BIANKA1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 asiakas napisał(a)::multi: :multi: :multi: super wiadomość :multi: :multi: :multi: tak sie cieszę że maleństwo bedzie domek miało... tak nieśmiało zapytam czy do tego czasu ktoś nie mógł by go na tymczas zabrac??? bo jak maleństwo choruje to w schronie jeszcze gorzej moze być :-( tfu,tfu,tfu 3x przez lewe ramie ;) Ruda 76 była wczoraj po niego w schronie , ale nie chcieli go wydać , ze wzgledu na chorobę :shake: Quote
ruda76 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 tam dostaje antybiotyk, nie chcieli mi go wydac, zostawiłam namiar na siebie Quote
asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 kurczę to nie dobrze :shake: co im szkodziło wydać psiaka przecież po wyjściu ze schronu nie obyło by się bez weta... Quote
irma Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ruda76 napisał(a):tam dostaje antybiotyk, nie chcieli mi go wydac, zostawiłam namiar na siebie mozna zabrac pieska ze schronu składając oświadczenie, że jest znany stan jego zdrowia i zobowiązując się do leczenia (ja tak robię w trójmieście) Quote
tyna555 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mam nadzieje ze jednak psinka wyjdzie z tego jest wkoncu taka słodka Quote
BIANKA1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 tyna555 napisał(a):mam nadzieje ze jednak psinka wyjdzie z tego jest wkoncu taka słodka Trzymajmy kciuki za smutaska :thumbs: Quote
ruda76 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dzis dzwoniłam do filipka , czuje sie troche lepiej. Dzięki temu ze wczesniej był zaszczepiony Nobivac-em znosi to znacznie lepiej. W tej chwili choroba dokucza rowniez jego mamie. Pani kierown z ktora rozmawiałam pilnuje aby mały szybko wrocił do zdrowia. Na Filipka od 11 czerwca czeka nowa rodzina Quote
BIANKA1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Super wiadomość :loveu: Filipku , zdrowiej maluszku :p Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Filipku wygrałeś! Domek czeka! Teraz zostaje tylko zdeptać choróbsko! :p Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Bardzo sie cieszę :p ! Maleńki zdrowiej szybciuto bo domek czeka :loveu: !! Quote
AMIGA Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wiadomo, że do 11 czerwca to jeszcze trochę czasu, ale na szczęście, z trgo co doczytalam, to maluszek jest przy mamie. Nie jest więc tak straszliwie samotny. Teraz najważniejsze, żeby wyzdrowiał a potem huziaaaaa - do domku, który na ciebie maluszku czeka:loveu: Quote
ruda76 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='AMIGA']Wiadomo, że do 11 czerwca to jeszcze trochę czasu, ale na szczęście, z trgo co doczytalam, to maluszek jest przy mamie. Nie jest więc tak straszliwie samotny. Teraz najważniejsze, żeby wyzdrowiał a potem huziaaaaa - do domku, który na ciebie maluszku czeka:loveu: maluszek jest cały czas z matka i maja dla siebie cały kojec ( bez innych zwierzat) Suka jest bardzo za małym i napewno bedzie cierpiała jak on odejdzie do domu. MOze ktos pomysli nad domkiem dla starszej suni ( 10 lat z tego co wyczytałam) bo jak do tej pory to zyła w bardzo ciezkich warunkach. Czas pomoc i jej Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Racja! Dogomaniacy, czas na nowo ustawić się w pomocniczym szeregu! Przecież sunia pewnie wpadnie w depresje jak synek pójdzie! Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciocia Iwop uprzedzała, że wyjeżdża na tydzień i nie będzie miała kontaktu na dogo. Ucieszy się, że mały ma zaklepany domek :loveu: . Boje się jej reakcji, gdy wróci i dowie się , że Norka uciekła :shake: . Ona się załamie :-( ! Quote
ruda76 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Reno2001 napisał(a):Ciocia Iwop uprzedzała, że wyjeżdża na tydzień i nie będzie miała kontaktu na dogo. Ucieszy się, że mały ma zaklepany domek :loveu: . Boje się jej reakcji, gdy wróci i dowie się , że Norka uciekła :shake: . Ona się załamie :-( ! To pewnie sie ucieszy ze dzis męska strona z tego domku do mnie dzwoniła i mowiła ze cieszy sie z malucha i zaraz 11 kiedy tylko wroca z wyjazdu chca go zabrac Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wiadomości super. Oby tylko podtrzymali decyzje po powrocie :roll: . Świętować będziemy 11 czerwca :p . Quote
ruda76 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 iwonamaj napisał(a):A jak maluszek się czuje? wczoraj było juz znacznie lepiej ,widocznie antybiotyk był podany na czas i choroba nie rozłozyła go na łopatki;) Mam nadzieje ze wroci do zdrowia chociaz nie za bardzo dobre jest to ze przebywa razem z matka ktora tez jest w tej chwili chora. Ale coż-miejmy nadzieje ze uda sie zwalczyc chorobe Fili i Filipkowi Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Nie zapomniałam o maleństwie tylko dzisiaj dopiero wyszłam ze szpitala... Trzymam kciuki za adopcje a potem trzeba znaleźć dom mamie...:shake: Quote
AMIGA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='iwop']Nie zapomniałam o maleństwie tylko dzisiaj dopiero wyszłam ze szpitala... Trzymam kciuki za adopcje a potem trzeba znaleźć dom mamie...:shake: Iwop - Ty przede wszystkim wydobrzej najpierw Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Amiga dziękuję :oops: Ale przez te biedne psy to spac nie mogę..:shake: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 iwop napisał(a):Nie zapomniałam o maleństwie tylko dzisiaj dopiero wyszłam ze szpitala... Trzymam kciuki za adopcje a potem trzeba znaleźć dom mamie...:shake: dużo zdrowia zyczę cioteczce...:loveu: Quote
Recommended Posts