Pysia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Dzięki :) Jejku jak sie cieszę :) Wydarzenie usunęłam u siebie bo niepotrzebne. A wszystkim właścicielom psów radzę, aby każdy miał obróżkę z adresówką grawerowaną. Na chipa czy na tatuaz przeciętny człowiek uwagi nie zwróci. Na adresówkę natychmiast. Quote
vpassione Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 A ja z innej beczki, czy w katalogu jest coś więcej o CACIB Katowice? Quote
mrau Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 vpassione napisał(a):A ja z innej beczki, czy w katalogu jest coś więcej o CACIB Katowice? Nie, jest tylko "zapraszamy na wystawę" i tekst, że szczegółowe info na stronie... Quote
Asiaczek Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 mrau napisał(a):Toyka sie znalazła!!! :) :) :) :) :) :) doczytalam na FB. Tez się ciesze, bo - prawde mowiąc - szukanie Tojki na tamtym terenie, to jak szukanie igły w stogu siana... Pzdr. Quote
vpassione Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 mrau napisał(a):Nie, jest tylko "zapraszamy na wystawę" i tekst, że szczegółowe info na stronie... Dzięki. Biorąc pod uwagę, że I termin zgłoszeń zrobią w styczniu, to strasznie długo każą czekać na informacje o wystawie. Quote
Pysia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Też tak uważam. Napiszę do nich. Niech wstawiaja info już teraz. A o będzińskiej styczniowej cos wiadomo? EDIT - wiadomo :) http://www.zkwp.bedzin.pl/ Edited November 15, 2013 by Pysia Quote
lilix4 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) super że toyeczka się znalazła. MOIRA Morelowa Radość w.ob1,Naj.Szczenię w Rasie super opis z wpisem w karcie (...)[FONT=Verdana]szata doskonała w gatunku starannie przygotowana,ładna prezentacja [/FONT] handling:Szejn Tak kończymy tegoroczny sezon wystawowy kolejny dopiero w nowy roku już w młodzieży Uploaded with ImageShack.us Edited November 15, 2013 by lilix4 Quote
vpassione Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jeszcze w temacie katowickiego cacibu. [quote name='Pysia']Też tak uważam. Napiszę do nich. Niech wstawiaja info już teraz.[/QUOTE] Dzwoniłam do oddziału, trzeba śledzić stronę, obsada jeszcze nie jest znana i nie są w stanie powiedzieć, kiedy coś się pojawi. Quote
sota36 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ...bo nie maja jeszcze potwierdzen o sedziow . Quote
Recommended Posts