Femme Fatale Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 I my się jeszcze piszemy :) Femme Fatale PANGEA :multi: Quote
Alfa147 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 U nas też skrzynka pusta :placz: Czekamy na plan ;) Pozdrawiam Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hmmm... to może umówimy się wszyscy dogomaniacy gdzieś na wystawie w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie? :cool3::roll: Quote
Złośnica Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']czy dostał już ktoś potwierdzenie zgłoszenia???bo u mnie ciiisza:p widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o a żeby nie było "łyso" to ufundowałam rozetki dla przedstawicieli mojej ukonaej rasy ;) Quote
goldenka245 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Złośnica']widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o a żeby nie było "łyso" to ufundowałam rozetki dla przedstawicieli mojej ukonaej rasy ;) A dla goldenów to nie?:mad: :evil_lol: Quote
Złośnica Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 goldenka245 napisał(a):A dla goldenów to nie?:mad: :evil_lol: to nie jest moja ukochana rasa :eviltong: :eviltong: :eviltong: a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz tanie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p Quote
goldenka245 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Złośnica napisał(a):to nie jest moja ukochana rasa :eviltong: :eviltong: :eviltong: a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz takie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p Super, a rozetki naprawdę piękne! ;-) Quote
BoJa2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Złośnica napisał(a):widziałam wczoraj naszą stawkę ale za cholere nie potrafię sobie przypomnieć czy tam w ogóle byliście :-o to chyba muszę dzwonić.chociaż jak wysłalam zgloszenie to potem rozmawiałam z jakaś panią i powiedziała,że wszystko doszło:p Quote
cockermanka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Złośnica - widzę,że miałysmy ten sam pomysł - gdyby u nas był inny sędzia na moja rasę,to byłyby i rozety i pucharki... :-P Atak,to ani ja nie jadę,ani nie funduję:evil_lol: Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów będę jako oglądacz....:crazyeye: Quote
Codik&Toffik Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kto będzie w grupie starszej na JH i z jakim psem? :lol: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Codik&Toffik napisał(a):Kto będzie w grupie starszej na JH i z jakim psem? :lol: Marymek napewno:cool3: Quote
Elitesse Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Złośnica napisał(a):to nie jest moja ukochana rasa :eviltong: :eviltong: :eviltong: a tak na marginesie....takie rozetki to bardzo fajna sprawa i przede wszystkim miła pamiątka. Nie są drogie a w porównaniu z pucharkami wręcz tanie jak barszcz i zamiast fundować po pucharku dla 1 psa zwycięzcy swojej klasy wolałam ufundować dla wszystkich lokatowych psów :razz: i dodatkowo dla NJ,NDPwR, NDSwR oraz BOBa :p a gdzie kupujesz te rozety ?? Quote
TANANA Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja też funduje dla malamucich dzieci Unkasika , produkt własny ;) jesli ktoś ma ochote to polecam się :) www.rozetki.w.pl Quote
Złośnica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Elitesse']a gdzie kupujesz te rozety ?? zamawiałam u koleżanki, hodowla bokserów MERITUM www.meritum.republika.pl TANATA twoje rozetki są śliczne !!! ale obawiam się , że nie w tej cenie co ja zamawiałam ;) czy moge na PW poprosić o cennik ??;) Quote
Wiza Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 na razie planu sędziowania i wykazu psów nie widać :( Quote
marymek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Codik&Toffik napisał(a):Kto będzie w grupie starszej na JH i z jakim psem? :lol: Ja, ze szpicem miniaturką :loveu: To będzie mój debiut, więc prosze się nie śmiać :eviltong: A Ty z jakim psem? ;) Quote
Codik&Toffik Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja z Lhasaczkiem (Lhasa Apso) :P Tym co w Krakowie :) Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Właśnie dostałam potwierdzenie zgłoszenia:multi: mamy nr.341 Quote
Błyskotka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Też dostałam potwierdzenie :multi:. A planu jak nie było tak nie ma :-(. Quote
aleb Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Do mnie też przyszło potwierdzenie wraz z mapką dojazdu :multi: Mamy nr 682 ;) Quote
BiBi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Błyskotka napisał(a):Też dostałam potwierdzenie :multi:. A planu jak nie było tak nie ma :-(. Ja wprawdzie jadę już na pamięć, ale z tego co pamiętam, to droga na wystawę jest oznakowana;) Quote
Recommended Posts