konikowa Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Witam, mam psiaka z problemami wątrobowymi, który musi być na specjalnej karmie. Teraz pytanie do Was, która karma jest lepsza: Trovet Hepatic czy Royal Canin Hepatic? Quote
gryf80 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 moim zdaniem jedna i druga jest dobra.wszystko zalezy od tego co polubi twój pies Quote
Koszmaria Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 no i też zależy czy podchodzisz do jedzenia ideologicznie,ostatnio była afera ze sponsorowaniem przez Royal Canin szczucia psów na niedźwiedzia... ;-) a tak serio-sprawdź co bardziej podpasuje Twojemu psu. na szczęście jest wybór,do nie tak dawna z leczniczych karm był tylko RC. Quote
Martens Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Mi przy problemach wątrobowych wet wcisnął RC Hepatic, na szczęście tylko dwa małe opakowania ;) bo jak zobaczyłam skład to złapałam się za głowę i czym prędzej zakupiłam Trovet ;) Trovet ma lepszy i skład, i cenę ;) ale nie pasowało nam, że jest konserwowany BHT i BHA, więc koniec końców pies żył na Wolfsblut z linii niskobiałkowej niskotłuszczowej (czyli wersje Cold River, Wild Duck, Dark Forest) plus suplementy na wątrobę (Hepatil i Essentiale Forte) i miał się na nich świetnie ;) Quote
marmara_19 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Moja starenka suczka z powodzeniej jadla troveta watrobowego na przemian z odchudzajacym. Wyniki miala bardzo zadowalajace :) Quote
metiu Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Tylko Trovet odpuść sobie royala bo ta karma bardzo się popsuła i jest cienka , nasz piesek jechał na trovecie dość długo i nawet dobrze funkcjonował z tą karmą :lol: dopóki nie znaleźliśmy karmy firmy O'Casnis w przypadku naszego pieska po prostu karma jest rewelacyjna wszystkie dolegliwości które miał po prostu zniknęły naprawdę karma i produkty tej firmy są rewelacyjne ! Pozdrawiam ! Quote
Recommended Posts