Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']czy dostał już ktoś potwierdzenie zgłoszenia???bo u mnie ciiisza:p

widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o
a żeby nie było "łyso" to ufundowałam rozetki dla przedstawicieli mojej ukonaej rasy ;)

Posted

[quote name='Złośnica']widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o
a żeby nie było "łyso" to ufundowałam rozetki dla przedstawicieli mojej ukonaej rasy ;)

A dla goldenów to nie?:mad: :evil_lol:

Posted

goldenka245 napisał(a):
A dla goldenów to nie?:mad: :evil_lol:

to nie jest moja ukochana rasa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz tanie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p

Posted

Złośnica napisał(a):

a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz takie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p

Super, a rozetki naprawdę piękne! ;-)

Posted

Złośnica napisał(a):
widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o

to chyba muszę dzwonić.chociaż jak wysłalam zgloszenie to potem rozmawiałam z jakaś panią i powiedziała,że wszystko doszło:p

Posted

Złośnica - widzę,że miałysmy ten sam pomysł - gdyby u nas był inny sędzia na moja rasę,to byłyby i rozety i pucharki... :-P

Atak,to ani ja nie jadę,ani nie funduję:evil_lol:

Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów będę jako oglądacz....:crazyeye:

Posted

Złośnica napisał(a):

a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz tanie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p

a gdzie kupujesz te rozety ??

Posted

Codik&Toffik napisał(a):
Kto będzie w grupie starszej na JH i z jakim psem? :lol:

Ja, ze szpicem miniaturką :loveu:
To będzie mój debiut, więc prosze się nie śmiać :eviltong:

A Ty z jakim psem? ;)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Też dostałam potwierdzenie :multi:.
A planu jak nie było tak nie ma :-(.

Ja wprawdzie jadę już na pamięć, ale z tego co pamiętam, to droga na wystawę jest oznakowana;)