jobo21 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witam, mam do oddania pieska 4-letniego....Jest to mieszaniec spaniela z seterem (tak przynajmniej mówi lekarz..).Ma na imię Timon i jest w domu od urodzenia...Niestety,ale nie przewidziane okoliczności zmuszają nas do znalezienia nowego domu Timonowi...Jeślim ktoś z Państwa jest zainteresowany dalszym wychowaniem i zajmowaniem się Timonem to proszę o kontakt... Mój numer tel. 601 723626 p.s. Timona można zobaczyć na allegro ( aukcja nr 197871908 ) Quote
pixie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 hmmm skoro taka jest juz definitywna decyzja o opuszczeniu przyjaciela, prosze napisz *jaki jest jego charakter: zywiolowy, spokojny, *w jakim miescie jest Timon *czy mieszkal dotychczas w bloku, czy w domu z ogrodem? *czy moze zostawac sam w domu tzn czy moze adoptowac go soba pracujaca, czy tez raczej emeryt ale dziarski, lub spokojny.. to zalezy jaki pies ma charakter i czego oczekiwac moze od nowego pana *jakie sa jego wady? *czy jest ulozony, co najbardziej lubi - dlugie spacery za rowerem, czy tez raczej jesst leniwcem kanapowym WSZYSTKO PO TO by znalezc dom najbardziej zblizony do warunkow w ktorych mieszkal dla niego zmiana rodziny bedzie ogromnym stresem, wiec w miare mozliwosci szukajmy czegos zblizonego *jesli mieszkal z dziecmi, w jakim wieku, czy je toleruje? dobrze byloby wkleic zdjecie Timona lub w ostatecznosci kleic link do aukcji na allegro znacie jego przyzwyczajenia, postaw sie w sytuacji osoby ktora chce go zaadoptowac nam zas trudno polecac psa, czy szukac domu dla psa, o ktorym tak malo w wlasciwie nic nie wiemy kiedy musicie sie rozstac? podaj miasto w tytule, moze pomoc w decyzji, bo blisko , bo moge spotkac sie porozmawiac etc etc(wejdz w Edit i zaawansowane ) Quote
pixie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 moj Boze on juz jest smutny...on juz wie! coz za piekny pies! a uszy...uuuuuuuuuuuuszy! nie widzialam jeszcze takich uszu powloczystych, nic tylko anglezy robic! Quote
pixie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 asiu czy mozesz jakos zmniejszyc to zdjecie, bo nie jest przepisowe i jakas zolta kartka albo inna sie przylepi! ja nie umiem..moze ktos Ci pomoze Quote
Asia_M Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No właśnie nie mam na tym komputerze żadnego programu graficznego :/ Bardzo bym prosiła, żeby ktoś zmniejszył, a wtedy ja skasuje ten post... Quote
Asia_M Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Podaję linka do aukcji a zdjęcie kasuję... http://allegro.pl/show_item.php?item=197871908 Mam jeszcze pytanie do Właściciela - nie chcę wnikać w osobiste szczegóły, ale czy to naprawdę konieczne??? Wiem, są różne sytuacje, ale bywają takie z których jest wyjście. Jeśli na przykład chodzi o wyjazd za granicę to przecież po załatwieniu kilku formalności psiaka można zabrać ze sobą. Właściwie to trudno mi wyobrazic sobie sytuację, która zmuszałaby właściciela do tak radykalnego kroku... Quote
iwop Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 "] Oto bohater wątku. Przepiekny i smutny...:shake: Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ależ on jest piękny! I smutny! Biegaj niuniu na górę po dobry domek! Quote
pixie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 a wlasciciela zainteresowanego nie widac..i odpowiedzi nia mamy Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Napisałam maila do byłego (już) właściciela. Piesek znalazł dom. Quote
Recommended Posts