Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):
Super :)

A katalogu jak było, tak nie ma :shake:

I prawdopodobnie nie bedzie:shake: tak wynikalo z mojej rozmowy z pania z odzialu w Bielsku.Pzdr.

Posted

Do nas też dzisiaj doszło potwierdzenie-mamy 27 nr

Franka napisał(a):
I prawdopodobnie nie bedzie:shake: tak wynikalo z mojej rozmowy z pania z odzialu w Bielsku.Pzdr.

:roll:

Posted

Złośnica napisał(a):
no wiecie...wcale go nie musi być a wręcz nie powinno.

A to niby dlaczego :roll:. Chyba każdy woli wiedzieć jakich albo chociaż ilu konkurentów będzie mieć :cool3:.
Jutro rano spróbuję się dodzwonić do związku i się czegoś dowiedzieć.

Posted

Przeszłam przez cały temat i po co? Sama nie wiem:evil_lol:
Ja będę jak zawsze gościnnie. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż z częścią z Was spotkać;)

Posted

hej, bo ja jestem jakaś ślepa... gdize ten plan sędziowania jest na stronie? bo nie widze nic, co by się dało nacisnąć...

o przepraszam, już widze, dzięki pokoik 1!!! :*

Posted

Plan jest,tylko dobrze trzeba szukać. Patrzcie po lewej stronie na szarym tle jest wykaz psów zgłoszonych na wystawę ułożony grupami. Trzeba dobrze powertować. A niżej plan sędziowania, oczywiście po lewej.

Posted

Błyskotka napisał(a):
A to niby dlaczego :roll:. Chyba każdy woli wiedzieć jakich albo chociaż ilu konkurentów będzie mieć :cool3:.

Jasne że każdy woli wiedzieć, ale formalnie nie powinno się takich rzeczy robić. Spis psów powinien być jawny od dnia wystawy dopiero kiedy się dostanie do łapki katalog. No i chyba wiadomo dlaczego ;)

Posted

to jest dobry plan ;) po prostu pewnie w pośpiechu nie zmienili nazwy pliku ;)
w 2006 roku bullki sędziowała inna sędzia i dodatkowo ilość bulków dla których ufundowałam rozetki się zgadza więc na pewno jest dobry.