w "przygarne psa" : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70532&page=2 ... ale ja tu czytam, że czeka na niego już domek. Jeśli nie, to prosze o info. Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Fusica napisał(a):Czy Fili szuka jeszcze domku???? Został właśnie wklejony w "przygarne psa" : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70532&page=2 ... ale ja tu czytam, że czeka na niego już domek. Jeśli nie, to prosze o info. nie na Filipka czeka juz domek Prosiłam Iwop o zmianę tytułu , bo domek juz czeka Quote
Natussiaa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A na stronie schroniska nic nie pisze i wszędzie psiaka ogłaszam:oops::shake: Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Natussiaa napisał(a):A na stronie schroniska nic nie pisze i wszędzie psiaka ogłaszam:oops::shake: wąłsnie tam dzwonie i pytam co to za jaja bo psa wydac nie chca bo chory, ja im mowie ze dom czeka , zostawiłam tel do siebie i dzwoniłam j7z kilka razy jaksie czuje a tam nadal info ze do adopcji Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Natussiaa napisał(a):A na stronie schroniska nic nie pisze i wszędzie psiaka ogłaszam:oops::shake: wstrzymaj sie wiec z tym oglaszaniem bo powstaje zamieszanie. DOM NA PSA CZEKA , PIES BYŁ NA ANTYBIOTYKACH I NIE CHCIELI GO WYDAC Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Domek sprawdzony już czeka na tego szczeniorka, więc można ogłaszac inne psiaki Natussiuu, np. jego mamę. Quote
Recommended Posts