Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dodam, ze świetnie dogadywał się z kolegom ze zdjęć :D Jak wracaliśmy to młody chciał się z nim bawić, skakał na niego, łapał za kark a ten nie reagował. Jednak po chwili go to zdenerwowało i miło warknął na niego :D Młody odszedł i już potem nie zaczynał :eviltong:

Posted

olka9628 napisał(a):
Jednak po chwili go to zdenerwowało i miło warknął na niego :D Młody odszedł i już potem nie zaczynał :eviltong:

Ja nawet nie nazwałabym tego warknięciem ;) To było takie... Ej, młody, nie widzisz, że nie mam ochoty? :eviltong:

Posted

choba napisał(a):
Ja nawet nie nazwałabym tego warknięciem ;) To było takie... Ej, młody, nie widzisz, że nie mam ochoty? :eviltong:

dlatego napisałam miło xD bo nie wiedziałąm jak to nazwać :eviltong:

Posted

Dzisiaj byliśmy znowu z Tajfunkiem na spacerze :) Początkowo chłopak chyba nie miał ochoty na pieszczoty, tylko na parówki, ale po jakimś czasie już był bardziej towarzyski ;) Spacerek zaczął się w samotności, potem dołączyło do nas towarzystwo. W międzyczasie trochę się pogłaskaliśmy, zobaczyliśmy też, co Tajfun umie. Okazało się, że siad i łapę ma opanowane :)

Kasiu, mogłabym prosić o zaktualizowanie linku do picasy i zmianę kontaktu na mnie na stronie schroniska? :)

Posted

Zapomniałam jeszcze dodać, że z Tajfunem trzeba mieć oczy wkoło głowy :roll: On WSZĘDZIE potrafi znaleźć coś do jedzenia - czy to chleb, czy kość... Dzisiaj gdzieś w trawie znalazł coś w worku. Nie wiem, co to było, bo było ciemno. Na szczęście udało mi się wyciągnąć mu to z pyska, chociaż łatwe to nie było

Posted

choba napisał(a):
Zapomniałam jeszcze dodać, że z Tajfunem trzeba mieć oczy wkoło głowy :roll: On WSZĘDZIE potrafi znaleźć coś do jedzenia - czy to chleb, czy kość... Dzisiaj gdzieś w trawie znalazł coś w worku. Nie wiem, co to było, bo było ciemno. Na szczęście udało mi się wyciągnąć mu to z pyska, chociaż łatwe to nie było

To samo dzisiaj zrobił Bugi...

Widzieliśmy Was na ławce, akurat w tedy chyba była pora na głaskanko :)

Posted

ania91sc napisał(a):
Widzieliśmy Was na ławce, akurat w tedy chyba była pora na głaskanko :)

Tak, tak :) Głaskaliśmy się trochę w czasie, kiedy czekaliśmy na towarzystwo ;) Do momentu, kiedy Tajfun stwierdził, że już wystarczy tych czułości :eviltong:

Posted

choba napisał(a):
Tak, tak :) Głaskaliśmy się trochę w czasie, kiedy czekaliśmy na towarzystwo ;) Do momentu, kiedy Tajfun stwierdził, że już wystarczy tych czułości :eviltong:

Aha rozumiem :)
Co za dużo to nie zdrowo? :)

Posted

Tajfun dzisiaj miał okazję pospacerować z kolegą huskym. Coś mu się niezbyt chyba chłopak spodobał... Podszedł do niego i trochę na niego naskoczył. A husky nie pozostał dłużny. Na szczęście nie byli bardzo zażarci i udało się ich dość szybko uspokoić :) Na spacerze już nie mieli żadnych spięć. Po powrocie spróbowaliśmy się trochę poczesać, ale nie było żadnej sensownej szczotki. Jakaś malutka poprawa może jest, ale raczej niewielka. W międzyczasie Tajfun podchodził do każdego, kto przewinął się przez korytarz, i prosił o pieszczotki :) Niestety przechodził też kolega husky - na tego musiał znowu naszczekać :mad: Za to na Rokiego (który na niego powarkiwał) tylko patrzył

Posted

Hmmm napisał(a):
widać kolega husky się bardzo nie spodobał ;)

Ale nie aż tak bardzo jak Neron, na którego (przynajmniej w zeszłą sobotę) szczekał już z daleka ;)

Posted (edited)