hania.g Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 (edited) [FONT=arial black]Jerry znalazł dom! [SIZE=4]Jerry do schroniska trafił po raz kolejny. Pierwszy raz był w styczniu, kiedy to w schronie przebywał do kwietnia. Znalazł dom, któremu w wakacje uciekł, ale "dom" po niego wrócił. Niestety od 10 września ponownie czeka na lokum bez krat, za to pełne miłości i ciepła. [/FONT] [FONT=arial black][SIZE=4] Jerry jest 2-letnim wykastrowanym, zaszczepiony i odrobaczonym psiakiem. Posiada duże nakłady energii i najpierw musi sie wybiegać, aby iść grzecznie na smyczy lub uczyć się nowych komend. [/FONT][FONT=arial black][SIZE=4] Jest silny, porywczy i ruchliwy. Uwielbia s[/FONT][FONT=arial black][SIZE=4]i[/FONT][FONT=arial black][SIZE=4]ę bawić, gonić za zabawkami.[/FONT][FONT=arial black] [/FONT][FONT=arial black] [/FONT][FONT=arial black]Chętny jest do zabaw z rówieśnikami, ale zdarza mu się szczekanie i podgryzanie ich w ramach "zabaw". Nie jest agresywny w stosunku do innych psów. [/FONT] [FONT=arial black] Do człowieka nastawiony przyjaźnie. Można mu zaglądać do pyska, podnosić łapy. Szybko przywiązuje się do człowieka, spuszczony ze smyczy przychodzi na zawołanie. Potrafi siadać i podawać łapę. Szybko się uczy nowych komend. Oczywiście nauka idzie mu lepiej, gdy wie, że dostanie przysmaczek. Jest dużym łasuchem :). [/FONT][FONT=arial black] [/FONT][FONT=arial black]Na spacerze, w towarzystwie innych psów, ciągnie na smyczy. Gdy idzie sam z opiekunem chodzi grzecznie. [/FONT][FONT=arial black]Jest w trakcie nauki agility. Widać pierwsze efekty. [/FONT] [FONT=arial black] Wielki z niego pieszczoch! [/FONT][FONT=arial black] Jest wesoły, mądry i towarzyski. Potrzebuje aktywnego trybu życia, ponieważ jest bardzo energiczny i żywiołowy. W zamian za okazane serce odwdzięczy się wiernością i przyjaźnią, bo w końcu pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. [/FONT] [FONT=arial black] [/FONT] Edited November 8, 2013 by hania.g Quote
maciaszek Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jestem i ja. Opis na wszystkich stronach zmieniony. Kontakt zostawić taki, jaki był? Quote
ania91sc Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 z tego co mi Hania wspominała to poszedł do jakiejś firmy do pilnowania... Quote
MagdaB Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ania91sc napisał(a):z tego co mi Hania wspominała to poszedł do jakiejś firmy do pilnowania... No to kiepsko :(. Quote
hania.g Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Tak, poszedł do pilnowania. Jutro zamierzam zadzwonić i dowiedzieć się szczegółów.. Quote
Recommended Posts