Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 2013 - 9-10.11.2013

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) Jejku jak sie cieszę :) Wydarzenie usunęłam u siebie bo niepotrzebne.

A wszystkim właścicielom psów radzę, aby każdy miał obróżkę z adresówką grawerowaną. Na chipa czy na tatuaz przeciętny człowiek uwagi nie zwróci. Na adresówkę natychmiast.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vpassione napisał(a):
A ja z innej beczki, czy w katalogu jest coś więcej o CACIB Katowice?

Nie, jest tylko "zapraszamy na wystawę" i tekst, że szczegółowe info na stronie...

Posted

mrau napisał(a):
Toyka sie znalazła!!! :) :) :) :) :) :)

doczytalam na FB. Tez się ciesze, bo - prawde mowiąc - szukanie Tojki na tamtym terenie, to jak szukanie igły w stogu siana...

Pzdr.

Posted

mrau napisał(a):
Nie, jest tylko "zapraszamy na wystawę" i tekst, że szczegółowe info na stronie...
Dzięki. Biorąc pod uwagę, że I termin zgłoszeń zrobią w styczniu, to strasznie długo każą czekać na informacje o wystawie.

Posted (edited)

super że toyeczka się znalazła.
MOIRA Morelowa Radość w.ob1,Naj.Szczenię w Rasie super opis z wpisem w karcie (...)[FONT=Verdana]szata doskonała w gatunku starannie przygotowana,ładna prezentacja [/FONT]
handling:Szejn
Tak kończymy tegoroczny sezon wystawowy kolejny dopiero w nowy roku już w młodzieży

Uploaded with ImageShack.us

Edited by lilix4
  • 2 weeks later...
Posted

Jeszcze w temacie katowickiego cacibu.
[quote name='Pysia']Też tak uważam. Napiszę do nich. Niech wstawiaja info już teraz.[/QUOTE] Dzwoniłam do oddziału, trzeba śledzić stronę, obsada jeszcze nie jest znana i nie są w stanie powiedzieć, kiedy coś się pojawi.