KasiaT Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Zaglądam do Beluuni i dopytuję sie o wieści o niej Quote
Lubaja Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 też jestem ciekawa, co u niej słychać .... Quote
natalau99 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja też zaglądam i pytam co u dziewczynki ;) Quote
KasiaT Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zaglądam w oczekiwaniu na nowe wiadomości Quote
KasiaT Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Hopsanko.............................. Quote
Milla.j Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Najnowsze "Bellowe" wieści: [FONT=verdana] Tak naprawdę nie wiem co napisać, bo u nas ciągle to samo....zmiana opatrunków, krótkie wyjścia na siusiu i kup... oraz ćwiczenie łapy... i tak w kółko, na okrągło.[/FONT] [FONT=verdana] Nie wiem jak BELLA chodzi na smyczy, czy wykonuje polecenia w typie: siad, podaj łapę, czy na spacerze pilnuje człowieka itd. Na pewno potrafi pięknie pokazywać, że musi wyjść na spacer, wspaniale znosi wszystkie zabiegi, które przy niej wykonuję, uwielbia tulaski i głaskanki, powoli daje się tulić do pyska.[/FONT] [FONT=verdana] Zła wiadomość, to ta, że BELLA prawdopodobnie niedosłyszy. Miała robione badania, bo weterynarz podejrzewał problemy z nerkami ale wyniki i wskaźniki są prawidłowe. Przyczyną tego stanu może być przewlekły stan zapalny uszu (ciągle jeszcze jej chlupie w uszach) ale pewności do końca nie mamy, bo BELLI życie przed jej znalezieniem, to czyste kartki, wielki znak zapytania ?. [/FONT] [FONT=verdana] Bardzo chciałabym żeby czas szybciej biegł do przodu, by wszystkie znaki zapytania dotyczące zdrowia BELLI już się rozwiały, by w końcu BELLA mogła się w pełni cieszyć życiem (biegać, chodzić na spacery) i żeby można było jej zacząć szukać kochających ją ludzisków.[/FONT] [FONT=verdana] [/FONT][FONT=verdana]Dla stęsknionych widoku BELLI wklejam kilka zdjęć złożonej łapy i BELLI rekonwalescentki Uśmiech od BELLI dla wszystkich, którzy ją wspierają [/FONT] Quote
Recommended Posts