Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
ale co im włąściwie jest...?:shake:

iwop Ty martw sie o siebie ;) a o maluszka juz nie musisz ja go pilotuje i mam tylko nadzieję ,ze wyzdrowieje.

Dokładnie to nie okresliła mi pani kier.co mu dolega ale mama ma ponoć zapalenie płuc.

Posted

ja tez jestem... Zdjęcia mamy mozna znaleźć na stronie schronu - link na pierwszej stronie. Ja załozyłam wątek małemu bo płakac mi się chciało gdy przypadkiem natrafiłam na jego zdjęcie... Może ktos założy wątek mamusi? :oops: Ja mam juz kilka i jutro musze założyc 3 nastepne psom z ostrowca więc potem się pogubię...:shake:

Posted

dzis zadzwonie do schronu i dam wam znac co u Filipka.

Jesli chodzi o zagladanie to bez obaw mam wszystko pod kontrola tylko oprocz maluszka mam jeszcze wyciagnieta amstaffke z problemami neurologicznymi , jade po psa do Zabrza itd, brak na wszystko czasu.

Domek czeka wiec jak tylko wydobrzeje i pani z fundacji wyda mi pieska to znajdzie sie u nowej rodziny.;)

Posted

dowiedz sie jak z mama Filipka... Ja tez trzeba będzie wyciągnąć.... Kto załozy jej wątek? Prosze... Ja nie dam rady go pilnowac...:shake:

Posted

Natussiaa napisał(a):
A na stronie schroniska nic nie pisze i wszędzie psiaka ogłaszam:oops::shake:

wąłsnie tam dzwonie i pytam co to za jaja bo psa wydac nie chca bo chory, ja im mowie ze dom czeka , zostawiłam tel do siebie i dzwoniłam j7z kilka razy jaksie czuje a tam nadal info ze do adopcji

Posted

Natussiaa napisał(a):
A na stronie schroniska nic nie pisze i wszędzie psiaka ogłaszam:oops::shake:

wstrzymaj sie wiec z tym oglaszaniem bo powstaje zamieszanie.

DOM NA PSA CZEKA , PIES BYŁ NA ANTYBIOTYKACH I NIE CHCIELI GO WYDAC