marymek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 No ja już po :cool3: Jak na debiut na MP, to chyba nie było tak źle :evil_lol: Bardzo chciałam podziękować pani Bogusi ("bogi") za użyczenie mi swojego wspaniałego czworonoga :loveu::loveu::loveu: Jukoś był cudowny, jeszcze nie raz uśmiechnę sie o pożyczenie go, o ile pani nie będzie miała nic przeciwko, DZIĘKUJE :loveu: Quote
Seterka93 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ooo, no prosimy wyniki ! :cool3: Czyli rozumiem, że poszło dobrze hehe?:eviltong: Quote
marymek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Seterka93 napisał(a):Ooo, no prosimy wyniki ! :cool3: Czyli rozumiem, że poszło dobrze hehe?:eviltong: No jak na debiut to chyba dobrze ;) Wyników nie znam dokładnych, bo nie kojarze wszystkich uczestników, a trzy osoby nie były wpisane w katalogu, a na podium sie dostały, więc mam nadzieje że ktoś z zorientowanych wyniki poda ;) Quote
Błyskotka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mój Sułtan Zw Mł, NJwR i tym samym w wieku 10 miesięcy ukończył Młodzieżowy Championat Polski :multi::multi::multi:. Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Błyskotka super!!:multi: Gratulację!:loveu: Quote
marymek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gratulacje Błyskotka :klacz: Miałam dzisiaj okazje zobaczyć Sułtana, piękny pies, przyciąga uwage :loveu: Quote
Seterka93 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 oo pięknie, gratulacje :) marymek, to może kiedyś spotkamy się na ringu MP :eviltong:hehe Quote
cockermanka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 marymek napisał(a):Gratulacje Błyskotka :klacz: Miałam dzisiaj okazje zobaczyć Sułtana, piękny pies, przyciąga uwage :loveu: Fakt.I pięknie merda jęzorkiem jak biega ;) - widziałyśmy na BIS juniorów :cool3: Quote
zaba14 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 czy ktoś może podać mi stawkę sznaucerów miniaturowych? samców? Quote
Ina&Fun Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Gratulacje dla wszystkich. :D Funny wybiegała w klasie championów I dosk, CWC, NSwR i BOB:multi: Quote
Guffi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A to ten Belg w Twoim avatarze? Jeśli tak, to widziałam Was dzisiaj:p Quote
aga616 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 mój goldeniasty - złoto i zwycięstwo młodzieży:multi: seter dziś "tylko" II lokata;) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 aga616 napisał(a):mój goldeniasty - złoto i zwycięstwo młodzieży:multi: seter dziś "tylko" II lokata;) Ty byłaś w takim jakby namiocie na rogu ringu z goldenami? :roll:;) Quote
Alfa147 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='EveL']Sonia, byłyście z Alfką? ;) Ewelinko, niestety nie zdążyliśmy :( Quote
aga616 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ty byłaś w takim jakby namiocie na rogu ringu z goldenami? :roll:;) hhmm..no chyba tak ;) w tym "niby namocie" były jeszcze oprócz mojego goldena i setera jeszcze dwa goldki (jeden w klatce, drugi szczeniaczek) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 aga616 napisał(a):hhmm..no chyba tak ;) w tym "niby namocie" były jeszcze oprócz mojego goldena i setera jeszcze dwa goldki (jeden w klatce, drugi szczeniaczek) Tak, tak ;) Widziałyśmy Cię ;) Quote
Recommended Posts