Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie :)

oto moja kochana sunia Santa :loveu:

lobuziara ma 8 tyg i niczego sobie charakterek :diabloti: :Dog_run:

jest to piesek rasy Entlebucher Sennenhund - czyli najmniejszy ze szwajcarskich psow pasterskich.

Posted

dziekuje :loveu: sunia strzela takie miny czasem ze nic tylko brac na rece i tulic ;) ale jej slodki wyglad to tylko pozory :p - zlosnica jest niesamowita ale i bardzo inteligenta bestia :diabloti:

Posted

Super, że założyłaś galerię... Piękne zdjęcia. :cool3: Nie wiem, które ładniejsze... ;) Ale na wszystkich sunieczka piękna... :loveu: Proszę o więcej zdjęć. :cool3:

Posted

ciesze sie ze wam sie moja suna podoba :)

w ogole to wyglada jak kundelek i nawet weterynarz sie nie poznal ze to "szlachetnie" urodzone szczenie :p

Posted

Kundelek? No wypraszam sobie ;P Mam wieksza i bardziej kudlata wersje i jeszcze nikt mi tak nie powiedzial ;) No wprawdzie pomylili mi L. z bernardynem ale coz ;)
Aaa i nie ze mam cos do kundelkow bo mialam ich sporo ;)
Pozdrawiam :)

Posted

hehe niewiniatko .... to tylko pozory :diabloti: ona specjalnie zawsze taka mine robi na fotkach, zeby kazdy tak myslal :) a urwis taki ze nie wiem :) ale te psy sa tez niezwykle inteligentne, i szybko sie ucza :multi:

z dnia na dzien rosnie w ekspresowym tempie i nabiera coraz wiecej "wzorcowego" wygladu, chociaz i tak dam sobie glowe uciac ze 99 procent ludzi na ulicy bedzie bralo ja za mieszanca :) jak tylko mala bedzie mogla wychodzic z domu bede robic statystyki ;)

a to kilka fotek z moim kocurkiem :) na poczatku kot przed psem uciekal, a pies zupelnie odwrotnie, garnal sie do kota :) ale jak ze 3 razy lapa od niego dostala to trzyma sie teraz na dystans :p

Posted

[quote name='tessa']hehe niewiniatko .... to tylko pozory :diabloti: ona specjalnie zawsze taka mine robi na fotkach, zeby kazdy tak myslal :) a urwis taki ze nie wiem :) ale te psy sa tez niezwykle inteligentne, i szybko sie ucza :multi:

z dnia na dzien rosnie w ekspresowym tempie i nabiera coraz wiecej "wzorcowego" wygladu, chociaz i tak dam sobie glowe uciac ze 99 procent ludzi na ulicy bedzie bralo ja za mieszanca :) jak tylko mala bedzie mogla wychodzic z domu bede robic statystyki ;)

a to kilka fotek z moim kocurkiem :) na poczatku kot przed psem uciekal, a pies zupelnie odwrotnie, garnal sie do kota :) ale jak ze 3 razy lapa od niego dostala to trzyma sie teraz na dystans :p

Mojej Ambrze kot dał podobną nauczkę i od teraz jest spokój i harmonia... :loveu:

Posted

Mój pies wychowywał się z kotem i zawsze się razem bawili dlatego myślałam że będzie lubił koty ale okazało się że jak widzi na dworze koty które nie chcą się z nim bawić to je z wściekłością goni dlatego z szczególnością trzeba go pilnować:shake:

• 1 month later...
Posted

oj dawno mnie tu nie bylo :oops: jak tylko znajde chwile wrzuce pare nowych fotek mojej kochanej santy, bo bardzo urosla :) :loveu: ale niestety ostatnio popsul mi sie aparat i przez najblizszy czas znow nic nie wrzuce :(

Cez63 witaj :multi: ciesze sie ze dodales swoje fotki, jak masz cos jeszcze to nie krepuj sie i dodawaj :p tak trudno spotkac wlasciciela innego entlebuchera, i na zywo i tu na forum :-( nie ma z kim powymieniac doswiadczen, pozachwycac sie jaka to madra i kochana rasa ;) z tego co widze to twoj psiak jest juz spory, moja sunia ma niecale 4 mc, ale wydaje sie od niego sporo mniejsza! niby to suczka ale jednak... na poczatku rosla szybko, jakis 1 kg na tydz, a ostatnio jakby sie zatrzymala. wazy nie cale 10 kg (ale to pewnie sprawka tego ze nie chce jesc bo nudzi jej sie karma)

• 3 weeks later...
Posted

Pozdrawiam ponownie właścicieli entlebucherów :) Przesyłam kilka nowszych fotek mojego psa. Obecnie ma 7 miesięcy więc to jescze młodzieniec.