AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Mam taką nadzieję, że maluszek znajdzie naprawdę szybciutko dom. Ludzie chętnie biorą szczeniaczki :p Quote
ruda76 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 czy naprawde nikt nie chce dac domu takiej kruszynie? Quote
ruda76 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jeszcze nie mogłam sie wyrwac z Łodzi i nie wiem dokładnie jak tam dojechac. Mam nadzieje ze w koncu złapę kogos pod tel Quote
mila_2 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 na pierwszym skrzyżowaniu w Zgierzu w prawo (na pierwszych światłach), potem prosto, przejeżdżamy przez tory, następnie do pierwszego skrzyżowania w lewo - przytulisko jest za jakieś 150-200m po prawej stronie. Quote
AMIGA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Biedny okruszek, każdy dzień w schronie to o jeden dzień za długo dla niego :-( Quote
ruda76 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 mila_2 napisał(a):na pierwszym skrzyżowaniu w Zgierzu w prawo (na pierwszych światłach), potem prosto, przejeżdżamy przez tory, następnie do pierwszego skrzyżowania w lewo - przytulisko jest za jakieś 150-200m po prawej stronie. dzięki mila ale ja juz byłam w drodze kiedy dostałam od Ciebie info. Niestety " Filipa" bo tak ma maluch na imię nie mogłam zabrac gdyz podłapał jakies świnstwo i jest w tej chwili na antybiotykach. Pani kierownik psa nie chciała mi wydac do momentu az bedzie wyleczony:shake: A dobra wiadomosc to taka ze dzisiaj znalazłam chętny domek na jakiegos małego kundelka i od razu pomyslałam o Filipku tzn. domek jest po 11 czerwca ( długi weekend) i obiecałam im ze wyslę zdjecia. Mam nadzieje ze do tego czasu Filipek wyzdrowieje i uda mi sie go zabrac Quote
AMIGA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Cioteczki - jak Wy to robicie, że tak szybko Wam się udaje znaleźć nowe domki????? Oby ten był własnie tym najlepszym dla maluszka-okruszka Quote
AMIGA Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ciekawa jestem, czy jest już jakaś poprawa w zdrowiu maluszka??? OBYYYYY Quote
asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 modlę się aby to nie była wirusówka, tak wiele maleństw na nią odchodzi...:-( zdrowiej Filipku, domek gdzieś na horyzoncie się szykuje...:loveu: Quote
ruda76 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 asiakas napisał(a):modlę się aby to nie była wirusówka, tak wiele maleństw na nią odchodzi...:-( zdrowiej Filipku, domek gdzieś na horyzoncie się szykuje...:loveu: TAK, TAK domek widział wczoraj smutne oczka na zdjeciu Filipka i adopcja po długim weekendzie potwierdzona.:multi: Teraz tylko cioteczki trzymajcie za niego kciuki Quote
Asia_M Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Modlimy się za zdrówko. Trzymaj się pieseczku! Domek kochający czeka!!! Quote
ruda76 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 czeka czeka własnie dzwonił :lol: i juz sie nie moze doczekac Quote
asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :multi: :multi: :multi: super wiadomość :multi: :multi: :multi: tak sie cieszę że maleństwo bedzie domek miało... tak nieśmiało zapytam czy do tego czasu ktoś nie mógł by go na tymczas zabrac??? bo jak maleństwo choruje to w schronie jeszcze gorzej moze być :-( tfu,tfu,tfu 3x przez lewe ramie ;) Quote
Recommended Posts