Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruda76 napisał(a):
bianka moje psy kiedys tez były małe i zostawały ( nie dogryzaj mi odrazu) ale teraz ja jadac do pracy cały czas myslała bym czy wszystko ok.

Niestety dzis i jutro nie moge po niego jechac ale jesli malca nie weźmie ktos na stałe to ja.........pojade po niego napewnow poniedziałek

Ja Ci nie dogryzam , Przykro mi , że tak to odebrałaś . Stwierdziłam jedynie , że prawie wszystkie psy , muszą zostawać na pewien czas same .Im wcześniej taki maluch nauczy się tego , tym lepiej .
Ile jest takich psów nawet na dogo , że pisze " nie powinien zostawać sam w domu " . Przecież wiesz , że właśnie w tym wieku szczenię najszybciej się przystosowuje do warunków . Sama pracując mialam 6 tyg . dobka . Jak nikogo nie było , to sobie spał , a szalał jak wróciłam . Jest to problem , bo może coś zmalować i trzeba go na ten czas jakoś zabezpieczyć . Ale jak przywyknie , to po problemie .

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja Ci nie dogryzam , Przykro mi , że tak to odebrałaś . Stwierdziłam jedynie , że prawie wszystkie psy , muszą zostawać na pewien czas same .Im wcześniej taki maluch nauczy się tego , tym lepiej .
Ile jest takich psów nawet na dogo , że pisze " nie powinien zostawać sam w domu " . Przecież wiesz , że właśnie w tym wieku szczenię najszybciej się przystosowuje do warunków . Sama pracując mialam 6 tyg . dobka . Jak nikogo nie było , to sobie spał , a szalał jak wróciłam . Jest to problem , bo może coś zmalować i trzeba go na ten czas jakoś zabezpieczyć . Ale jak przywyknie , to po problemie .

wiem wiem ale ja na podworku mam 2 azjaty ( ze schronu) tam maluch odpada a w domu mam porozdzielane staffordshire bull terriery i w kuchni ta kotkę z kociakami.

Tak wiec mały " misz-masz"

Posted

ruda76 napisał(a):
Jesli maluch wyladuje u mnie na tymczasie to pomozecie mi go ogłaszac????????:cool3:

Jak wyląduje , to zwołam Ciotki Ogłaszaczki :evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Jak wyląduje , to zwołam Ciotki Ogłaszaczki :evil_lol:

Dzięki Biank , ja juz dzis uciekam ale jak stały domek nie weźmie go przez weekend to tymczasowy po malucha pojedzie z samego rana.( w poniedz)

Posted

ruda oczywiście, że pomoge w ogłoszeniach i bedę pilnowac wątku! Dziekuje ci bardzo :)

Trzeba bedzie potem pomyślec o mamie...:cool3:

Posted

ooo
jak szybko
super:)
narazie maly jest pod czula opieka mamy i jest nadzieja ze ta o niego zadba-i nic mu sie zlego nie stanie;) trzymam za slodziaka kciuki:)

Posted

ach niestety jestem taka sama jak ruda jezeli chodzi o zostawianie psa samego w domu:oops: Wychodzi na to, ze troche głupie jesteśmy...;)

Posted

Cioteczki - jesteście naprawdę kofffaaaaane :loveu: , że tak szybko się zabhrałyście do działania. Trzymam kciuki żeby znalazł się jednak ten domek u pani emerytki, bo to już by był stały domek

Posted

Dopiero wrciłam do domu i po privie od Iwop zaglądam na ten wątek.
Cieszę się, że juz coś się znalazło dla małego.
Ja niestety od poniedziałku wyjeżdżam i wracam pod koniec tygodnia więc i tak miałabym problem, aby go wziąć.
Dobrze, że pojawiła się cioteczka ruda76 :loveu: .

Posted

AMIGA napisał(a):
Cioteczki - jesteście naprawdę kofffaaaaane :loveu: , że tak szybko się zabhrałyście do działania. Trzymam kciuki żeby znalazł się jednak ten domek u pani emerytki, bo to już by był stały domek

:shake: źle mnie chyba zrozumiałas, to napewno nie bedzie stały domek, jedynie tymczas,Kobitka mieszka normalnie w bloku na 4 pietrze i ma swoja sunie a na dodatek 70 lat.

To moze byc jedynie dla malca dom tymczasowy,

Posted

iwop napisał(a):
ach niestety jestem taka sama jak ruda jezeli chodzi o zostawianie psa samego w domu:oops: Wychodzi na to, ze troche głupie jesteśmy...;)

wiesz Iwop moje wszystkie zwierzeta musza byc bardzo samodzielne" jesli mozna to tak okreslic" bo ja niestety musze na nie zarabiac wiec nie maja wyjscia.
Maja chyba wszystko co im potrzeba ale w ciagu dnia musza sobie same radzic a na dodatek nie wszystkie sie toleruja ( te ktore były zabrane z jakiegos miejsca w doroslym wieku) wiec z tym mam troche problem.

Posted

ruda76 napisał(a):
:shake: źle mnie chyba zrozumiałas, to napewno nie bedzie stały domek, jedynie tymczas,Kobitka mieszka normalnie w bloku na 4 pietrze i ma swoja sunie a na dodatek 70 lat.

To moze byc jedynie dla malca dom tymczasowy,

Tymczasowy, czy stały - zawsze to nie schronisko!!!

Posted

AMIGA napisał(a):
Zaglądamy, zaglądamy, ale nam coś ręka strasznie powoli sie porusza, bo dostaje spowolnione polecenia od zagotowanego mózgu :p

A u mnie jest 22 stopnie i leje :diabloti: