Cisex Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :lol: Nazywam się Łapka uwielbiam siadać na kolankach. Przyjechałam z Nowej Ligoty, zostałam wysterelizowana, zaszczepina i odpchlona. Teraz czekam, aż mnie ktoś pokocha. Jestem w domku tymczasowym we Wrocławiu. Mam nadzieję, że mnie ktoś zechce bo nie chcę wrócić do Ligoty:-( Tak bardzo kocham ludzi, a tam nie mam do kogo się przytulić:placz: Quote
dziuba Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kochana Łapka ma swój wątek :multi: :multi: :multi: A tak mieszkała w Ligocie za rządów właścicielki Łapka to ta po prawej:( Należy jej się piękny domek, z kolankami na które można wchodzić i rączkami, którymi będzie głaskana!! Quote
Cisex Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 W rodowodzie gdzieś napewno pojawił się bokser:razz: Quote
Cisex Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Łapka ty taka fajna jesteś a nikt się toba nie zainteresował i pomału spadasz. Quote
Cisex Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 I tu tez nikt nie zagląda:placz: a myslalam że taka fajna suczka szybko zdobędzie zainteresowanie. Quote
monikita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Słuchajcie!!! Łapka to przesympatyczny pies, na tyle co juz przeszła zadziwiajaco kocha ludzi i zna zachowania jakie panuja w domu, a zwłaszcza spanie w łózeczku:) Bardzo nam zalezy aby szybko znalazła domek, czas nauki niedługo sie konczy....wynajmowane mieszkania .....powrot do domu.....a co z Łapka nie dajmy jej wrocic do Ligoty PROSZE:placz: Quote
monikita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Zapomniałam dodoac że Łapka jest bardzo cierpliwa i z oceny weta nadaje sie do dzieci:loveu: Quote
makulka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Gdzie Łapka jest ogłaszana?Bo nie chce się dublowac ,jesli ma ,i prosze o więcej danych łapki (charakter) Quote
Cisex Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Trzeba pomysleć nad ogłaszaniem jej bo narazie chyba nigdzie nie była. Moze Dziuba znowu zadział już jej swietnie wychodzi na allegro:razz: Quote
Cisex Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 No właśnie gdzie ten domek? Super piesek do super domku:lookarou: Quote
dziuba Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Odkopuje Lapke - ona nadal bezdomna, a jej tymczas wyjezdza na wakacje :( Quote
Cisex Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 No właśnie mam nadzieję że nie będziemy musiały jej odwieść spowrotem. To będzie dla niej strasze. Potrzebny dom dla Łapki na już!!!!! Quote
dziuba Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Lapka pojdzie na allegro, potrzebuje tylko jakies nowsze zdjecia - Cisex podskoczysz do Lapkowego tymczasu i strzelisz jakis fotosik? Quote
dziuba Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Łapa dzisiaj daje dyla do nowego domku. Jupi :multi: :multi: :multi: Quote
Koperek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 SUPER! Ale szybka adopcja:lol: - byle odpowiedzialna... Quote
Recommended Posts