tessa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 witajcie :) oto moja kochana sunia Santa :loveu: lobuziara ma 8 tyg i niczego sobie charakterek :diabloti: :Dog_run: jest to piesek rasy Entlebucher Sennenhund - czyli najmniejszy ze szwajcarskich psow pasterskich. Quote
Incunabula Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ach, śliczności :loveu: . Fajnie, że rzadkie rasy znajdują w Polsce amatorów :loveu: . Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Oooooooooooo :mdleje::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
malaSilky Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze wstaw nowe focie tego małego cuda;) Quote
emdziolek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 oo Boziu jaka słodka mordka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczna :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
tessa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 dziekuje :loveu: sunia strzela takie miny czasem ze nic tylko brac na rece i tulic ;) ale jej slodki wyglad to tylko pozory :p - zlosnica jest niesamowita ale i bardzo inteligenta bestia :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Śliczna ! ;) Jak każdy szwajcar (tak, tak ta moja skromność :evil_lol: ) Mam nadzieję że zasypiesz nas fotkami ;) Pozdrawiam. Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Super, że założyłaś galerię... Piękne zdjęcia. :cool3: Nie wiem, które ładniejsze... ;) Ale na wszystkich sunieczka piękna... :loveu: Proszę o więcej zdjęć. :cool3: Quote
Miga Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witamy Santę - "nowalijkę" na Dogomanii :) Czekamy na fotki, tej małej szwajcarki ;) Quote
tessa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 ciesze sie ze wam sie moja suna podoba :) w ogole to wyglada jak kundelek i nawet weterynarz sie nie poznal ze to "szlachetnie" urodzone szczenie :p Quote
tessa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 i jeszcze dwie fotki - tu jeszcze z rodzenstwem :p Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kundelek? No wypraszam sobie ;P Mam wieksza i bardziej kudlata wersje i jeszcze nikt mi tak nie powiedzial ;) No wprawdzie pomylili mi L. z bernardynem ale coz ;) Aaa i nie ze mam cos do kundelkow bo mialam ich sporo ;) Pozdrawiam :) Quote
Ania&Psy Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dopiero tu trafiłam :razz: Sunia przepiękna, ah kiedy Scooby był taki maleńki, grzeczniutki :lol: Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='tessa'] Jakie niewiniątko... :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmień weterynarza:)..jak mozna taką sliczność wziąść za kundelka:p...jest prześliczna:) Quote
tessa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 hehe niewiniatko .... to tylko pozory :diabloti: ona specjalnie zawsze taka mine robi na fotkach, zeby kazdy tak myslal :) a urwis taki ze nie wiem :) ale te psy sa tez niezwykle inteligentne, i szybko sie ucza :multi: z dnia na dzien rosnie w ekspresowym tempie i nabiera coraz wiecej "wzorcowego" wygladu, chociaz i tak dam sobie glowe uciac ze 99 procent ludzi na ulicy bedzie bralo ja za mieszanca :) jak tylko mala bedzie mogla wychodzic z domu bede robic statystyki ;) a to kilka fotek z moim kocurkiem :) na poczatku kot przed psem uciekal, a pies zupelnie odwrotnie, garnal sie do kota :) ale jak ze 3 razy lapa od niego dostala to trzyma sie teraz na dystans :p Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='tessa']hehe niewiniatko .... to tylko pozory :diabloti: ona specjalnie zawsze taka mine robi na fotkach, zeby kazdy tak myslal :) a urwis taki ze nie wiem :) ale te psy sa tez niezwykle inteligentne, i szybko sie ucza :multi: z dnia na dzien rosnie w ekspresowym tempie i nabiera coraz wiecej "wzorcowego" wygladu, chociaz i tak dam sobie glowe uciac ze 99 procent ludzi na ulicy bedzie bralo ja za mieszanca :) jak tylko mala bedzie mogla wychodzic z domu bede robic statystyki ;) a to kilka fotek z moim kocurkiem :) na poczatku kot przed psem uciekal, a pies zupelnie odwrotnie, garnal sie do kota :) ale jak ze 3 razy lapa od niego dostala to trzyma sie teraz na dystans :p Mojej Ambrze kot dał podobną nauczkę i od teraz jest spokój i harmonia... :loveu: Quote
malaSilky Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mój pies wychowywał się z kotem i zawsze się razem bawili dlatego myślałam że będzie lubił koty ale okazało się że jak widzi na dworze koty które nie chcą się z nim bawić to je z wściekłością goni dlatego z szczególnością trzeba go pilnować:shake: Quote
Cez63 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pozdrawiam właścicieli entlebucherów. Poniżej mam nadzieję pojawią się fotki mojego Dina (6 mies.) Quote
tessa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 oj dawno mnie tu nie bylo :oops: jak tylko znajde chwile wrzuce pare nowych fotek mojej kochanej santy, bo bardzo urosla :) :loveu: ale niestety ostatnio popsul mi sie aparat i przez najblizszy czas znow nic nie wrzuce :( Cez63 witaj :multi: ciesze sie ze dodales swoje fotki, jak masz cos jeszcze to nie krepuj sie i dodawaj :p tak trudno spotkac wlasciciela innego entlebuchera, i na zywo i tu na forum :-( nie ma z kim powymieniac doswiadczen, pozachwycac sie jaka to madra i kochana rasa ;) z tego co widze to twoj psiak jest juz spory, moja sunia ma niecale 4 mc, ale wydaje sie od niego sporo mniejsza! niby to suczka ale jednak... na poczatku rosla szybko, jakis 1 kg na tydz, a ostatnio jakby sie zatrzymala. wazy nie cale 10 kg (ale to pewnie sprawka tego ze nie chce jesc bo nudzi jej sie karma) Quote
Cez63 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Pozdrawiam ponownie właścicieli entlebucherów :) Przesyłam kilka nowszych fotek mojego psa. Obecnie ma 7 miesięcy więc to jescze młodzieniec. Quote
Recommended Posts