Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='phase']Uff strasznie się cieszę, że chłopak doszedł do Ciebie, czekamy na nowe foteczki. :)

pzdr.[/QUOTE]

chyba mialo byc doszedl do siebie co ?

Posted

Uwaga uwaga! Do oddania w dobre rece siostra zdzislawa! Sunia jest po operacji zlamanej lapy i szuka kochajacego domu. Sprawa jest pilna wiec jesli ktos zna kogos, albo sam by chcial to piszcie!

Posted

[quote name='Robokalipsa']Jesssuuus jaka piękna ! :crazyeye: Strasznie mi przypomina moją Kastę,no cudo :loveu:[/QUOTE]

A wiesz, że też mi się od razu tak skojarzyła :D
Szwagier mi ją przez ramie wybystrzł i się w niej :loveu:, kwestia tylko co na to teścióweczka...

Posted

[quote name='qmu']A wiesz, że też mi się od razu tak skojarzyła :D
Szwagier mi ją przez ramie wybystrzł i się w niej :loveu:, kwestia tylko co na to teścióweczka...

No z pycholka podobna bardzo do Kastuchy a uszy w płatek róży pięknie się układają :loveu:
Kurcze teściową trzeba postawić przed faktem dokonanym,asty są cudowne ,przytulaśne i nie wiem jakie jeszcze. Sama się teściówka w niej zakocha na amen :eviltong: Fajnie by było jakby ją szwagier wziął,bo podejrzewam ,że można by było ją pooglądać czasem u Ciebie :cool3:

pitbullfan a możesz napisać o niej coś więcej? Co jej się stało ,że łapa pocharatana?

Posted

Wariatka jest z charakteru i tak szalała, że się połamała przy zabawie. Miała zostać w hodowli na rozmnażanie ale teraz przez tą sytuację chcą ją po prostu oddać w dobre ręce. Gdyby nie to, że to siostra Zdziśka, to sam bym ją wziął bo piękna jest.

Posted

A co z tego ,że siostra Zdziśka ;) To chyba właśnie fajnie :D Wysterylizujesz i już. Uwierz ,że gdyby nie to że mam już 2 sierście to już bym była w drodze po nią. Niestety nie mogę sobie pozwolić na 3 psy w mieszkaniu. :shake:

Posted

jupi jest i Zdzich :D:D:D

A co do jego siostrzyczki to co tu wejde to na nia patrze i wlacza mi sie myslaca, zeby moze jakims cudem tz-a przekonac, ciekawe czy by mi sie dwie suki w domu nie pozabijaly ?

Posted

A czemu miały by się pozabijać :D Ja bym się bała raczej o dwa samce :D
No nic,mogę tylko powzdychać do niej ,nic więcej nie zrobię :(

A Zdzisław dobrze się prezentuje ;) Nie widać ,że jeszcze pare dni temu walczył o życie. Tylko mina jakaś taka :P

Posted

No i Zdzisław znowu u weta... Ehhh. Bawił się z kolegą i nagle zabawa się skończyła. Warki, piski, fruwająca sierść... Skutek - 5 dziur w łapie Zdzisława i poharatana morda Krakersa. Przez kilka dni bieganie mamy z głowy.